Posiadam tekst scenariusza filmu "Zaćmienie" w formacie .pdf, zainteresowanych proszę o podawanie maila.
DO WSZYSTKICH, KTÓRZY PODAJĄ SWOJE MAILE, MIMO MOJEGO POSTA:
NAPISAŁAM, ŻE OD KILKU DNI NA CZAS NIEOKREŚLONY ZAWIESZAM WYSYŁANIE SCENARIUSZA. KTO CHCE GO DOSTAĆ POWINIEN PISAĆ DO PIERWSZYCH KILKUNASTU OSÓB, KTÓRE PODAŁY TU SWOJEGO MAILA, BO IM GO WYSŁAŁAM. PODAWANIE SWOJEGO ADRESU W TYM WĄTKU NICZEGO NIE GWARANTUJE, BO JA NIE WYSYŁAM, A WĄTPIĘ, BY KTOŚ, KTO GO MA, TAK SAM Z SIEBIE BEZ IMIENNEJ PROŚBY SIĘ POFATYGOWAŁ. MUSIAŁAM TO WYSTUKAĆ CAPSLOCKIEM,BO INACZEJ NIE ROZUMIECIE NIE WIEM CZEMU. BUZIACZKI & CUKIERECZKI
Witam ja też bym poprosiła o ile to możliwe...
ollcia018@wp.pl
Z góry dziękuję ślicznie :)
Tak myślisz? to napisz do którejkolwiek osoby, która podała tu maila i zapytaj, czy dostała co trzeba.
dobra,niech będzie,ale wolę tak do połowy,jeśli to nie robni problemu:)
anna808tudor@wp.pl
Przez najbliższe kilka dni nie będę mieć dostępu do internetu. O scenariusz proście osoby, które podały tu swojego maila - każda z nich go otrzymała.
Mam twój adres w wysłanych 'malademi', mimo to wysyłam jeszcze raz. Przepraszam, że musiałaś czekać :)
fioletowa_latajaca, czy mogłabyś mi przesłać scenariusz na adres
weramg@gmail.com??
albo ktoś, kto dostał, bo jak przeczytałam założyciel tego wątka narazie nie wysyła ;) byłabym bardzo wdzięczna ;)
fioletowa latająca ja tez bardzo proszę jak możesz to mi wyślij, z góry dziękuję i pozdrawiam:)