Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Jest on zrobiony przez fana "New Moon" ale za to bardziej mi sie podoba i wolalabym zeby ten byl puszczany :) No sami ocencie mam nadzieje ze sie wam spodoba tak samo jak mi ... mnie chwycil za serce ...co sprawilo ze coraz to bardziej nie moge sie doczekac premiery filmu ...

http://www.youtube.com/watch?v=ER0lX3fTbmQ

olcia432

Jakby sie dalo to ja tez bym poprosila o piosenki z NM :)

nataleczka12

Nataleczka podaj maila jak chcesz piosenki z trailera

olcia432

A czy mi ktoś może przysłać? Byłabym baaaardzo wdzięczna :)
Jeśli ktoś ma czas i chęci to prosiłabym na sikorka94@gmail.com
Z góry dziękuję ;)

ocenił(a) film na 7
olcia432

IDEALNY. Po prostu świetny. W porównaniu z oficjalnym ten jest 100 razy lepszy.

CookiexJar

nOM Fakt niektorzy fani to jednak potrafia :)
Ogolem z niecierpliwoscia czekam na 2 oficjany trailer :)

ocenił(a) film na 10
olcia432

Hm...Bo ja jakiś czas temu wysłałam zaproszenie do tego profilu, co napisałaś, że to agenta Kris i na razie bez odzewu, tzn. dziś jeszcze nie sprawdzałam, ale...to ja w tym zaproszeniu mam coś dopisać, czy od razu wysyłać zaproszenie na ten drugi profil z blogiem?
(Odebrałam dziś z empiku Twilight i New Moon, w oryginale, rzecz jasna *.*)

ocenił(a) film na 10
lilianna009

Dobra, powysyłałam :P.
To w takim razie to wszystko rzeczywiście wiarygodne ;), dzięki za odpowiedź :*.
A tak bardzo w nawiasie spytam - macie jakiś dostęp do filmów Yellow Handkerchief albo Welcome to the Rileys? W obu grała Kristen, ale nigdzie nie mogę ich znaleźć. Ale możliwe, że 'Welcome...' miał premierę niedawno albo dopiero będzie.

lilianna009

Aha no ja wysylajac zaproszenie cos tam napisalam ,, ze lubie jej gre aktorska i takie tam pierdoly :) no i normalnie mnie przyjela (chodzi o strone agentki) i na drugi dzien sama kris mnie zaprosila , wiec moze tak automatycznie to dziala ... zapros ten profil i ten profil... spokojnie na pewno zostaniesz dodana ... raczej osob nie odrzucaja ... czekaj cierpliwie , oni codziennie tez nie moga na myspace wchodzic bo czasu nie maja ... :) i jak ksiazeczki ?? warte kupienia ?

ocenił(a) film na 10
olcia432

Akurat Rob jest całkiem często dostępny :). Lubię wchodzić na jego profil, bo często zmienia piosenki, a każda kolejna bardzo mi się podoba ;).
Co do książek to Twilight już czytałam do meczu po angielsku na komputerze. Ostatnio zaczęłam New Moon, ale tu doszłam jedynie do pożegnania, co i tak było sporym wyzwaniem. Dla mnie druga część jest strasznie ciężka do przebrnięcia, tak jak księga Jacoba w czwartej. Nie trawię tej postaci.

ocenił(a) film na 10
lilianna009

Ale książki są śliczne, nowe i pachnące :).

lilianna009

oj Jackob mnie denerwuje jest zbyt nachalny... ja czytam Eclipse :) narazie lekko mi sie czyta :)

olcia432

Ile dalas tak propos za oryginalne knigi jezeli moge wiedziec... a i jak oryginalne to po angielsku tak ?

ocenił(a) film na 10
olcia432

Tak, po angielsku. Hm...za Twilight 45 zł z groszami, a za New Moon 40 zł z groszami. Za dostawę nie płaciłam.

lilianna009

Aj to w sumie taka miejwiecej sama cena jak za polskie :) Dzieki ...

olcia432

10 sierpnia bedzie rozdanie nagrod "Teen Choice Awards 2009 " :) chyba glosowaliscie co ? No ja glosowalam na Kris itd bylo mnostwo kategorii jak sie domyslacie :) Wasz glos jest wazny :)

ocenił(a) film na 10
olcia432

Jest bardzo ważny. W ogóle to zakładałam tutaj temat, żeby głosować, ale zniknął chyba gdzieś...a może przesunął się na dół?
W każdym razie głosować możecie codziennie. Impreza odbywa się już 9 w niedzielę, relacja w stanach na FOX 10-ego w poniedziałek, a my obejrzymy jak ktoś z łaski wrzuci do sieci :P.
http://www.teenchoiceawards.com/

lilianna009

ejj no wlasnie :( mam nadzieje ze bedzie :(

olcia432

A oto wyniki "TCHA2009" Nie wiem czy juz jest gdzies napisane ale wpisuje w swoim temacie :)
*Najlepszy pocałunek: Kristen Stewart and Robert Pattinson, "Twilight"
* Najlepsza filmowa walka: Robert Pattinson vs. Cam Gigandet, "Twilight"
* Najgorętsza męska gwiazda: Robert Pattinson
* Najlepszy soundtrack: "Twilight"
* Najlepszy film dramatyczny: "Twilight"
* Najlepszy aktor dramatyczny: Robert Pattinson, "Twilight"
* Najlepsza aktorka dramatyczna: Kristen Stewart, "Twilight"
* Czarny charakter: Cam Gigandet, "Twilight"
* Najlepsza kobieca nowa twarz filmu: Ashley Greene, "Twilight"
* Najlepsza męska nowa twarz filmu: Taylor Lautner, "Twilight"