Filmy nie zawsze są lepsze od książek .I dlatego warto przeczytać aby rozumieć. Uważam że te filmy mogły być dłuższe . W książkach lepiej rozumie się te wszystkie wydarzenia, jeszcze mało komu się udało przenieś treść książki, tak jak potrzebuje widz. A na premierę na pewno pójdę.
Tak!!!! Ale pewnie nie tylko ja. :) Poważnie to myślałam, że odpoczywasz na wczasach.
A nie lepiej zapytać mnie!!! niż pytać innych. Dzisiaj za długo byłam na słońcu, więc energii mam za dużo i trzeba ja wyładować. Poradzę szanownej osobie, jedno osobową terapie psychologiczną, a nie zajmować się bzdurami. Czy to ważne ile kto ma lat 11/16/23/26/30/33/38/43/48/50 czy coś to zmienia? Wcale tu nie musisz pisać, a jeśli już masz taką potrzebę, to żuć mi tu temat i możemy go rozkręcić. Tylko zastanów się dobrze, czy warto rozpętać tornado, które niesie ogromne straty. Mała żabka skacze do wody i bociana robi na szaro ha..ha...ha..hi. Żarty czy powaga? więc czekam na odp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..................
To masz zajęcie. A są ciekawe tematy? Myślę że masz czas na inne sprawy , zadbaj o kręgosłup i oczy. :) Byłeś może ostatnio w kinie na czymś nowym . Ciekawi mnie czy premierę zaćmienia dokończyłeś. Pogoda się psuje i jest czas, aby wyskoczyć do kina, tylko najpierw trzeba zebrać ekipę i sprawdzić co tam mają fajnego, a może Ty coś polecisz z filmów......
Tylko zaćmienie jest godne polecenia. Byłem już 6 razy i pewnie pójdę jeszcze drugie tyle.
No ja już byłam! A oglądam tylko dwa razy jeden film, nieraz zdarzy się mały wyjątek. I powiem Ci że zaskoczyłeś mnie
" ,, " ,, SORKI,, " ,, " Głupio wyszło. Ja jestem kobietką, uwielbiam Zmierzch. Przemyślałam i stwierdziłam ze jesteś spoko kobitka . *************************** ///////********************