http://www.oknation.net/blog/home/blog_data/2/6002/images/107.jpg
Interpunkcja to u niego choroba akurat ;P Jak jest zdrowy, to jej nie stosuje, nie mówiąc już o logice wypowiedzi :F
Twoje próby sprowokowanie mnie aż,wywołały na mej twarzy uśmiech.Dzięki mój ty kochany brudasku:)
Żebyś ty kiedy, przestał mnie prowokować:D Ślinić przestałem się mniej więcej w 2 roku życia:)
Coś Ci jendka zostało ze starych przyzwyczajeń ;P łatwo Cię podpuścić kolezko :F , kiedy ja nie mam zamiaru przestać, taki mój zawód :F
Shrodi, dawny Avatarowiec, który miał rozdwojenie jaźni, znamy się jak łyse konie ;P
Nie wiem co znaczy wdg ciebie jenadak domyślam się że,jednak i kompletnie nie wiem co dostrzegłeś tak strasznego i nieoprawnego w mej odpowiedzi:0
Wiele rzeczy ;P Bardzo bolesnych i kujących moją wrażliwą duszyczkę ;P A teraz to ja z kolei nie wiem, o co chodzi w Twojej wypowiedzi ;F
Możesz mi wyjaśnić co znaczy wdg ciebie jednadak jesteś jedynakiem czy o co ci b?
Zależy co pod tym pojęciem rozumiesz bo ja np.spinanie się, taką osoba jak ja i wielkie udowadnianie jej jak nie jest głupia.Fakt nie raz waliłem tu straszne gafy,ale mógłbyś byś bardziej obiektywny i dostrzegać bardziej swe pomyłki,a te ma każdy.
No tak jednak się nie myliłem to jednak jesteś tym gamoniem,który myśli,że jest Bogiem bo poniósł go czar pięciu minut.To jest różnica między nami którą, przed chwilą potwierdziłeś masz o sobie nie wiadomo jakie zdanie,dla ciebie to forum ma właściwości jak by tu rzec terapeutyczne,ja przynajmniej potrafię się przyznać do porażki. Wiedz spec że,już dawno irytuje mnie twa nieprawność.
Jeśli inni mają wady, to już nie jest mój problemem. To że u siebie ich nie widzę, to chyba dobrze?Najwidoczniej ich nie mam. Należy się cenić. Być perfekcjonistą pod każdym względem nie jest rzeczą łatwa. :P
p.s To Ty już może nie używaj tych znaków przestankowych.
No wiesz, dopiero co mi zarzucałeś bezkrytycyzm, zadufanie w sobie i bucowanie :-).
To nic trudnego się emotkami zasłaniać, ja jednak patrzę na merytoryczną wartość postów, a nie na sztuczne, wymuszone znaczki...
Tu tkwi twój największy błąd ci którzy mają bóg,wie jakie zdanie o sobie najczęściej odnoszą najboleśniejsze upadki jeśli człowiek wie jak np.skończy się dla niego fikanie do koksa który,waży 160kg czy skok z 18-piętrowca,to wtedy można rzec że,jest naprawdę wartościowy a ktoś kto pisze,że nie ma wad sam wpada w autoparodie.Trudno ja już i tak cię idealnie opisałem dwa posty wyżej.
Myślisz że,nie wiem że,chodzi ci tylko o sprowokowanie nie?Myślisz,że nie odczytałem w tym ironii,ale to takie bzdury że,nie mógłbym nie skomentować.Poza tym jestem dziś nieco zmęczony,a wy dziś niewiele z siebie dajecie więc coś czuję że,niedługo usnę:)
Pytam się malutki "błyskotliwku", bo to drugi raz, a na każdy Ci odpisałem. No chyba, że muszę do Ciebie pisać dwa razy?
Jesteśmy niepowtażalni i zajebiści, wiem o tym ;P Najardziej szokuje mnie ta przymusowa eksmisja :F Coście tam odwalili? ;P
Ty zawsze nic ;P Ty nie masz wpływu na blokowanie postów, ty nie jesteś wyrachowanie złosliwy, niewiniątko pełną gębą :F
Lucjan, jesli już ;) Bożesz, przeciez mnie nie było raptem z dwa dni ;F Kto wyciąga flachę? ;P Gdyby nie... wiadome miejsca, to bym was nie znalazł w ogóle :F
No to ja w gości przychodze i karzesz mi flachę wyciagać? ;P Ta z pięknym emblemem niech wyciągnie i poleje, ja moge kolejną :F Patent dobry, przyznaję, ale zapewne do czasu :F
<Grozi dużym złym serdecznym palcem> Nie chowaj, tylko poczęstuj ;P Przecież my byśmy Cie tez poczestowali, gdybyśmy mieli :F
Dobra, niech stracę. Barek jest po lewej za trumną, podważcie łomem :F
Ja tymczasem żegnam :F
Piliscie bez mojej wiedzy?! :< Czy moze ona sama chleje po kątach i się nie przyznaje? :F P.S.: Limonka, obgadujemy Cię ;>
Ah tak! To tutaj gadu gadu, tęskni i w ogóle, jest adorowana (na swój sposób ;P ), ale flaszeczki nie zaprezentuje? Normalnie zmija na własnej piersi chodowana :F