tez mnie to zastanawia..porostu moderatorzy sie tym nie interesuja. No i te zdjecia aktorow MASAKRA!!! Przestarzale ze szok np Taylora on tak teraz nie wyglada. Albo Peter...
mogliby dodać jakieś z tego jak Bella żuca się z klifu , więcej JACOBA , coś z Voltory , z garażu Jacka , i więcej wilkołaków
tak teraz jes z new moon mnostwo zdjec... powinny byc w galerii. szczegolnir jestem ciekawa ja wypadnie sfora...
~sylwka18xd jeśli otrzymać odpowiedź na postawione przez Ciebie pytanie ,skontaktuj się z moderatorami galerii tegoż filmu.
~KenUnkle nie wykazałeś się mądrością w swej "wyjątkowo wyczerpującej" wypowiedzi.
po pierwsze nie z Voltory tylko z Volterry xdd
Do ,,Legiona" a co cie to obchodzi kur*a każdy zajmuje sie sobą i po co wchodzisz na ten film i wszystkich tych co to lubią wyzywasz ? jak ci sie nie podaba to udzielaj sie na forum swoich totalnie zjeb***ch filmów !
Po pierwsze: trochę kultury
Po drugie: najpierw naucz się języka polskiego, dopiero potem ucz się dodatków do niego w postaci wulgaryzmów. Kurwa to nie przecinek.
Po trzecie: kogo wyzwałem?
Po czwarte: a któreż to z moich filmów są zjebane? Wysuwając taką tezę, postaraj się ją jeszcze uargumentować.
Ale po co ta kultura jest wolność słowa.
Po drugie to znam język polski i wiem ze kurwa jest super dodatkiem do odpowiedzi dla takich idiotów.
Po trzecie nie wyzwałeś nikogo dosłownie, ale ubliżasz komuś pisząc takie rzeczy. Co cie to obchodzi co będzie z czyimś komputerem.
Po czwarte : Ja nie muszę, ja to wiem.
1. Jeśli nie wiesz po co jest kultura, to zapytaj mamy. Powinna Ci była takie informacje przekazać. Jeśli nie będzie wiedzieć - wygoogluj to.
2. Wydaje Ci się, że znasz język polski. Interpunkcja kuleje. A jeśli uważasz, że 'kurwa' jest super dodatkiem do rozmowy z kimkolwiek, to: patrz pkt 1. Poza tym - na jakiej podstawie wnioskujesz, że jestem idiotą?
3. W jaki sposób ubliżam? W żartobliwy sposób opisałem zachowania fanek.
4. Swoje zdanie się argumentuje. Brak argumentacji sprawia, że [według swojego twierdzenia z punktu 2] sam/a sobie powinieneś/powinnaś odpowiadać z dodatkiem 'kurwa'.
jak ja nie lubię takich jak ten Lewcy. narzekają, że wszyscy na nich napadają, robią z siebie ofiarę, a jest na odwrót.
Masz racje. Ja za to nie lubię takich jak LeaMao, bo nie wiedzą o co biega a wpychają nochala. Do Legiona. Moja mama już nie żyje wiec nie pierdol tu o kulturze bo robisz z igły widły. A co do tej kłótni to przestań się popisywać bo mam to gdzieś.
Ja robię z igły widły? Stwierdzam tylko, że brak Ci ogłady.
W którym miejscu i w jaki sposób się popisuję?
Poza tym - gdybyś miał/a to gdzieś, nie kontynuował[a]byś dyskusji.
Co do LeaMao - ma dziewczyna rację. I nie trudno dowiedzieć się o co chodzi. Wystarczy przeczytać kilka postów.
Przestań pisać jak polonista. Właśnie tym się popisujesz. Nie, bo mam to gdzieś ale lubię bronic swego.
Nie nie ma racji. Nie wiedziała co napisać to napisała to xdd
Jak polonista? Tylko oni mogą pisać poprawną polszczyzną? Ciekawy światopogląd.
Skoro lubisz bronić swego, to nie masz tego gdzieś.
