Szkoda, że zaczyna się o 22, a nie np o 20, bo Zaćmienie puszczą ok 2-3 a wtedy najbardziej chce się spać, a ja bym chciała pamiętać cały film. Nie miałam jeszcze okazji obejrzeć Zmierzchu (mojej ulubionej części) na dużym ekranie, chętnie bym poszła, ale nie mam z kim, bo mój narzeczony na 100% nie pójdzie na wszystkie 3 filmy. Chociaż na Zaćmienie obiecał pójść.
ja także nie byłam na pierwszej części w kinie , a z chęcią bym obejrzała,
ale rodzice nie chcą mnie puścić na maraton bo mówią że już widziałam te filmy tyle razy,
ale na premiere zaćmienia ide ;)
a z maratonem jeszcze zobaczę , [może rodzice się zgodzą]
Maraton podobno ma trwać do ok 6:00 jak nic będę nieprzytomna więc w zasadzie nie wdzę sensu na niego iść. Piasła któraś, że cinema na sadybie rozpoczeli sprzedaż biletów na Zaćmienie ale nie mogę znaleźć takiej informacji na ich stronie - jak możesz to podrzuć link. W multikinie mówili, że zaczną sprzedawać ok 24.06 - trochę późno. Co do zdjęć są super ale dla mnie Emmet to porażka. Jego fryzura jest poprostu okropna.
Dobrze, że ja pracuje na nocne zmiany to już jestem w prawiona w siedzeniu do samego rana :) Tak więc obejrzenie Zaćmienia o 4 rano nie będzie dla mnie wyzwaniem :) :) :) Ja Zmierzchu na dużym ekranie też nie oglądałam więc fajnie będzie go zobaczyć :)
http://www.cinema-city.pl/index.php?module=search&cityid=0&scid=0&gatunek_id=0&d zwiek_typ=0&fid=1757&dd=2010-06-30&Szukaj_x=98&Szukaj_y=17®ionid=17
Dzięki za link, widzę, że na sadybie nie ma. Nie wiem jak jest w Jankach więc może jednak Multikino? Szkoda, że nie można już zarezerwować.
A nie wiecie czasem czy będzie zaćmienie w Polsce w 3D, bo na trailerach i plakatach pisało "In theaters(chodzi o kina) and Imax too."
czerto, a na kiedy zarezerwowałaś bilety w Arkadii?? bo ja mam zarezerwowane na 30 czerwca na 12.30 :)
wiecie też nie oglądałam Zmierzchu w kinie :) Twardo się zastanawiałam nad maratonem, ale siostra stwierdziła, ze lepiej będzie pójść na maraton kiedy będą wszystkie części i się z nią zgadzam ;) Później będzie ciekawiej :D
Mam prośbę do was.. bo pamiętacie scenę ze Zmierzchu kiedy ci faceci otaczają Bellę i pojawia się Edek? No to podobno w kinie widoczne było to, że w momencie 'warczenia' zmienił mu się kolor oczu... I jetem strasznie ciekawa czy to prawda :D Więc jakbyś cie mogły to zwróćcie uwagę na to w kinie czy tak jest ;)
I skoro tak mówicie o tym fragmencie z mtv to nie oglądnę go :D Wolę zobaczyć go w kinie i w kinie jęczeć, że zepsuli ;P I nadal ubolewam nad Emmettem i Jasperem ;/
ja byłam na Zmierzchu z klasą w kinie;) jakoś nie przypominam sobie, żeby mu się zmieniły oczy w tamtym momencie...
nowe karty z zaćmienia http://www.eclipsemovie.org/eclipse-trading-cards-new-photos/
kurcze na tej karcie z Emmet'em wygląda on jak jakiś elf czy inne cuś;/
najładniej to chyba jednak Alice tu wyszła:)
łaał ;) sporo tych nowych zdjęć... najbardziej podoba mi się z Edwardem oczywiście i z Alice i Jasperem.
Ja też już mam bilety zarezerwowane w Cinema City w Łodzi na 12:30 ;) Może ktoś też się tam wybiera i to na tą samą godzinę ? :) Cieszę się bardzo, bo Zmierzch i Księżyc w Nowiu oglądałam na małych ekranach, gdyż wcześniej broniłam się przed tą sagą jak mogłam - czego teraz żałuje ;))
Edward jest cudowny, idealny... Po prostu taki jaki powinien być :) Rose też mi się podoba, Emmet - bez komentarza :P
Kurde a ja liczyłam na to że u nas będzie w IMAXie dlatego jeszcze biletów nie zarezerwowałam...
Zmierzch widziałam na dużym ekranie jak byłam na maratonie Księżyca w nowiu, zmiany soczewek nie zauważyłam, przyjrzę się dokładniej jak będę na DVD oglądać następnym razem ;)
Ja oglądałam Zmierzch tyle razy , ale jakoś na ta zmianę koloru nie zwróciłam uwagi może na dużym ekranie da się ja zobaczyć więc będę się wpatrywać :) Edzio wygląda boosko :*
No w tej części najbardziej mi się podoba ;)) a ja mam zarezerwowane no 30 czerwca na 18.30 ;D więc liczę na opowiedzenie ;]
ja idę dopiero na 21 więc tego dnia powstrzymam się od wchodzenia tutaj, aby w kinie móc to zobaczyć i mam nadzieje miło się zaskoczyć.
