Mi? Aj newer sej enyfink lajk dys... Aj only sed, dat ajm szorter den Vampir, dac oll...
Ołkej, si ju tumaroł in maj bedrum, aj łil bi łejting for ju łyf stending dik :D.
na malowanie paznokci. powiedzialam, jeszcze jedna wzmianka na ten temat. żegnam was wszystkich. nara
a mi zrobisz francuski ? i do tego jakiś makijaż pernamentny , przydałby się też pilling i jakieś oczyszczanko
ona jest jak tips przyklejony do kasety VHS z filmem Zmierzch... i za cholere nie chce się odkeleić
raz w życiu miałam tipsy przyklejone i to w szkole kiedy na kims trzeba bylo sie uczyc.
no nareszcie masz swoje zdjęcie w avatarze
Ale kosmetyczki rzadko mają Tipsy, trudniej się im pracuje
nie mam, to chwilowe.
nie maja tipsow glownie dlatego bo robia masaze twarzy, moglyby pociac klientke.
tylko w uszach nie mam papierow na piercing. moze za jakis czas zrobie. bikini tylko u kobiet ale nie brazylijskie
nie chce i juz. poza tym musialabym robic dodatkowe papiery na ta specjalizacje. czytalam na ten temat, 60% mezczyzn ktorzy przychodza na woskowanie bikini to zboczency.
tak. bo jak sie robi to nieumiejetnie to mozna przez przypadek oderwac kawal miecha
Bo depilacja woskiem boli jak DIABLI,zresztą to trochę głupie gdy facet przychodzi się depilować ; /
poszlam do szkoly kosmetycznej glownie dlatego bo interesuje sie wizażem. przelewam swoje zdolności plastyczne na pracę... i da sie na tym zarobić, jakbym poszła do ASP... no nie widzę dla siebie żadnej przyszłości po tym