Napisała swoją opinię wysnutą na podstawie kilku Twoich postów. I ja uważam, że ma rację. Ty się raczej nie zgodzisz, bo jesteś podmiotem tej opinii.
Tak. Tylko takie cepy piszą takimi wyrazami.
Kłócę się z tobą bo to czysta przyjemność a tak na prawdę to nie jest dla mnie ważne. Chodzi tylko o moją godność. Ja się nie przewrócę.Nigdy nie przegrywam. Ja się nie zgodzę bo niech pomyśle.... Gdybyś był mądry jaśnie panie, to byś mi nie odpisywał, bo miałbyś mnie za idiotkę.
Jakich wyrazów ja niby używam? Mowa polska jest Ci obcą?
Chodzi o Twoją godność? Pozbyłaś się jej pisząc pierwszego swojego posta w tym temacie.
Widzisz, ale Ci odpisuję, bo nie chcę zdradzać tego, jakie mam o Tobie zdanie.
Nie jest mi obca, a ty piszesz jak z innej epoki. Człowieku jest XXI wiek. Nikt już tak nie pisze. Zdefiniuj sobie słowo godność, a potem mi odpisz. Bo wiesz, stracę te godność tylko wtedy jeśli cie przeproszę. A tego nie zrobię.
Widzisz to świadczy jak jesteś inteligenty że odpisujesz takiej wariatce.
Czy to, że jest XXI wiek oznacza, że mam używać zasobu maksymalnie 50 słów i pisać niepoprawnie? Wiesz co to znaczy dbać o własny język?
"Nikt już tak nie pisze" - a ja to co? Przeczysz sama sobie.
Godność straciłaś w moich oczach [a i pewnie nie tylko] w momencie, gdy weszłaś tu i zaczęłaś bezpodstawnie rzucać bluzgami. Wybacz, takie zachowanie raczej nikomu nie imponuje. Bynajmniej nikomu, kogo można by uznać za wartościowego człowieka.
"Wariatce"? Czy ja Cię tak nazwałem? Skąd zatem wiesz, że Cię za nią uważam?
Tak na marginesie: Słowo "przepraszam" jeszcze nikomu godności nie odebrało. Co najwyżej jego brak mógł to zrobić. Umiejętność przyznania się do błędu jest cechą charakterystyczną ludzi z klasą.
"Nikt już tak nie pisze" - a ja to co? Przeczysz sama sobie.
Ty jesteś wyjątkiem to chyba logiczne o co mi chodziło.
Tu nie chodzi o to żeby komuś zaimponować. Ty tez uważasz się z a super mądrale a nie wiesz że każdy człowiek jest wartościowy ?
Nie nazwałeś mnie tak. Tego nie powiedziałam. Tylko "Odpisujesz wariatce" Ja tak myślę o sobie, ale w pozytywnym sensie.
Ja nikogo nie przepraszam kiedyś to robiłam, ale nie teraz. Ludzie z klasą nie muszą przepraszać bo inni sami do nich lgną by się z nimi trzymać.
Uważam się za super mądralę, powiadasz? To teraz tak się określa każdego, kto wyraża własną opinię?
A czy ja napisałem coś przeczącego stwierdzeniu, że "każdy człowiek jest wartościowy"? Napisałem tylko, że zachowujesz się jak byle dres spod bloku o ilorazie inteligencji na poziomie martwej świni.
Grunt, że sama siebie odbierasz pozytywnie. jeśli jesteś dzięki temu szczęśliwa, to można Cię użyć jako przykładu potwierdzającego przysłowie: "niewiedza jest błogosławieństwem".
"Ludzie z klasą nie muszą przepraszać bo inni sami do nich lgną by się z nimi trzymać." - myśl miesiąca. W skrócie: przerośnięte ego.
Jestem mądrzejsza od ciebie wiec nie obrażaj martwej swini.
Widzisz ja przynajmniej siebie lubię i uważam się za kogoś. Nie jestem jak 3/4 nastolatek z zaburzeniami psychicznymi.
