Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

http://www.oknation.net/blog/home/blog_data/2/6002/images/107.jpg

ocenił(a) film na 2
nienawidzefilmwebu

ruchliwe skubańce, pierwszy raz używa, to i nieoswojone jeszcze :D

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Ty dalej swoje.Haha.

użytkownik usunięty
nienawidzefilmwebu

Interpunkcja to u niego choroba akurat ;P Jak jest zdrowy, to jej nie stosuje, nie mówiąc już o logice wypowiedzi :F

użytkownik usunięty

Twoje próby sprowokowanie mnie aż,wywołały na mej twarzy uśmiech.Dzięki mój ty kochany brudasku:)

użytkownik usunięty

Nie ślin i nie sil się, nie wyhodzi Ci ;P szokuje mnie to, aż ;F

użytkownik usunięty

Żebyś ty kiedy, przestał mnie prowokować:D Ślinić przestałem się mniej więcej w 2 roku życia:)

użytkownik usunięty

Coś Ci jendka zostało ze starych przyzwyczajeń ;P łatwo Cię podpuścić kolezko :F , kiedy ja nie mam zamiaru przestać, taki mój zawód :F

użytkownik usunięty

A wiesz chociaż, co to za użytkownik, że tak piszesz :-)?

użytkownik usunięty

Shrodi, dawny Avatarowiec, który miał rozdwojenie jaźni, znamy się jak łyse konie ;P

użytkownik usunięty

Czyli tak jak my :-)?

użytkownik usunięty

Mamy rozdwojenie jaźni czy znamy się jak łyse konie? ;P

użytkownik usunięty

Nie wiem co znaczy wdg ciebie jenadak domyślam się że,jednak i kompletnie nie wiem co dostrzegłeś tak strasznego i nieoprawnego w mej odpowiedzi:0

użytkownik usunięty

Wiele rzeczy ;P Bardzo bolesnych i kujących moją wrażliwą duszyczkę ;P A teraz to ja z kolei nie wiem, o co chodzi w Twojej wypowiedzi ;F

użytkownik usunięty

Możesz mi wyjaśnić co znaczy wdg ciebie jednadak jesteś jedynakiem czy o co ci b?

użytkownik usunięty

Coś mówiłeś o słabych prowokacjach, słońce? ;P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Zależy co pod tym pojęciem rozumiesz bo ja np.spinanie się, taką osoba jak ja i wielkie udowadnianie jej jak nie jest głupia.Fakt nie raz waliłem tu straszne gafy,ale mógłbyś byś bardziej obiektywny i dostrzegać bardziej swe pomyłki,a te ma każdy.

ocenił(a) film na 2

Jeszcze mi się żadna nie zdarzyła, choć czasami nawet próbuję je popełnić :F

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

No tak jednak się nie myliłem to jednak jesteś tym gamoniem,który myśli,że jest Bogiem bo poniósł go czar pięciu minut.To jest różnica między nami którą, przed chwilą potwierdziłeś masz o sobie nie wiadomo jakie zdanie,dla ciebie to forum ma właściwości jak by tu rzec terapeutyczne,ja przynajmniej potrafię się przyznać do porażki. Wiedz spec że,już dawno irytuje mnie twa nieprawność.

ocenił(a) film na 2

Jeśli inni mają wady, to już nie jest mój problemem. To że u siebie ich nie widzę, to chyba dobrze?Najwidoczniej ich nie mam. Należy się cenić. Być perfekcjonistą pod każdym względem nie jest rzeczą łatwa. :P

p.s To Ty już może nie używaj tych znaków przestankowych.

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

No wiesz, dopiero co mi zarzucałeś bezkrytycyzm, zadufanie w sobie i bucowanie :-).

ocenił(a) film na 2

Sprawdź na końcu emotikon :D

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

To nic trudnego się emotkami zasłaniać, ja jednak patrzę na merytoryczną wartość postów, a nie na sztuczne, wymuszone znaczki...

