Filmy nie zawsze są lepsze od książek .I dlatego warto przeczytać aby rozumieć. Uważam że te filmy mogły być dłuższe . W książkach lepiej rozumie się te wszystkie wydarzenia, jeszcze mało komu się udało przenieś treść książki, tak jak potrzebuje widz. A na premierę na pewno pójdę.
O tak popieram :) Mimo, że np. "Zaćmienie" trwa 120 min - jak na film to dużo, ale taki film jeszcze dobrze skomponowany z książką można by oglądać jeszcze ze 120 min.
fajnie by było gdyby film był dłuższy ale jakby chcieli zrobić wszystkie sceny tak jak było w książce film trwałby z jakieś 6 godzin
przed świtem będzie podzielone na 2 części (4h razem), ale co z tego jeżeli 2 cześć wyjdzie rok później ...
Ciekawe po jakim wydarzeniu będzie koniec cz. 1 .. ? Podobno po urodzeniu Renesme ma się skończyć , ale nie wiadomo ...
i tu film byłby bardzo długi nawet te dwie części nie pomieściłyby tego wszystkiego A przed świtem jest bardzo ciekawe powinna napisać dalszy ciąg tej sagi szkoda że napisała tylko 4 części Choć 5 część pisała ale wstrzymała pisanie i czy dokończy ,,Midnight Sun,,ale to oczami Edwarda a tu chodzi o dalsze ich losy . Ja byłam zadowolona czytając te książki i samemu można wyobrazić ich dalsze życie, a filmy to nie zawsze są takie jak byśmy chcieli Ale warto je oglądać
Film jest dla każdego odbiorcy i tu nie liczy się wiek i płeć każdy zadowolony jest z niego :)
I po kiego było wprowadzać edycję postów, skoro niektórzy nie potrafią z niej korzystać i wolą prowadzić dyskusje z samym sobą?
Yep. Co prawda mocno ograniczoną, bo w ciągu kilku minut od publikacji i pod warunkiem, że nikt jeszcze na niego nie odpowiedział, ale zawsze to już coś.
O. No to moja radość nieco zgasła. No ale podobno trzeba się cieszyć z rzeczy małych. Czy coś w tym stylu.
Duże też są. Nowy filmweb na przykład. Ale nim już się nacieszyłam. I premiera tego… no… tam… jak się ten film nazywa?
Ja też polecam znajomym niektórzy się wyśmiewają ale są i tacy którzy idą chętnie lub z ciekawości :) ja jestem zadowolona :D
Pewnie ale fajnie oglądać tyle godzin jeszcze z drugą połową ha hi...:) ja tam jestem za
Jak ta połowa chce iść do kina , ja musiałam namawiać moją ale z pozytywnym skutkiem.
Miałybyście choć odrobinę litości dla swoich facetów. Inaczej ich szybko wypłoszycie.
Interpunkcja naprawdę pomaga zrozumiale wyrażać swoje myśli na piśmie, uwierz mi na słowo.
Nie językoznawca, tylko daję Ci dobrą radę, bo do tej pory nie jestem pewien, czy w tamtym Twoim poście było pytanie, czy też może był on pozbawiony sensu.
Z grzeczności przyjmuję radę . A co chodzi o treść Oj czy ty jesteś facetem? to jest pytanie.
Super. Widzisz, wystarczy nacisnąć dwa klawisze, a sens wypowiedzi jest od razu dużo przystępniejszy.
Widzę że lubisz innych poprawiać, a czasami krytykować. No tak ,warto używać dwóch klawiszy a najlepiej wolniej paluszkami operować :)