Tak ta myśl jest niczym oświecenie dla ciebie. I wiesz co może mam przerośnięte ego ale przynajmniej je mam.
Aktualnie chciałabym was poinformować ,że wchodzicie już poza temat forum .Istnieją takie rozwiązania jak komunikatory internetowe czy wiadomość prywatna .Wasza kłótnia jest bardzo ciekawa ,lecz nie sądzę ,że dajecie dobry przykład kłócąc się.Od tematu dotyczącego film 'New Moon' dawno to odeszło ,teraz przeszliście w temat własnej inteligencji .
widać ,że nie wiesz po co jest forum ;) .Poza tym jak już napisałam nie mam zamiaru tak pisać bo od tego są inne przydatne komunikatory :] .
Może i jesteś mądrzejsza ode mnie, nie mnie to dane oceniać. Dlatego nie napisałem ani słowa na temat Twojej rzekomej mądrości.
Przerośnięte poczucie własnej wartości jest tak samo negatywnym zjawiskiem, jak jego niedobór.
Jakie oświecenie? O czym Ty mówisz?
A jeśli chodzi o ego, to ma je każdy. Polecam Freud'a.
Owszem. Nie potrzebuję tych ludzi, którzy do mnie lgną. Jeśli jesteś tak zajebista, że ludzie do Ciebie lgną, to na pewno wiesz,że nie lgną do Ciebie, tylko do Twojej zajebistości.
Wiesz skoro lgną do mojej zajebistości to lgną do mnie. Każdy chce żeby ludzie sami do niego przychodzili.
Zapewniam Cię, że nie każdy.
Nie do Ciebie, do zajebistości. Wydaje im się, że dzięki temu też będą zajebiści. Przyjdzie ktoś zajebistszy i Cię oleją ciepłym moczem.
Nie dość, że pacan, to jeszcze z Pacanowa. Zapraszam zatem w moje strony. Co prawda większość z nas, to osły, ale mamy jednego koziołka. Nomen omen - Matołka. Także na pewno z kimś się dogadacie.
O jednym, pięknym i umięśnionym wilkołaku nie wspominając, który chrapkę mieć na koziołka.
A tak czytając, to lewcy wspomniała coś o 3/4 nastolatek, z analizy wynika, iż należy do tej 1/4, która już się do leczenia z zaburzeń nie nadaje.
Legion dzięki za poparcie :)
Lewcy, współczuje Ci tej twojej zajebistości. przeważnie ludzie popularni i niby przez wszystkich lubiani nie mają prawdziwych przyjaciół. wszystko jest na pozór. jak przyjdzie co do czego i noga się Ci podwinie to, uwierz nikt Ci nie pomoże, bo nie będziesz już zajebista. sama przyznałaś, że ciągną do twojej zajebistości, jak ją stracisz będą mieć Cię w dupie.
jezu czy ty myślisz ?!
Chyba że ktoś ci wmówił ze jesteś chora .
Wam to trzeba każde zdanie objaśniać.
i tu się mylisz bo moja przyjaciółka jest ze mną od samego początku i lubi mnie taką jaką jestem. I uwierz mi że noga mi się nie podwinie, bo już raz tak się stało a moja przyjaciółka ze mną była wiec więcej się już nie przewrócę. nie jesteś w stanie sprawić żeby ludzie cie lubili, ale możesz sprawić ze bd się ciebie bać, a wtedy już masz wszystko i to mi wystarczy
Nie mówi się od samego początku, tylko od poczęcia.
Nikt nie jest taki jaki jest, każdy kogoś udaje, najczęściej samego siebie
Nogi często się podwinają, zwłaszcza jeśli jest to dobre podwinięcie.
O kurczę, czyli jak, musimy się ciebie bać? Przecież jesteś już zdrowa od choroby, której nigdy nie miałaś...
Aaa, zapomniałem o twojej zajebistości, ale z niej się chyba nie leczy, ją się rozsiewa, razem ze strachem bijącym od ciebie
wow podziwiam za cierpliwość i konsekwencje wyjaśniania Legionowi wszystkiego pokolei ;) :D 3maj się i nie daj się