PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

tak samo jak poprzednie czesci.

ocenił(a) film na 1

mniej wieciej to mozesz sobie wsadzic dwa palce w dupe...
jeden mniej, drugi wiecej

użytkownik usunięty
maniekboy

Wypowiedź na poziomie właśnie fana pokemonów do których tak się czepiasz:o

ocenił(a) film na 1

nie bylem zainteresowany zakonczeniem, bo walilem konia do popcornu pewnej 15 latki, ktora nie mogla wzroku oderwac od ekranu...
Pozdrawiam blondynke w czarnej bluzce ;)

maniekboy

Wiesz tak czytam, i stwierdzam, że ja wolę fanki "Zmierzchu" i Disneya, niż takiego "inteligentnego", chama jak Ty.

ocenił(a) film na 1
Camilla3

Dla was inteligencja polska zawsze byla wrogiem nr.1

maniekboy

Ale dla mnie nie jesteś inteligentny, dlatego napisałam w cudzysłowiu. Jesteś zwykłym chamem, który musi się wyładować na forum filmu. Nic więcej.

ocenił(a) film na 1
Camilla3

a ty sie wyladujesz w nocy srubokretem

maniekboy

To jest ta inteligencja polska?

ocenił(a) film na 1
Camilla3

No wlanie jakbys byla bardziej intelignetna, to bys to ogorkiem zrobila. jest wiekszy i mozesz go ze skorki obrac

maniekboy

Hahahahha, Nie no chłopie, wysiadam przy twoich tekstach :D

użytkownik usunięty
0wner2

Widzę, że oboje jesteście na tym samym poziomie. Kolega z gierek online?

0wner2

Haha, daj spokój.
Tak się dzieje, z niedowartościowanymi ludźmi właśnie. Głupieją i tyle.

maniekboy

Brak słów, na Twój idiotyzm.

ocenił(a) film na 1
Camilla3

Nie, jestesmy z MENSY. jak nie wiesz co to jest, to odstaw na chwile ogorek czy srubokret i sprawdz w necie...

maniekboy

Ojoj, Ty nasz błaźnie :)

użytkownik usunięty
Camilla3

Nie ma sensu się zniżać do tego poziomu. Podejrzewam, ze ejst po prostu typowym lysolem w dresie, ktory bije kazdego kto mrugnie chociazby okiem.

Najlepszym przykladem by go sobie wizualizować to "Wojna polsko-ruska"

ocenił(a) film na 1

NIe nosze dresow i nie jestem lysy...

użytkownik usunięty
maniekboy

W takim razie nie wiem jak wytłumaczyć twój brak dobrych manier.

ocenił(a) film na 1
Camilla3

Nie blazen...
MENSA zrzesza najinteligentniejszych ludzi na swiecie... i chce Ci powiedziec, ze jestesmy jej czlonkami, a to co piszemy ,to taka tajna akcja.
chcemy by glupie nastki popradly w rozpacz i popelnily samobojstwo, by wyeliminowac te ich chore geny

maniekboy

No to super :) Gratulacje, Ty mądralo :)

użytkownik usunięty
maniekboy

Idź poczytaj sobie pana samochodzika i nie zasmiecaj forum swoimi dennymi tekstami.

ocenił(a) film na 1

zazdroscisz mi cietej riposty??

użytkownik usunięty
maniekboy

Żywcem zerżniętej z zapytaj. com? NIEEE...

ocenił(a) film na 1

nie... zerzniete z Dupy Belli

O przepraszam bardzo, ale co jest złego w "Panu Samochodziku"? Książki z tej serii są o niebo lepsze niż całe to gówno zwane zmierzchem.

użytkownik usunięty
maniekboy

... szkoda słów na dyskusję z Tobą.

maniekboy

Jest dokładnie tak jak mówisz! I to jest najsmutniejsze! Ciekawe zjawisko jako przykład jest też takie, że filmy, które kiedyś były wyświetlane z czerwonym znaczkiem (np. Trzynasty Wojownik), teraz są puszczane o 20:00 od...UWAGA.... 12 lat!!!! I co to oznacza? Że dzisiejsze społeczeństwo jest ogłupione, znieczulone na ludzką tragedię, powszechny dostęp do neta sprawił, że teraz każdy dzieciak może ściągnąć jakieś chore gówno typu Hostel i się tym potem podniecać w szkole przed kolegami! A jak wróci do domu i odpali telewizor to co widzi? Hannah Montana, High School Musical oraz Zmierzch - najbardziej popierdolone, chore gówna, które niszczą dzieciakom banie! Kiedyś mieliśmy Rambo, Robocopa, Predatora, Muminki czy Reksia - to były filmy i bajki - i mimo tego, że niektóre bardzo brutalne, to absolutnie nie wpływały źle na psychikę dziecka (dzisiaj ludzie, którzy oglądali to w dzieciństwie np. Ja, mają z tym tylko dobre wspomnienia)! Uczuły waleczności, poświęcenia, dobroci! A teraz co? Współczesne horrory to gówna typu Piła, które w ogóle nie są straszne tylko obrzydliwe, a właśnie to najbardziej przyciąga młodzież do kin!!! Ludzie, gdzie my żyjemy?! Nie zdziwiłbym się, jakby w 2012 naprawdę był koniec świata. I jak się teraz tak zastanawiam... To może byłoby nawet lepiej...

