"W dupach się poprzewracało.." Tak w filmie matka do syna powiedziała po tym co
zaprezentował, i tak można podsumować film.. Młodzieży się naprawde poprzewracało od
gier i złych proszków.. smutne że są odbiorcy tak wysoko oceniający film, zapewne stado
zbuntowanych smarków :P
No i pod tym wzgledem miałeś racje. Zresztą widać jakie niejaka elciasek umiała podać argumenty za filmem. "jak na polski film dobry" i "idz oglądać sobie kac wawy i inne takie" prawdziwy poziom.
sory, ale ja nie bede argumentowac swoich opini specjalnie dla Was! to co mysle, wiem ja sama i nie zamierzam sie z Wami tym dzielic... a nie kazdy zrozumial ten film i nie ma sie czego wstydzic.. ;/
Tak, wiemy, że nie masz ani 1 argumentu na poparcie swojego zdania. Nie musisz tego powtarzać w każdym poście.
haha, żyj w swoim marnym przekonaniu... ciesze sie, że jesteś tak szczęśliwą osobą, która nigdy nie musiała rozumiec słowa "depresja" ;) powodzenia dalej, żegnam, bo nie mam z kim rozmawiac.
Popieram Cię. Trochę czasu temu również skomentowałam ten film, jako : "gejo - emo" i wiesz że było ponad 300 komentarzy na temat jaka to ja jestem nietolerancyjna? Pffff każdy ma chyba prawo do własnej oceny i tolerancji.... Film 1/10 xD
@Makusiek - wyjęłaś mi to z ust bo właściwie chciałem użyć takich samych określeń, po 20 minutach oglądania filmu pierwsze słowa jakie wydobyły się równocześnie z naszych ust były właśnie takie jak twoje.. - (ale mieliśmy ubaw) całe szczęście że nie jestem sam.. ;]
Nie wińcie siebie za to, że nie wiecie o czym jest ten film i nie traktujcie tego jako jakiejś ułomności własnej osoby.
Jeśli już tak szczegółowo do tematu podchodzimy to wiem o czym jest połowa filmu...
A co to jest "męszczyzna" ?
Smutne jest to, że na forum zdarzają sie analfabeci, których jedyną umiejętnością jest obrazanie innych forumowiczów.
Nie wcale nie... smutne jest to że ja poprostu pomyliłam bo nawalałam w klawiature z nerwów a ty mnie od analfabety obrażasz.... A tak wgl wole być analfabetką zamiast gejem jak ty kolego ;*** I tak mam gdzieś co o mnie myślisz więc albo zachowaj to dla siebie albo wypisuj bzdury chcac zakozaczyć ^^ tak czy inaczej wisi mi twoja opinia chłopczyq. Ze mną nie wygrasz ;p
P.S. Skurynq mój kochany... ja mam odwagę sie przedstawić... a Ty? Raczej nie... A wiec...?
http://www.filmweb.pl/film/Sala+samobójców-2011-539509/discussion/To+smutne...., 1809880
Już nic mnie nie ruszy ^^
Jak widać forumowa analfabetka nadal nie umie nic mądrego napisać, a jedynie obrażać.
Jak to się mówi głupoty w głowie to głupoty na języku.
Twoje słowa znaczenia nie maja... szczerze... Przedstaw się wszystkim... No dawaj. Co się stauo? odwagi zabrakło?
A co to jest "stauo" ?
Mam wątpliwość czy jest sens, abym tutaj się wypowiadał, bo skoro nie jesteś w stanie cokolwiek poprawnie napisać, to nie mam pewności , czy jesteś w stanie również przeczytać.
Poza tym dlaczego mam coś pisać na życzenie osoby, ktorej przebłysk mądrości polega jedynie na ubliżaniu komuś poprzez nazwanie go gejem.
Hahahah człowieku... zabiłeś mnie... Stauo w moim slangu oznacza stało... nie martw się ja potrafię pisać ;**** Nie jesteś nic wart... nic a nic ;/ Srrasznie mi przykro....
Niestety martwi mnie to, że potrafisz pisać. Skutkiem tego jest zaśmiecanie przez ciebie filmwebowego forum niewybrednymi epitetami kierowanymi do pozostałych forumowiczów. Smutnym jest to, że nie ma skutecznej ochrony przed takimi typami jak ty.
Człowieku... czy ty widzisz co piszesz? Dobra obrazaj mnie ale czy to konieczne? Masz coś "na mnie" ? Pomysl a potem broń swa godność... którą dawno utraciłeś pisząc na mnie takie bzdury.... Pozdrawiam Cię serdecznie ^^
To ty utraciłaś od razu na początku swoją godność poprzez użycie obraźliwego epitetu w stosunku do mojej osoby. Mam nadzieję, że moderator usunie twoje obraźliwe wpisy. Nie jestem w stanie odpowiedzieć pozdrowieniem osobie zachowującej się w ten sposób.
