Bella grana przez Kristen to główna bohaterka.
Przyglądając się jej poczynaniom można by ją oskarżyć o zbytnie przywiązywanie wagi do rzeczy przyziemnych.
Aby Kermit nie zarzucał mi ,że mój wywód to elaborat ,z dedykacją dla niego wszystko napiszę w ładnych punkcikach ;)
1.Edward dysponuje dużą ilością mamony.
2.W garażu wampirza rodzinka przetrzymuje szybkie samochody.
3.Przemienienie w wampira będzie jej gwarantowało życie pełne bogactw.
4.Rodzice Edzia mają na własność wyspę-kto by takiej nie chciał.
5.Jacob nie ma dużo kasy więc to jest prawdziwa przyczyna odrzucenia jego miłości :P
6.Edward w słońcu świeci się jak diament ,od tego momentu nie musiałaby nosić świecidełek.
7.Gdyby jeszcze dołożyć chęć zysku i brak skrupułów Bella mogłaby się pokusić o utworzenie czarnego rynku wprowadzając masę wampirzą(w końcu świecą się jak diamenty)
8.Dzięki temu ,że jako wampir można się poruszać bardzo szybko zaoszczędziłaby na biletach :P
9.W książce największą uwagę zwracała ma wygląd swojej ,,miłości” określała go ,,młodym bogiem” i tak potrafiła przez 3 strony :O
10.Nikt nie mógł czytać jej w myślach więc Edward nie poznał się ,że chodzi jej o jego klatę :D
Bella porownala Edwarda do boga... tak jest z kazda zakochana dziewczyna. Jak jej sie facet podoba. Nie robmy z tego tragedii. ;p.
a ja tak .;p No zrozumcie,ze jak dziewczyna jest zakochana to dla niej chlopak jest najpiekniejszy na swiecie.
Jak to :P Kurde no tacy idealni są okropni,raz z takim byłam i dziękuje :P
Bogom dziękuje,wolę ludzi :P
czasami, jak już nie mam co jeść, to ganiam po dzielnicy za psami :P
ps. nigdy psa nie jadłeś, co Ty w Azji nigdy nie byłeś?
aaa, już Cię przejrzałem! Chciałabyś mu je potem w atakach złości wytykać, albo nie daj Boże od tak sobie, dla zwykłej satysfakcji :P
No ba ,ja tu taka romantyczka jestem ,że mi wystarczą kwiaty polne a mieszkać możemy nawet po mostem byle razem :P
Kermit nawet nie próbuj!!!
on w stawie mieszka, więc jeszcze lepiej, niech się chłop stara,co mu już bronisz
ale dzięki kasie też może być romantycznie, jeden wieczór w Paryżu nad sekwaną , następny na 150 piętrze w wieżowcu w Dubaiu
Ale nie o to chodziło,takie nasze małe sekrety :P (ciii Kermit ).
Co do podróży,można przecież do Paryża wybrać się na stopa :P
ale to nie potrwa jedną dobę, i będzie brudno, ciężko, męcząco , bez klimy ;. ekh malo romantycznie
nie bo zaś blond lala z wielkim biustem mówi "nawet nie możesz zapewnić godnych warunków dla rodziny"
Aaaaa, tutaj się schowałeś, mięczaku jeden :). Choćbyś się schował w najczarniejszej dupie to mi nie uciekniesz :).
A co cię obchodzą moje zajęcia? Dziwi cię to, że ktoś, w przeciwieństwie do ciebie, ma inne sprawy na głowie poza netem? Bo np. ty jesteś tutaj podłączona chyba 25 / 8... Jeszcze nie było nigdy tak, że po zalogowaniu się nie ujrzałem twojego avatarka.
Mam głęboko w dupie ciebie i twoje zdjęcia... Nie pisz do mnie i nie zawracaj mi gitary.
Nie posta tylko temat, laluniu. Nie da się spamować czyjegoś posta... Naucz się terminologii forum oraz przede wszystkim myślenia logicznego.