PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

dłuższy film

ocenił(a) film na 10

Filmy nie zawsze są lepsze od książek .I dlatego warto przeczytać aby rozumieć. Uważam że te filmy mogły być dłuższe . W książkach lepiej rozumie się te wszystkie wydarzenia, jeszcze mało komu się udało przenieś treść książki, tak jak potrzebuje widz. A na premierę na pewno pójdę.

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 3
isabel34

Toś się wypowiedziała.

ocenił(a) film na 10
Legion_

Tak akurat wyszło. A co do tej szarej myszki, to dużo by tu mówić .

ocenił(a) film na 10
Legion_

Legion!!!!!!!!!!!! Na wczasach jesteś, bo Cię nie widać?

ocenił(a) film na 3
isabel34

Stęskniłaś się?

ocenił(a) film na 10
Legion_

Tak!!!! Ale pewnie nie tylko ja. :) Poważnie to myślałam, że odpoczywasz na wczasach.

ocenił(a) film na 10
Angel 13

A nie lepiej zapytać mnie!!! niż pytać innych. Dzisiaj za długo byłam na słońcu, więc energii mam za dużo i trzeba ja wyładować. Poradzę szanownej osobie, jedno osobową terapie psychologiczną, a nie zajmować się bzdurami. Czy to ważne ile kto ma lat 11/16/23/26/30/33/38/43/48/50 czy coś to zmienia? Wcale tu nie musisz pisać, a jeśli już masz taką potrzebę, to żuć mi tu temat i możemy go rozkręcić. Tylko zastanów się dobrze, czy warto rozpętać tornado, które niesie ogromne straty. Mała żabka skacze do wody i bociana robi na szaro ha..ha...ha..hi. Żarty czy powaga? więc czekam na odp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..................

ocenił(a) film na 3
isabel34

Ja nie bywam na czasach - wiecznie na forumowej służbie.

ocenił(a) film na 10
Legion_

To masz zajęcie. A są ciekawe tematy? Myślę że masz czas na inne sprawy , zadbaj o kręgosłup i oczy. :) Byłeś może ostatnio w kinie na czymś nowym . Ciekawi mnie czy premierę zaćmienia dokończyłeś. Pogoda się psuje i jest czas, aby wyskoczyć do kina, tylko najpierw trzeba zebrać ekipę i sprawdzić co tam mają fajnego, a może Ty coś polecisz z filmów......

ocenił(a) film na 3
isabel34

Tylko zaćmienie jest godne polecenia. Byłem już 6 razy i pewnie pójdę jeszcze drugie tyle.

ocenił(a) film na 10
Legion_

No ja już byłam! A oglądam tylko dwa razy jeden film, nieraz zdarzy się mały wyjątek. I powiem Ci że zaskoczyłeś mnie

ocenił(a) film na 3
isabel34

Siebie też.

ocenił(a) film na 10
Legion_

Jeszcze Ci nie mówiłam. Ale może Ci powiem. Awatar masz ładny :D

ocenił(a) film na 3
isabel34

Wiem.

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 5
Legion_

Legion zlituj się, bo umrę ze śmiechu:D

ocenił(a) film na 10
Angel 13

Angel13.!!! Będzie odpowiedz?

ocenił(a) film na 4
isabel34

tak wiele pytań, a żadnej odpowiedzi :P

ocenił(a) film na 10
Vampire19

No tak. Pytania zawsze były i będą :P :D

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
isabel34

" ,, " ,, SORKI,, " ,, " Głupio wyszło. Ja jestem kobietką, uwielbiam Zmierzch. Przemyślałam i stwierdziłam ze jesteś spoko kobitka . *************************** ///////********************

ocenił(a) film na 10
Angel 13

W porządku. Na tym drugim temacie napisałam Ci o co prosiłaś. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Angel 13

Zapomniałam !!!!!!!!! Intruz ma ok 570str

ocenił(a) film na 10
isabel34

Dzięki. Przeczytałam i jestem zadowolona 100%

ocenił(a) film na 10
Angel 13

No widzisz! I nie było to straszne( czytanie). Ja to czuje się strasznie po imprezce że ho ho... pozdrawiam :)