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Tu tkwi twój największy błąd ci którzy mają bóg,wie jakie zdanie o sobie najczęściej odnoszą najboleśniejsze upadki jeśli człowiek wie jak np.skończy się dla niego fikanie do koksa który,waży 160kg czy skok z 18-piętrowca,to wtedy można rzec że,jest naprawdę wartościowy a ktoś kto pisze,że nie ma wad sam wpada w autoparodie.Trudno ja już i tak cię idealnie opisałem dwa posty wyżej.

ocenił(a) film na 2

Po co znowu umieszczasz tę samą wypowiedź?

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Myślisz że,nie wiem że,chodzi ci tylko o sprowokowanie nie?Myślisz,że nie odczytałem w tym ironii,ale to takie bzdury że,nie mógłbym nie skomentować.Poza tym jestem dziś nieco zmęczony,a wy dziś niewiele z siebie dajecie więc coś czuję że,niedługo usnę:)

ocenił(a) film na 2

Pytam się malutki "błyskotliwku", bo to drugi raz, a na każdy Ci odpisałem. No chyba, że muszę do Ciebie pisać dwa razy?

użytkownik usunięty

Huhuhu! Co się obruszyłeś, ziom? ;P

ocenił(a) film na 2

Lucuś!, prawie zapomniałem jak wyglądasz :f

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Pieszczotliwie kolezko, grrr ;) Przeciez niedawno byłem, mordeczko Ty moja :F

ocenił(a) film na 2

Kiedy? Dzień bez Was, to jak wieczność :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Jesteśmy niepowtażalni i zajebiści, wiem o tym ;P Najardziej szokuje mnie ta przymusowa eksmisja :F Coście tam odwalili? ;P

ocenił(a) film na 2

Ja nic :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Ty zawsze nic ;P Ty nie masz wpływu na blokowanie postów, ty nie jesteś wyrachowanie złosliwy, niewiniątko pełną gębą :F

ocenił(a) film na 2

No, wypisz wymaluj :D

Lucek witaj :F Kope lat :D

użytkownik usunięty
Limonkaa

Lucjan, jesli już ;) Bożesz, przeciez mnie nie było raptem z dwa dni ;F Kto wyciąga flachę? ;P Gdyby nie... wiadome miejsca, to bym was nie znalazł w ogóle :F

Dobra rzecz obmyśliłam prawda? :F
Jaką flachę? Masz? :D

użytkownik usunięty
Limonkaa

No to ja w gości przychodze i karzesz mi flachę wyciagać? ;P Ta z pięknym emblemem niech wyciągnie i poleje, ja moge kolejną :F Patent dobry, przyznaję, ale zapewne do czasu :F

Jak od razu manier przestrzegamy :F Ok to poproś Ann o flachę :D

ocenił(a) film na 2
Limonkaa

<chowa wódę>
Przecież Ty miałaś :F

nienawidzefilmwebu

Kłamie! :F
To ty przecież masz barek Edzia :F

ocenił(a) film na 2
Limonkaa

Ja mam tylko prochy belki. Barek zgubiłam :F

użytkownik usunięty
nienawidzefilmwebu

<Grozi dużym złym serdecznym palcem> Nie chowaj, tylko poczęstuj ;P Przecież my byśmy Cie tez poczestowali, gdybyśmy mieli :F

ocenił(a) film na 2

Dobra, niech stracę. Barek jest po lewej za trumną, podważcie łomem :F
Ja tymczasem żegnam :F

ocenił(a) film na 2
Limonkaa

Nie dawaj jej ona jest jeszcze po wczorajszym :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Piliscie bez mojej wiedzy?! :&lt; Czy moze ona sama chleje po kątach i się nie przyznaje? :F P.S.: Limonka, obgadujemy Cię ;&gt;

ocenił(a) film na 2

sama piła :D

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Ah tak! To tutaj gadu gadu, tęskni i w ogóle, jest adorowana (na swój sposób ;P ), ale flaszeczki nie zaprezentuje? Normalnie zmija na własnej piersi chodowana :F

Jak na swój sposób? :F

użytkownik usunięty
Limonkaa

Na nasz sposób, dostosowany do Twoich predyspozycji ;F