http://www.breakingdawnmovie.org/breaking-dawn-movie-trailer-including-a-sneak-p eek-at-feathers-marriage-and-pregnancy/
niesamowity fanmade trailer do Breaking Down:)
ten trailer jest genialny, powiem nawet, że troche taki magiczny w tej kolorystyce:D ktoś zrobil kawał dobrej roboty:)
Hej. co wy na to, żeby założyć osobny wątek na temat śmiesznych tekstów z całej sagi?:) tyle ich było przecież, między Bella a Jacobem, między Jake'em a Rose, no i sam Emmett też umie dowalić:)
Pamiętacie np tekst Emmetta na temat uszkodzonej ręki Belli? " znów próbowałaś iść i jednocześnie żuć gume?" albo Jake'a do Belii jak wracała z pierwszego polowania- " kurde Bells, mogli by cię w cyrku pokazywać":):):):):) mnóstwo tego jest, a to fajnie rozświetla Sage, dzięki temu książka jest lżejsza, szkoda, że w filmie tego nie zawarli, bo nawet po trailerze widać, ze scena gdy Jacob pocałował Belle nie będzie taka sama, a była przecież przezabawna:):)
Dajcie znać co o tym myślicie:)
w zaćmieniu właśnie, może nie brzmiało dokładnie tak ale na pewno coś w tym stylu, musze zajrzeć do książki i sprawdzić.
Jak jeszcze kilka osób wyrazi chęci to możemy założyć nowy temat, przeczekamy ten miesiąc humorystycznie;)
a nie przepraszam, ten tekst Emmetta nie przeczytałam w książce tylko w scenariuszu, czytałam gdzieś niedawno ja jakiejś amerykańskiej stronie były fragmenty
Tak myślałam, że to Zaćmienie, ale w książce jest coś o tym, że znowu się potknęła czy coś w tym stylu :DDD
Słuchajcie jak dla mnie można założyć taki temat, może być naprawdę zabawnie :) Jestem zaa, ale będę musiała często zaglądać do książki bo z głowy na pewno nie przytoczę dosłownie tego co bym chciała :)
ok to zakładam:)
bardzo podobny temat jest na forum"przed świtem" ale tam głównie sie nabijają, a my sie chcemy pośmiać:)
Kurde a ja akurat pożyczyłam kuzynce wszystkie części :( Trudno za to będę wiernie śledzić wasze wpisy :) Soulgray jak założysz temat to podaj tutaj linka żeby nie było trzeba szukać ( taka mała prośba) :)
rewelacyjny jest ten fanmade trailer do Breaking Down
wczoraj po raz kolejny obejrzałam zmierzch... w nim naprawdę coś jest... obawiam się że żadna z kolejnych części już taka nie będzie... nie żebym krakała czy coś... po prostu może lepiej by było gdyby wszystkie zostały nakręcone przez jednego reżysera...
Ja też pożyczyłam kuzynce Zaćmienie...:P
Ale będę śledzić nowy temat, jak mi się coś przypomni z głowy to napiszę :)
Przyda się taki wątek, odświeżymy sobie trochę jak to wszystko "szło" ;)
Co do filmowego Zmierzchu to zgadzam się, ma niesamowity klimat - Hardwicke odwaliła kawał dobrej roboty. Oglądałam go chyba 8 razy i jeszcze mi się nie znudził, i nie zanosi się na to żeby miało się to zmienić :P
http://www.filmweb.pl/film/Saga+%22Zmierzch%22+Za%C4%87mienie-2010-494538/discus sion/ZABAWNE+FRAGMENTY+SAGI,1392797
prosze bardzo:)
Hehe to skromnie ja chyba obejrzałam z 25 razy i nie przesadzam heh w ogóle mi się to nie nudzi :) Jest w ty coś takiego, że chce się to oglądać w każdej wolnej chwili (bynajmniej ja tak mam) :D
Po tych wszystkich zwiastunach mam wrażenie, że znowu dużo odbiegli od szczegółów. np czy rozmowa Belli z Rosi nie odbywała się na siedząco w pokoju Edwarda? A w zwiastunie stoją na jakimś balkonie, czy ganku.
Lol :D
Ja też to mam :) A co do ilości oglądania to w całości 8 razy, bo np niektóre sceny po 30-40 razy lekko :P
Jak mam cały oglądać to muszę mieć odpowiedni nastrój, warunki itp nikt mi nie może przeszkadzać bo strasznie się wczuwam, na końcu zawsze płaczę i w ogóle...:P A teraz rzadko mam czas żeby film w całości obejrzeć niestety :(
Ale nadrobię sobie wszystko po sesji ;)
ja was w zupełności rozumiem ;) zmierzch oglądnęłam chyba 10 razy i ostatnio na HBO (chyba) z lektorem ;) Wiecie co..przepraszam, ale lektor jest do dupy i tyle! Z napisami można się świetnie wczuć i słyszeć głosy aktorów, a lektor to wali ;/ Oglądałam go z bratem, bo stwierdził, że musi w końcu oglądnąć ;P Były momenty gdzie się śmiałamalbo podskakiwałam i łezka się w oku kręciła :D Stwierdził, że jestem dziwna :D
Wiecie jeżeli komuś się Zmierzch nie podobał to reszta już też nie będzie ;P Jak na razie na filmwebie poznałam tylko 5 facetów, którzy lubili Zmierzch (w tym nasz drogi Tom :D)
Za to znacznie mniej oglądam Księżyc w Nowiu :) Gosia wiadomo, że w film nigdy nie odda do końca książki, zawsze coś zmienia chodź by w scenie którą wspomniałaś... Scena w książce gdzie Bells rozmawia z Rose odbywa się w pokoju u Edwarda na łóżku...
