cała seria tych "filmów" jeśli to tak można nazwać jest nudna, głupia i przesłodzona. tylko dla masochistów. dla fanów naprawdę dobrych filmów o wampirach polecam "pozwól mi wejść" (broń Boże amerykańską wersję!!!!) a nie takie gówno!!!
a i jeszcze coś : od kiedy ta co gra tą brunetkę jest atrakcyjna???!!!(i inteligentna tym bardziej) !rozwaliło mnie to :D
jeżeli widziałaś zmierzch i księżyc w nowiu i ci się nie spodobały to po co się tak katujesz oglądając część trzecią? To jest bez sensu... Jedyną masochistka jesteś tutaj ty. Jeżeli mnie nie spodoba się jakaś historia, film to później filmy podobne po prostu omijam i pozostawiam fanom takich filmów. Tobie też to radzę . I broń Boże nie oglądaj "Przed Świtem" ( który wyjdzie 18 listopada btw) , bo chyba nie chcesz się męczyć kolejne 4 godziny? (film ukaże sie w dwóch częściach)
Nieładnie jest skracać wyrazy w poprawnej gramatyce języka angielskiego, my brother.
Widzę, że długo nad tym myślałaś ;)
Cóż za hipokryzja żebyś innych nazywała od debili sama będąc niezbyt inteligentna.
Lol, wampiry to tylko tło... To nie jest film o wampirach jak źle to zinterpretowałeś...
Ona to dobrze zinterpretowała, zwłaszcza że "Pozwól mi wejść" też nie jest filmem stricte o wampirach, tylko udaje głupią, żeby pojeździć sobie po czymś lubianych i infantylnie prowokować.
No cóż, bywa że przychodzą te dni "znudzenia"... Ale, żeby aż tak się nudzić... -.-