0wner2

Hahahaha, nikt nie odpowiedział na ten post, bo jest zbyt inteligentny, byście pojęli o co w nim chodzi!!! Jak już wspomniał maniekboy jesteśmy z MENSY i jedziemy na tym forum każdego jak chcemy, bo nikt nie jest tak inteligentny jak My.

użytkownik usunięty
0wner2

Nie chce mi się czytać Twoich wypocin chłopcze.

użytkownik usunięty
0wner2

Albo jesteście tak bardzo zapatrzeni w siebie albo ta inteligencja sodówą wam do głowy udezryła człowieku. Nie wystarczy mieć wysokie IQ i chwalić się tym że należysz do tak szacownego grona jakim jest MENSA. Swoim zachowaniem i chamskimi odzywkami tylko przynosicie wstyd temu stowarzyszeniu. NA serio po przeczytaniu waszych postów człowiek poprostu woli być w waszych oczach matolem, bo z całym szacunkiem do takie mensy jaką wy prezentujecie swoją osobą ja osobiście nie chciałabym nalezec to tyle.Tak bym przetłumaczyła skrót którym sie tak chełpicie:M-małoE-energiczniN-nudzącyS-sięA-aseksualiści

Bez obrazy dla naprawdę mądrych ludzi i prawdziwej MENSY

ocenił(a) film na 1

Nie gniewam sie

użytkownik usunięty
0wner2

Ok. przeczytałam już;p Co do Twojej wypowiedzi to po części się z Tobą zgadzam. W dzisiejszych czasach dzieciaki są po prostu niszczone. Jesteśmy sami sobie temu winni, bo w gruncie rzeczy tak jest a nie inaczej właśnie przez Internet. Kiedyś jeszcze jak się łączyło z netem przez modem telefoniczny nie było takiego bałaganu jaki jest w dzisiejszych czasach. W chwili obecnej wszystko jest przereklamowane, robione pod publikę i jest sztuczne. Nie wspomnę o wysokim procencie chamstwa, które przeważa w Internecie. Szkoda tylko, że rodzice nie dopilnują by dzieci zaczęły korzystać z neta dopiero po 18.

"W chwili obecnej wszystko jest przereklamowane, robione pod publikę i jest sztuczne."

A najbardziej Zmierzch :)

użytkownik usunięty
0wner2

No wiem. Ale to nie powód by tych co lubią "Zmierzch" wyzywać od pokemonów

ocenił(a) film na 1

jesli nie czujesz sie pokemonem, to nie powinnas byc obrazona.
Ale jestes chyba swiadoma, ze wiekszosc fanow tego filmodla to pokemony.
zachowanie mowi samo za siebie

użytkownik usunięty
maniekboy

Nie czuję się obrażona. Niektóre dziewczyny, które tutaj są lubią "Zmierzch" a ja lubię te dziewczyny i nie chcę by były obrażane.

maniekboy

Żałosne :)

ocenił(a) film na 2
Camilla3

swietny film wnioskuje z komentarzy
chyba z dziadkiem pojde sie posmiac z popeliny summit entertainment

ocenił(a) film na 10
maniekboy

Jak na kogos kto ocenil 'Teksanska masakre pila mechaniczna' 10/10 jestes inteligentny. Stwierdzilam to po przeczytaniu twojej najdluzszej wypowiedzi na temat dzisiejszej mlodziezy. Po czesci masz racje, ale nie mozesz wszystkiech wrzucac do jednego wora. To ze ktos lubi Zmierzch to nie znaczy ze nie lubi nic innego. Powiem ci cos; jestes inteligentny i masz swoje poglady, dlatego wyraz swoja opinie i nie baw sie w przezywanie, poprostu daj sobie spokoj i nie znizaj sie do poziomu psycho-anty-fanow, czyli np. Siurka.

ocenił(a) film na 1
Sequine

Teksanska masakre pila mechaniczna dostala 10, bo film byl pol-amatorski...
z niklego budzetu zrobiono klasyke gatunku, ma mroczny i suchy klimat.

ocenił(a) film na 6
maniekboy

Jak na kogoś kto uważa że "zmierzch" to dno zaskakująco dużo czasu spędzasz pisząc w różnych tematach an tym forum.

ocenił(a) film na 1
Viv

Uswiadamianie glupich pokemonow wymaga wiele czasu

ocenił(a) film na 2
maniekboy

ej nie spamujcie forum mojego ulubionego filmu =)
zaczekajcie na moja recke

ocenił(a) film na 4
maniekboy

O co Ci chodzi, koleś? Ty masz swój gust, fani "Zamierzchu" majś swój gust. I to nie Twoja sprawa. Nie baw się w zbawiciela, który "uświadamia głupie pokemony". A to głupi to najwyraźniej jesteś Ty.

ocenił(a) film na 1
corny2

NIe... mylisz sie... moze Ty jestes Glupie...
ale nie ja :D

corny2

Przecież on nie jest głupi !!! Nikt Cie nie nauczył, że osób chorych się nie wyzywa !!! Przecież to nie ich wina , że są np. upośledzeni !

ocenił(a) film na 4
maniekboy

Ja oglądałam wszystkie części Zmierzchu i uważam że ta saga uczy wielu rzeczy np. co tak naprawdę znaczy przyjaźń.
Ale to jest moje zdanie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
rabbit1232

Ta jakie przesłanie ma twoim zdaniem American Pie czy Azyl ?