Filmik który został dodany przez Soulgray jest boooski :*:*: Aż mnie ciarki przechodziły gdy go oglądałam, ktoś niesamowicie musiał się napracować :) :)
już 32 dni ;D
ja też chyba nie wytrzymam. Ale i tak ten czas szybko zleciał ;) Ja spędziłam rok szkolny głównie na odliczaniu, i dlatego tak szybko mi zleciał ;D
ale z Breaking Dawn będzie gorzej, bo premiera dopiero 18 listopada 2011 ;(((( więc nie pół roku czekania(jak w Zaćmieniu) a aż półtora roku!!! ;((((
nom...;((( ech...mogliby chociaż trochę przesunąć na wcześniej premiery Breakind Dawn I i II ;(((
Pamiętam jak się na Księżyc musiałam naczekać, a Zmierzch oglądałam dopiero w kwietniu w zeszłym roku, a tu półtora roku!!!! od teraz oczywiście.
Nowa fotka z filmu:
http://img714.imageshack.us/i/13z4vwz.jpg/
wydaje mi się, że to z imprezy u Cullenów
fajna ta fotka ;)
nom...też mi się wydaje, że to zdjęcie z imprezy u Cullenów;)
a mógłby któś przetłumaczyć cały filmik, bo ogólnie rozumiem, ale z niektórymi fragmentami mam problem;)
No niestety ja się, aż tak nie znam na angielskim żeby przetłumaczyć :( ale pewnie znajdzie się ktoś życzliwy.... Co do fotki to fakt musi to być zdjęcie z imprezy u Cullenów :) :) Bożę 32 dni?? a nie 33 dni?? W sumie jak by nie patrzeć już coraz bliżej!!!!!!!!!!!! :D :D
Hej wiem że to forum Eclipse a nie breaking dawn ale czy wiecie jaka melodia leci w tle tego trailera breaking dawn X- Ray Dog bo nie znam nazwy, a już tyle przełuchałam płyt że głowa mi peka :) Dzieki że tak fajnie prowadzicie to forum, zawsze wszystko czytam hehe i jak sie pojawią jakieś nowości to zawsze u was juz na forum będą . Troche prywaty i zapraszam na mojego chomika http://chomikuj.pl/monalisa00 tez staram się dodawac rzeczy odnośnie sagi :) Będe wdzięczna za pomoc:) Pozdrawiam Was Wszystkich :)
wiesz co, jest wiele trailerów fanmade Breaking Dawn, ale znalazłam jeden. Czy chodziło Ci o ten zwiastun?
http://www.youtube.com/watch?v=TAGB1K3YdaQ
pod nim jest napisane:X-ray Dog : From the heart, więc może o tę piosenkę Ci chodziło;]
btw - bardzo fajny chomik ;)
oo 32 dni tylko ?? dla mnie i tak + 7 bo idę tydzień po premierze :d Ey kusicie mnie na te wszystkie filmiki i zdjęcia z planu ... Jedyne co oglądnę to tylko ten zwiastun na MTV ;P
Też mam zamiar obejrzeć film nieco później :).
A tak w ogóle: witam wszystkich, też śledzę ten wątek od jakiegoś czasu, postanowiłam się ujawnić :).
Z każdą chwilą nas przybywa, i dobrze :)
Patyczax uświadomiłaś mi że do odliczania też powinnam dodać sobie kilka dni bo stwierdziłam że pójdę na seans dopiero jak wrócę z Opener'a... Kurde i robi się jakieś 40 znowu :P
Filmik z Robem i jego włosami meeega zabawny <lol2>
Fakt, w tym roku Opener będzie niezły. Na szczęście nie muszę kupować biletów, bo mieszkam kilka km od lotniska (na Obłużu Leśnym), więc kilka nocek mam z głowy, bo się wtedy spać nie da, tak głośno :-P Oczywiście zapraszam do Gdyni, u nas też jest kino w którym puszczą Zaćmienie ;-)
Heh, to nie tylko ja z Trójmiasta:) Ja z gdańskiego Wrzeszcza, a jak znam życie i tak kilka dźwięków doleci...;)
http://www.eclipsemovie.org/list-of-official-eclipse-movie-worldwide-internal-re lease-dates/ chyba mają stare informacje bo w Polsce jest 30 czerwca premiera.
Tak to jakieś stare info, premiera jest normalnie 30 czerwca!!! Jak dla mnie 34 dni bo do kina idę 2 lipca :) No ale do ogólnej premiery 32 dni :D :D
dziwne, bo to jest dopiero co dodany news...a na wszystkich plakatach w Polsce widnieje data 30 czerwca;)
właśnie zauważyłam, że na filmwebie już też poprawili ;D