Ale już tylko 22 dni !!!!!!!!!!!
jak to szybko leci
Ja tak właśnie myślałam, że jak premiera jest 30 a ja idę dopiero 2 na maraton to chyba przez te 2 no prawie 3 dni powstrzymam się od wchodzenia tutaj :( Bo nie chcę się za dużo dowiedzieć....
Zreszta kobitki propozycja dla Was wszystkich ,najblizej mi do silver screen Targowek, ale moge sie ruszyc i gdzies dalej......Kusi mnie ten maraton.
http://www.youtube.com/watch?v=VaFe8du9R7E&feature=player_embedded. Przedłuzenie sceny na parkingu. Jeszcze wiecej pokazali:).
Ja ze Śląska :(.
Ahh te scenki co one mi robią ja już naprawdę nie mam siły czekać hehe Na szczęście premiera zbliża się dużymi krokami :D :D Edek wygląda zaje.... w końcu :P :P
Ja na premierę dopiero po Openerze, jakos 5 -6 lipca ;( Masakra... 30 już wyjeżdzam więc na forum nawet nie będę mogła wejść ale to dobrze akurat bo sama bym tydzień nie wytrzymała żeby się powstrzymać ;P
http://www.youtube.com/watch?v=qRuY5VlQeFs&feature=player_embedded Zaje.... wyglądają Cullenowie! Noa scena! Ale poprostu rewelacja! Te oczy tylko przywołują ciarki.
Jezu!! przez te scenki to niedługo cały film będę wiedzieć ;/ Kurcze czemu ja mam taka słabą siłę woli :(
Ja też, mam i cały scenariusz czytałąm więc wszystko wiem. :D Ale nie ma zle, cxiesze się, że nie pokazali pocałunkow Jacoba z Bellą to byłby dopiero dramat.
a masz ten scenariusz po polsku chętnie bym go przeczytała?? no cóz ja nie moge sie za nic silna wola pochwalic :PP
Proszę tu skrypt scenariusza:)
http://chomikuj.pl/niuniuniek09/Twilight*3bZmierzch+i+ca*c5*82a+saga/Za*c4*87mie nie+(Eclipse)
weramg ja mam na 20 :) także się nie spotkamy. Też bym chciała na wcześniejszą godzinę, no ale niestety praca :(
Ja mam scenariusz tylko po angielsku :D Kur... czy Wam też tak zamula i tnie się ten pieprzony filmweb??? ;/ ;/;/ nie wyrobie z nim :(
ten który podała mamutek_09 jest po polsku ale jakis taki nie składny i jak go czytam to juz mi sie nie podoba wszystko poprzekręcali niby to samo ale pomieszane :((
przeczytalam kawalek tego scenariusza i tez mi sie nie podoba za duzo zmienione niz w ksiazce :/ nie czytam dalej nie chce sie zdenerwowac heh
a co do filmweba tez mi zamula jak diabli... :/
no ja przeczytałam cały niestety i nie wiem jakos mi si enie widzi ale zobaczymy to jakos tak bardzo powierzchownie jest napisane takze moze w realu bedzie lepiej. A co do filmwebu to faktycznie zmuła nie dośc ze sie zacina to moderator chyba wogóle zgłoszonych spamów nie czyta ;//
No niestety mi tez muli ;/ Olcia wpadła na dobry pomysł ;] Też nie będę wchodzić przez parę dni po premierze, bo po to nie oglądam wszystkich scen ani nic, żeby mieć surprise :D Ehh tak chwalicie się tymi biletami, że sama już chcę mieć moje!! Ale w Heliosie można nie pełne dwa tygodnie przed rezerwować i to też nie zawsze ;/ Kurde czemu w Rzeszowie nie ma lepszego kina ?! ;)
no ja mam nadzieje ze bedzie lepiej bo jak bedzie tak pokazane jak w tym scenariuszu to lipa :/
Ja jestem z Warszawy. Jest tu ktos jeszcze ? Mam chec na ten maraton.....
Scenariusz czytalam po angielsku . pierwsze co pomyslalam : nie jest zle. Chociaz pewien niedosyt mam no ale wiadomo bylo ,ze przerobia, moglo byc gorzej.....
Ja ogólnie ze zwiastunów jestem hmm chyba zadowolona nie licząc tej scenki z parkingu co Bella odjeżdża z Jacobem ;/ ;/ ;/ Zobaczymy jak w całości to się zaprezentuje :) :)
nom ciekawe jka to bedzie w całosci, może jednak ta scena gdy Bella odjezdza z Jacobem ma jakiś głebszy sens:-) taki urywek pokazali wiec nie wiadomo...podobno jeszce dokrecaja sceny,