ja obstawiam chwyt :) w końcu to tylko nakręciło wszystkich i wszyscy chcą przeczytać MS. w Koncu dziwne ze niby skończyła pisać przed polaną.
Oj, ja się w sumie nie przywitałam, także: Witam :)
Ja tam bym chętnie przeczytał nawet zmierzch i całą resztę oczami Edzia, Jake, a nawet Mika Newtona :) byle czytać. kurczę, ta seria ma klimat nie do podrobienia. Opowiem wam, jak było u mnie. Wracałem od teściów do domu - 3 godziny jazdy. Szwagierka nastoletnia daje mi zmierzch i mówi : Masz, jakoś zleci ci czas. Jak dojechałem do domu, kończyłem książkę zawiedziony, że taka fajna a już ostatnie strony. Dzwonię do szwagierki, a ona mówi, że są jeszcze trzy części! Poruszyłem niebo i ziemię i teo samego dnia, po powrocie, miałem już całą sagę i zmierzch na płycie do obejrzenia. Obejrzałem film DWA RAZY POD RZĄD a potem przez trzy dni i diwe noce czytałem pozostałe tomy. W sumie każdy przeczytałem po 4 razy (mam już swoje, wracałem do nich po kilku miesiącach), do tego midnight sun, do tego odrzucone rozdziały ze wszystkich innych tomów... Ech, wszyscy się ze mnie śmiali. Nawet żona do czasu aż... nie zaczęła czytać zmierzchu i też jest twiligt-maniaczką :)
Tom, aż niemożliwe, ze mężczyzna lubi tak bardzo Zmierzch nie do tego nas przyzwyczaili. Oczywiście bardzo się cieszymy, że Ci cię podoba i żonie.
Nie no Tom to się chwali, że tak otwarcie przyznałeś się i do swojego wieku i co to Twojej "obsesji" na punkcie Zmierzchu... Naprawdę aż miło się czyta takie otwarte i szczere wypowiedzi, tym bardziej z ust faceta.... To bardzo rzadko się zdarza..... :) Pozdrowienia dla żony :)
Nie wierze!Chciałabym mieć takiego męża;)Mój już kilkakrotnie chciał moje ukochane książki w kominku spalić:)pozdrawiam
Do Polskiej oficjalnej, fenomenalnej premiery Zaćmienia zaostało 36 dni ! Już za 36 dni będziemy mogli poznac na ekranie dalsze losy naszych ulubieńców. :) Ja chce już ! Nie doczekam się !
gdy poszłam na NM na godz. 21.30 w 2 tyg. po premierze na sali było niewiele osób ale niestety w ostatnim rzędzie siedziały cztery wesołe i rozchichotane dziewuszki... także załamałam ręce:) podczas sceny gdy Jake ściągał koszulkę nie było pisku, tylko przeciągnięte UUUUUUU!
Nie no nie moge uwierzyc,mezczyzna fanem Zmierzchu?Super!!Szkoda ze moj maz nie ma tak jak Ty...Chociaz musze przyznac ze namowilam go na obejzene NM i nawet mu sie podobalo,obejrzal zwiastun Zacmienia i powiedzial ze MOZE nawet pojdzie ze mna do kina:)
:do tego odrzucone rozdziały ze wszystkich innych tomów..."
a gdzie je znalazłeś...? tez bym chciała :(
Fajnie że wśród nas-większości dziewczyn - jest też maniak-mężczyzna :):):)
Mnie nie jest w stanie nic rozproszyć, więc nawet piski czy inne nie naturalne dźwięki podczas tego typu scen mnie nie zrażają. Wybieram się na maraton sama, bo mąż z synkiem w domu zostanie i zamierzam obejrzeć wszystkie trzy filmy bez irytacji, że piszczą czy jakoś inaczej zakłucają :D
a ja pewnie pojde sama na premiere... moja psiapsola siedi w Anglii z mezem - tez maniakiem Zmierzchowym, wiec oni ida tam, a ja sama tu:( kto wie... moze drapne urlop i polece obejrzec z nimi :P
36 Dni aaaaaaa Ja już sobie wyobrażam jak zostaną nam jakieś z 2-3 dni do końca haha wtedy to będziemy dopiero zniecierpliwieni :)
ja musze koniecznie na maraton bo zmierzchomania zarazilam sie dopiero na poczatku tego roku, wiec nie widzialam zadnej czesci w kinie....:( no ale juz za jakies 40dni....:):):):):)
Robert na planie nowego filmu z nową fryzurą http://gallery.robertpattinson.org/displayimage.php?album=728&pos=35 troche nie w temacie ale cóż... :-)
Heh wreszcie się ujawniłam, bo już śledze was od dawna:P i właśnie zastanawiam się czy nie iść na maraton we wrocławiu 2 lipca bo właśnie wtedy kończe sesję:D i nie wiem czy jechać do domu czy pójść na seans:P ???
