Bella grana przez Kristen to główna bohaterka.
Przyglądając się jej poczynaniom można by ją oskarżyć o zbytnie przywiązywanie wagi do rzeczy przyziemnych.
Aby Kermit nie zarzucał mi ,że mój wywód to elaborat ,z dedykacją dla niego wszystko napiszę w ładnych punkcikach ;)
1.Edward dysponuje dużą ilością mamony.
2.W garażu wampirza rodzinka przetrzymuje szybkie samochody.
3.Przemienienie w wampira będzie jej gwarantowało życie pełne bogactw.
4.Rodzice Edzia mają na własność wyspę-kto by takiej nie chciał.
5.Jacob nie ma dużo kasy więc to jest prawdziwa przyczyna odrzucenia jego miłości :P
6.Edward w słońcu świeci się jak diament ,od tego momentu nie musiałaby nosić świecidełek.
7.Gdyby jeszcze dołożyć chęć zysku i brak skrupułów Bella mogłaby się pokusić o utworzenie czarnego rynku wprowadzając masę wampirzą(w końcu świecą się jak diamenty)
8.Dzięki temu ,że jako wampir można się poruszać bardzo szybko zaoszczędziłaby na biletach :P
9.W książce największą uwagę zwracała ma wygląd swojej ,,miłości” określała go ,,młodym bogiem” i tak potrafiła przez 3 strony :O
10.Nikt nie mógł czytać jej w myślach więc Edward nie poznał się ,że chodzi jej o jego klatę :D
Mleko kiełasa naraz? O_o toż to sie fizolofom nie śniło ;P A jakiekolwiek wyobrazenie sobie jedzenia w tej chwili jest... złe :F Ale jak chesz, ok: cukier ;P
Ja sie nie chcę wypowiadac o wódce, mam jeszcze 2 flachy ;P Opowiedz nam o tym, co zrobiłaś? :D
Zapomniałam o kawałku ciasta !!!! Został nałożony na talerzyk a ja go porzuciłam bo poszłam pić przy stoliku pary młodej.Nie wybaczę tego sobie :P
O_o eee... ok? ;) Jeśli chcesz połączyć przyjemne z pożytecznym, to zagryzaj wódę cukierkami czekoladowymi ;F Na jednym weselu zajebiście to działało ;P
Nie mieli takich cukierków :P
A na poprawinach nie było już tego rodzaju ciasta :(
Kupie sobie takie w cukierni!O!
Przemycałas żarcie na poprawiny? Heh, doprawdy orginalne, najczęściej próbuje się wynieść flachę ;D
a nie lepiej w realu poznać dziewczynę? Chyba lepiej powiedzieć, że masz kogoś w realu, a nie mam tysiące kobiet, ale w sieci na obrazkach :P
Fajnie. Taki mały kącik Playboya? ;P Im, czyli Pietrkowi i jego dzielnemu ratlerkowi? :F
Coś podobnego :P Niestety swoją obecnością zepsułam im zabawę bo porzucili wklejanie linków :P
A ja tylko stwierdziłam ,że to smutne :D
Oni mięli fajną gadkę o siłce ;P Nie byłem tak brutalny i im ine przerywalem:F Zresztą przygniotła mnie ilośc białka zawarta w nim;P
Przez niego dochodziłem do siebie przez jakieś 3 dni, aż odzyskałem równowagę psychiczną i sprawność stawów ;P Nie jest taki FAJNY :F
Ale dlaczego mówisz, że jest taki FAJNY, skoro nie jest taki FAJNY? Jeszcze nie znudziło CI się obrywanie od tak FAJNEGO gościa? ;F
I zaraz wygarnie, że jeszcze tu pierdolimy bezedury i czy nam się nie znudziło ;P No i popierdoli je z nami :F
Pewnie się boi bo zebraliśmy sporą gromadę :P
Niedługo dobijemy do tysiaka :D Kto założy drugą część?