PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Z pokazów przedpremierowych ukazała się recenzja na portalu imbd

*** This review may contain spoilers ***

Let me first say that the first two Twilight saga was plain rubbish and dull, i didn't understand anything; it hurts. But few days ago, Summit Entertainment gave the cast & crew a PRE- SCREENING of the TWILIGHT SAGA: ECLIPSE. It was probably the best out of the others. The acting was great. They saved the best for this one. In this film, the film changed into a very dark perspective. The Movie starts of with the Riley, transforming him into a Vampire. The darkness of the film just gives me a "WOW". Technically, i didn't like Robert's acting or Kristen. But the visuals makes Robert look so HOT in different ways. The wolf pack had way more screen time. In this one, they had less talk and plan but more ACTION pack.

Overall, I'll give this film a 7.9/10-A Oscar NOMINEE for Best Music

http://www.imdb.com/title/tt1325004/

użytkownik usunięty
kubalex

Legion to anioł w ludzkiej skórze jest przecież, tylko Lucyfera zastępuje, bo ten się permanentnie z owego portalu wylogował ;] (nie jestem pijana, taki użytkownik był ;]) Ale nie jesteś sam, tak naprawdę nikt go nie lubi tak bardzo jak on sam. Praktycznie jakakolwiek sympatia znika w zderzeniu z jego samouwielbieniem ;]

nie zapeszajmy, by tu nie zawitał. zresztą .. nie mówmy o kimś kogo nie ma przy nas. ;]

użytkownik usunięty
kubalex

To żarty, prywata lekka, wybacz ;]

ocenił(a) film na 3
kubalex

Mam Was cały czas na oku.

Kolego, przypomnij mi się: ktoś Ty i czym Cię zirytowałem? Chciałbym znać swoje zasługi.

Ann, z Tobą porozmawiam później i w inny sposób.

użytkownik usunięty
Legion_

Jupi! :D

ocenił(a) film na 3

Nie w ten. Ta inna opcja.

użytkownik usunięty
Legion_

Będzie miło? Eeeeeee

ocenił(a) film na 3

Chciałabyś.

użytkownik usunięty

no co wy mówicie mi legion jak narazie niczym nie podpadł. Moze dlatego ze całą swoja uwage skupił na siurku albo poprostu mówimy o 2 róznych osobach??

użytkownik usunięty

Z mojej strony to tylko żarty. Calm down ;]

użytkownik usunięty

Wręcz przeciwnie, Legion. Na tamten post nie da się odpowiedzieć, pozdrawiam fw ;]

Do kubalex.Zrozumialam ze ma watpliwosci w tym temacie.............

ocenił(a) film na 3

patrząc na te kilka zwiastunów i poprzednie częsci... Kr. jest strasznie sztuczna ale co do Roberta to wydaje mi się ze jest idealny do tej roli. dokladnie tak wyobrazalam sobie zachowanie Edwarda-szczegolnie po przeczytaniu midnight sun utwierdzilam sie w przekonaniu ze zagral swietnie. ale to moje zdanie jest ;)

kubalex

Moze sie czepiam ,ale jesli mial na mysli oboje to mogl napisac "and" po prostu..."or" to "czy" "albo"......Tak jakby nie wiedzial co mu sie nie podobalo....Czy szukam dziury w calym ?

Oleska1990

"i didn't like Robert's acting or Kristen"
w wolnym tłumaczeniu :
"Nie podoba mi się gra aktorska Roberta jak i Kristen"

kubalex

Ja tez to tak zrozumialam niestety ,ale mnie to nie satysfakcjonuje..../

użytkownik usunięty
kubalex

"i didn't like Robert's acting or Kristen" jest napisane w czasie przeszłym wiec tłumaczenie jest że nie LUBIAŁ a nie, że nie LUBI. chyba ze uczono mnie angielskiego od dupy strony a ja jestem głąbem.

ocenił(a) film na 8

Dokładnie tam jest napisane " I didn't " czyli czas przeszły ;)

użytkownik usunięty
Unbelievable

Po prostu oglądał sobie film i mu się nie spodobała ich gra. Nic dziwnego zresztą.

ocenił(a) film na 6
kubalex

Oskar za muzykę?? Mi osobiście żadna piosenka nie "wpadła w ucho". Moim zdaniem znacznie lepsza była ta w "Zmierzchu". A co do trzeciej części sagi jako filmu...hmm, nie będę sie wypowiadać

ocenił(a) film na 4
andzia29

Mi też muzyka się nie podobała. Masz rację, że lepsza była w poprzednich częściach.
A co do filmu to dla mnie film był niezbyt. Szczerze mówiąc to nudziłam się podczas tego seansu. Wydaje mi się że został zrobiony zbyt szybko i może dlatego był gorszy. Zresztą od pewnego czasu nie bardzo lubię Kristen i Roberta więc może dlatego film wydawał mi się nieciekawy.
:]