Szkoda ze u mnie nie ma takiego maratonu,chociaz wlasciwie nie sprawdzalam,nie wiem jak Wy ale ja to juz nie moge sie doczekac premiery,pewnie nie pobiegne juz 30 ale w lipcu to na bank:))))
U mnie też na razie nic o maratonie nie wiadomo...:(
Sesję mam do 30, a 1 lipca zaczyna się Open'er na którego się wybieram, mam nadzieję że nie zrobią w tym czasie maratonu... Chociaż w sumie mogłabym się wybrać na seans w Gdańsku, chyba to rozważę :)
a ja mam sesje do 7.lipca przez powódż przedłużyli:-( a do kina pójde po paru tyg. bo dopiero bedzie u mnie wyswietlany, u mnie tez nie ma maratonu jak był KwN to tylko najpierw mozna było iść na zmierzch a po paru dniach dali KwN, mogłabym do Rzeszowa jechać ale raczej nikt nie bedzie chciał jechać taki kawał :-)
U mnie w mojej malej miescince jest kino ale nikt nie pomysli zeby zrobic maraton,ja to wogole bede musiala czekac z miesiac az u mnie puszcza zacmienie....,no nic zawsze zostanie mi czytanie waszych postow hihi
Współczuję z tą sesją przedłużoną :(
Hehe, juz widzę co tu na forum się będzie działo w czasie premiery, chyba z miesiąc nie zejdziemy z "gorących tematów" ;) :D
ja po premierze pewnie nie pojawię się tu na forum do czasu aż sama go nie obejrzę bo każdy bedzie komentować każdy szczegół aja nie chce nic wiedzieć zanim zobaczę!
UWAGA!! wiadomość z ostatniej chwili!!! nie napisali o tym jeszcze nawet na eclipsemovie.org
właśnie przeczytałam na twitterze MTV, że Kristen, Robert i Taylor pokażą nowy zwiastun na MTV Movie Awards!!!! ;Dwcześniej pojawiła się wiadomość, że pokażą nową scenę, ale teraz jest, że cały zwiastun ^^
http://twitter.com/mtveuro
i jeszcze jedno. Dzisiaj odbędzie się gala National Movie Awards, na której również zostanie pokazany nowy klip z Zaćmienia!! ;D
http://www.eclipsemovie.org/new-eclipse-clip-to-air-at-national-movie-awards-ton ight/
jak wam się podoba Kristen w magazynie ELLE ? ;)
http://www.eclipsemovie.org/hq-scans-of-kristen-stewart-in-elle-uk/
według mnie wygląda ślicznie ;*
Nom nom Kristen prezentuje się bardzo gustownie :P a mam pytanie zabieram się obejrzeć jakieś inne filmy z nią w roli głównej i tu moje pytanie, jakie inne filmy polecacie, gdzie gra Kristen??
Azyl jest świetny. Podobało mi się jeszcze Łapcie tę dziewczynę i Adventureland. W The cake-eaters również zagrała świetnie - miała trudną rolę, ale sobie nieźle poradziła ;]
Dla tych, którzy obejrzeli sceny z Eclipse i zwiastuny: zobaczcie koniecznie. Ktoś skleił te klipy i powstał niesamowity filmik;) nie mogę przestać go oglądać:
http://www.youtube.com/watch?v=QF71Mbr7_6M
Rzeczywiście ładne te foty :)
Co do filmów z Kristen, to ja polecam "Into the wild" (co prawda gra tam w sumie epizod ale ciekawa rola, a sam film świetny) oraz "In the land of women" (tu w wersji blond :p)
no tak azyl ale tam jest młodziutka, osobiscie strasznie podoba mi się Speak, The cake-eaters Adventureland tez niezły nie moge sie doczekać the runaways eh te Polskie kina
hej... dołączam i ja... czytam was od początku wieści o eclipse... i szczerze podziwiam za determinację w zbieraniu wszystkich info na temat filmu i całej sagi... dzień bez sprawdzenia co nowego znaleźliście jest dla mnie dniem straconym...
Pochodzę spod zielonej góry i pewnie tam udam się do kina... całą swoją ekipą... byłam na maratonie zmierzchu+księżyc w nowiu... ale nie wiem czy dam radę pójść na 3 filmy... ostatnio kiedy pytałam w cinemacity o bilety dziewczyna mi coś napomknęła że to może być od 23.30... i jak dla mnie to ciut za późno by nad ranem obejrzeć 3 część... chcę ją obejrzeć ze świeżym umysłem... a nie znudzona i pod sypiająca...ale zobaczymy...
