PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Posiadam tekst scenariusza filmu "Zaćmienie" w formacie .pdf, zainteresowanych proszę o podawanie maila.

ocenił(a) film na 10
fioletowa_latajaca

Dziękuję!!! doszedł ;)

za krótki <br/>

użytkownik usunięty
weramg

jacquelinewochnik@op.pl

Z góry wielkie dzięki!!!!

fioletowa_latajaca

jeśli ktoś ma, to też poproszę o przesłanie. ;D
majusiaaaa-13@o2.pl

z góry, wielkie dzięki. :D

użytkownik usunięty
fioletowa_latajaca

Czy ja także mogłabym kogoś poprosić kto już go ma o wysłania mi na maila karola0010@vp.pl ? ; )

użytkownik usunięty
fioletowa_latajaca

jakbyś była tak miła i mi też wysłała, byłabym BARDZO wdzięczna ! podaję maila: karolciam144@gmail.com z góry dziękuję gorąco ! ;)

kalinakropkamalina

ja również bardzo proszę o scenariusz
ewq15_16@o2.pl
Z góry dziękuję ;)

kalinakropkamalina

Ja także poproszę: piotrjargusz@gmail.com

kalinakropkamalina

ten kto ma niech mi wyśle jak może, będę wdzięczny:)

vaude

podaje maila o którym zapomniałem wyżej;d tiger1622@tlen.pl

użytkownik usunięty
kalinakropkamalina

gosia14_14_1993@o2.pl

dzieki ;*

kalinakropkamalina

Dziękuje ;)

<za krótki jyhut ryfvhgft ykiolguil yikctgikg>

kalinakropkamalina

Ja też poproszę
monika11_eyo@o2.pl
; )

ocenił(a) film na 7
PREZES_fc

ja tez poprosze o scenariusz . ;)
asiak-91@o2.pl
Z góry dzięki

BlackCoffee

Jestem ciekawa czy ktoś z was już dostał scenariusz od niej ?

----------------------------------------------------------------

ocenił(a) film na 6
Lady_luna

Jakieś dwadzieścia osób dostało ode mnie bezpośrednio, reszta powinna pisać maile do tych z początku wątku.

ocenił(a) film na 1
kalinakropkamalina

nie ma jak zrobić harakiri swojej skrzynce mailowej umieszczając maila na filmwebie do szerokiego wglądu... już wiem czemu państwo prowadzi akcję bezpieczny internet ;P

Perykles

no ja wysłałam paru osobą :D...a tam od razu harakiri, jakoś przeżyłam...xD

fioletowa_latajaca

Wielkie dzięki! ;D Dostałam kilka dni temu ;D

ocenił(a) film na 6
maaj_banes

Ja teŻ baaardzo proszę!!! mistral@z.pl
Z góry dziękuję:D

użytkownik usunięty
Mistral_2

Czy ja także mogłabym kogoś poprosić kto już go ma o przesłanie mi go na maila karola0010@vp.pl ? ; )

ocenił(a) film na 6

BARDZO DZIĘKUJĘ!:D:D:D

<za krótki/>

ocenił(a) film na 8
kalinakropkamalina

Ja także bardzo bym chciała :
kasiulec12@poczta.fm

Z góry dzięki :)

kasiulec12

ja tez bym chciala moj mejl to uks_henwit@wp.pl PROSZĘ!! przeslijcie :* z gory dzięki < Team Edward rzadzi!>

ocenił(a) film na 9
gaaatka

fioletowa_latajaca albo ktos kto juz dostal czy moglby mi przeslac? prosze na me01@op.pl

ocenił(a) film na 10
dark__angel__

wysłałam do trzech osób. Jak ktoś jeszcze nie ma, bo nie dotarło lub coś to pisać:)

kalinakropkamalina

Jeśli ktoś chce scenariusz wyślijcie maila na malademi@poczta.fm, postaram sie odeslac go jak najszybciej.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
kalinakropkamalina

Malademi i FioletowaLatająca: dziękuję wam bardzo za pomoc w rozsyłaniu scenariusza. A tak przy okazji: co o nim myślicie? SPOILER Was też zniesmaczył fakt, że Bella jednak użyła kamienia?

kalinakropkamalina

kalinakropkamalina, niestety nie mam czasu na czytanie na razie, przeczytałam do tej pory tylko kilka stron początku przeleciałam co kilkanaście stron. Jak do tej pory wygląda nieźle, dziwi mnie tylko, że tak dużo scen z Rileyem:)
A co do kamienia, to przyznaję się bez bicia, że nie pamiętam żadnej takiej sceny nawet z książki...:(

ocenił(a) film na 6
malademi

Trzecia Żona chciała użyć noża, Bella miała pod ręką tylko kamień. W książce nie miała potrzeby się ciąć, w filmie jednak to zrobiła. Zastanawiam się dlaczego Stephenie na to pozwoliła. Czyżby uznała, że to uczyniło fabułę bardziej spójną?

kalinakropkamalina

Heh, dzięki za przypomnienie. Użyła tego kamienia? Przecież to bez sensu... Cholera, muszę przeczytać scenariusz w takim razie, bo zastanawiam się co ją do tego aż tak bardzo zmusiło... Ale z drugiej strony kiedy patrzyłam na zdjęcia wyglądało na to, że koło namiotu stoczyła się prawie "krwawa" batalia, więc może w scenariuszu Bella musiała odwrócić uwagę Victorii albo Rileya? No nic, postaram się wziąć za ten scenariusz, bo mnie zaintrygowałaś!:)

malademi

ja też nie miałam czasu ostatnio, ale na to wychodzi, że chyba właśnie go znalazłam , zaciekawiłaś mnie ...może umieścili w scenariuszu tą scenę, żeby nadać więcej hmmm emocji no bo przecinając się Bella zwraca uwagę również Edzia ...chyba jego przede wszystkim ;)... tak mi się wydaje, ale jak mówiłam, scenariusza jeszcze nie czytałam ;D

ocenił(a) film na 10
fioletowa_latajaca

a może ktoś napisać na której stronie jest ta walka?? bo ja też przeczytałam początek dopiero - brak czasu;) wow..no to będzie ciekawie, jeśli użyła tego kamienia...

kalinakropkamalina

misiowata45 bardzo prosze i czekam z niecierpliwoscia :)