Nie.... Ja godność swa mam i jej nie utrace ;**
Nie chce Cie zniechęcać do siebie. Ale tylko popatrz.... Sam się tak zachowujesz... Nie czepiaj się tylko mnie.... A ja jednak potrafię... zgadnij czemu......
"Nie chce Cie zniechęcać do siebie" - najpierw używasz obelżywego określenie w stosunku do mojej osoby , a potem piszesz taki tekst. Ośmieszasz się..
Ty za to filozofem jesteś :* I co masz do mnie? Dawaj pochwal się..... Chyba ze nie masz odwagi jak poprzednik ;p
Jakbyś jednak poświęciła czas na zastanowinie, to przestałabyś obrazać innych. Rozumiem, że nie stać cię na taką mądrą decyzję.
Jeszcze gdybym liczyła się z twoją opinią mogło by mnie to zaboleć ;] Ale nie, niestety mam to gdzieś ;p
Aaaaa juz wiem! Masz kompleksy ;] Dlatego nie pokazujesz swojej buzi i oceniasz innych by sie dowartościować.. Mam rację?
a skąd wiadomo co masz za facjatę w awatarze ,czyje zdjęcie ,przecież nikt nie wie czy to na pewno ty ,pełno tu na fw paniusi z cudzymi gębami w awatarze
Co prawda to prawda... Ja jednak podałam imie i nazwisko, na Fb można sobie sprawdzić jak ktoś bardzo chce ;]
LOL Madzia pije i pali, ma pięknego kota i psa. Już cię lubię, wydajesz się spoko xD
hah ;] Nie chodziło o to że mnie polubisz jak fotki zobaczysz ;p Tylko o to że w avatarze mam swoją twarz xD
Już się nie gniewaj ;] To tylko taka prowokacja była xD
Uśmiechnij się zamiast się złościć ;p
Makusiek czytając Twoje słowa , teraz mówię poważnie - za głowę się złapałam .......
Nie trzeba było go oglądać (a tak naprawdę to nie daliśmy mu "rady") aby się zorientować co będzie dalej.. Jak dla mnie film jest tak słaby, że równie dobrze mógł bym po dowolnych 5 min filmu trafnie wyobrazić sobie pseudo problematykę oraz jego przebieg. Nie lubię się zmuszać do oglądania więc odpuściłem.
A no sam nie jesteś :] A tymi heaterami się nie przejmuj ^^ "FILM O GEJACH I EMOWSKICH SMUTNYCH DZIECIACH" Tak mnie wzruszył, że chyba sie potne <płacze>
P.S. Ja też nie dałam rady obejrzeć do końca... 20 min to max ^^ ;**
Zgadzam się, dla mnie też jest żałosny i słaby. A nie pisałabym tego gdyby nie było takiego "halo" wokół tego filmu. Prawdopodobnie w ogóle bym go nie obejrzała, gdyby nie fakt, że ogłoszono go już jednym z najlepszych polskich filmów...
Zauważyłam jednak, że być może moja niska ocena (i wielu ludzi), która budzi ogromną krytykę i wybuchy emocji na różnych forach wynika z faktu, że film ten jest przeznaczony dla innych odbiorców... tzn nastolatków i ludzi młodych (tudzież starszych, a jednak bez wielkiego doświadczenia w dorosłym już życiu). Skłoniło mnie to do wejścia na różne fun page i strony na facebooku i po pierwszym przeżytym szoku:), zrozumiałam że film ten po prostu jest nie dla mnie. Komentarze jakie tam można sobie przeczytać są dziecinne, niedojrzałe (zresztą dokładnie jak te tutaj broniące filmu, ale w znacznie większym stężeniu...:), natomiast tłumaczą fascynacje tym filmem. Jestem pewna, że dla większość ludzi, którzy mają okres dojrzewania dawno za sobą i w naturalny sposób borykają się z problemami życia codziennego (praca lub jej brak, wychowanie dzieci, stres, brak finansów, kredyt itp.) nie są w stanie pozytywnie ocenić tego filmiku... (aczkolwiek zapewne istnieją wyjątki). Nie znaczy to, że filmy o nastolatkach są tylko dla młodych ludzi i tylko im mogą się spodobać. Jest wiele takich, które mimo mego wieku mi się b podobały, ten do nich jednak nie należy, gdyż scenariusz i reżyseria wg. mnie są na żenująco niskim poziomie...