Witam wszystkich. Już od długiego czasu zaglądam na to forum , ale dopiero teraz postanowiłam dołączyć. Jestem Asia i mam 13 lat. (Tylko nie jestem taką trzynastolatką która idzie do kina i piszczy na całą sale). Jestem także fanką sagi zmierzch. Chciałam się zapytać czy może ktoś wie ile może trwać maraton, bo zamierzam się na niego wybrać.?
Ciesze się że jestem ze Szczecina tu przeważnie wszystko jest puszczane w terminie i są maratony :) :) Współczuję tym co muszą dojeżdżać do innych miast, żeby obejrzeć Zaćmienie..... Trzeba powiedzieć Kristen prezentuje się świetnie :) Po premierze to forum będzie pękać od naszych wpisów :D :D Mam pytanie dalej aktualne jest to że po premierze dajemy nasze wpisy na tym temacie?? Bo nie chcę później szukać :)
Z tego co policzyłam to do 6 rano będzie trwał, bo zaczyna się dopiero o 23:30....(bynajmniej u mnie o tej godzinie się zaczyna)
juz 6 czerwca Kristen Robert Taylor zaprezentują widzom niepublikowane dotąd sceny i materiały, które nie znalazły się w trzeciej części filmowej sagi - "Zaćmienie".
na Twitterze MTV:
Twilight fans - our favorite love triangle Taylor-Kristen-Rob will be presenting an exclusive trailer to Eclipse at the MTV Movie Awards!!
;D
Kurde ile jeszcze tych nowych scen będą pokazywać? Niedługo cały film sprzedadzą przed premierą jak tak dalej pójdzie, dobrze że na razie się trzymam i poza trailerem i teledyskiem Muse nic nie oglądałam więcej... Nie popełnię już tego błędu co przy New Moon, poszłam do kina gdzie zobaczyłam właściwie zlepione w całość fragmenty które wcześniej się pojawiały, a to w zwiastunach, a to gdzieś indziej... Eclipse sobie nie popsuję, oj nie! :P Mam nadzieję że wytrzymam w swoim postanowieniu... ;]
Co do pisania postów "popremierowych" to ja bym była za tym żeby pisać je tu.
Chyba że wcześniej ustalimy, że tworzymy nowy wątek, i ktoś od nas się tym zajmie zeby każdy wiedział co i jak, bo pewnie powstanie duuużo nowych wątków na ten temat i się nie połapiemy (ja przynajmniej na pewno :P)
Lulilka dobry pomysł heh ja zapewne też bym się nie połapała dlatego tez od razu dałam takie zapytanie :) Ja dziś stwierdziłam, że i tak na dużo sobie powaliłam oglądając jak do tej pory nowe zwiastuny, i jakieś tam filmiki a jak wiadomo co za dużo to nie zdrowo.... Więc na pewno już niczego nowego nie obejrzę.... Nie chcę iść do kina i nie mieć żadnej niespodzianki, żeby każda scena był już mi znana... Więc wytrwam w swoim postanowieniu :) :)
Gorzów wita Zieloną Górę :) miłe panie, żeby nie było: na premierę idę z trzema kolegami, średnia wieku będzie 30 lat :) dwóch lubi sagę, jeden udaje, że nie lubi, ale książki po cichu czytał, czwarty nie ma pojęcia co to :)
Aha - ja lubię Kristen w filmie... ,,Flinstonowie''. Tam debiutowała.
A jeśli mógłbym wtrącić moją ulubioną scenę z panną Stewart, to będzie ta ze zmierzchu, gdy Edward się na nią rzuca i ją gryzie. http://www.youtube.com/watch?v=GV0V14WVY5Q swoją drogą ciekawe, czy przypadkiem realizatorzy nie zrobili nam psikusa i po cichu nie kręcili filmu oczami edwarda? bo ta scena jest jaby żywcem przeniesiona z jego rozważań, jak ugryźćc belle w klasie. nieprawdaż?
Jezuu czy tylko w Gorzowie są tacy faceci? Tylko pozazdrościć tamtejszym dziewczynom / kobietom hehe ;)
Ta scena z gryzieniem Belli jest świetna, nie wiem jak to się stało, że jej wcześniej nie widziałam, ale powaliła mnie :D Najlepszy jest brak reakcji tych ludzi w tle, jakby nic się nie działo totalnie ;)
choć mam jednego znajomego, który czytał sagę, filmy oglądał, ale stwierdził, iż przeczuwa kataklizm w Zaćmieniu więc ograniczył sobie dostarczanie jakichkolwiek informacji i materiałów na temat tegoż filmu...
Jednakże tacy mężczyźni to gatunek wybitnie na wymarciu;)
Hej sucharynka, to pewnie byłyśmy razem na tym maratonie :D bo ja też byłam w Zielonej :P Były 2 sale :D