6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324540
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Powiem tak, uwielbiam ten film. On naprawdę daje ludziom do myślenia i działa na psyche. Gdy wyszłam z kina czułam się naprawdę dziwnie. Ten film jest niesamowity !!! Naprawdę nie rozumiem dlaczego on wam się nie podoba. Po za tym mówicie że lubi ten film tylko Emo. Mam wiele znajomych którzy kochają ten film a wcale nie są Emo. Wydaje mi się że nie doceniacie tego filmu. Tyle ...

ocenił(a) film na 1
Eleonora

Eleonora ??? Co piłaś ??? Zdradź, bo widzę, że skuteczne...

ocenił(a) film na 3
nemo999

To nie jest kwestia wspomagaczy, to kwestia daru!

ocenił(a) film na 1
Eleonora

A można to dostać w płynie hehe ?

ocenił(a) film na 2
Eleonora

Pomysł dobry i poważnie myślę, że nadawałabyś się w reklamie. Porównanie, rekonesans i spore grono odbiorców kosmetyków "Zmierzch" jest jak piszesz zadowalające wśród producentów, co daję solidne przypuszczenie, że będą też fani produktów "SS" ;]. Nic tylko działać w tą stronę :)

ocenił(a) film na 3
Kabat543

hehe :)

ocenił(a) film na 2
Eleonora

A miliony sobie leżą na na ulicy... ;)

ocenił(a) film na 3
Kabat543

haha xD

W sumie w ramach takiej kampanii warto by było jeszcze spopularyzować wiedzę na ten temat, że cera mężczyzn różni się od cery kobiet i w związku z tym jeśli chcą się malować (co należałoby wtedy przedstawić jako coś najzwyklejszego w świecie - normalną potrzebę, a wręcz dbanie o swój wygląd -- o, można by nawiązać do jakichś korzeni, ludów pierwotnych - że kiedyś mężczyźni się malowali i to było jak najbardziej męskie, ogólnie normalne i ok), to dla zdrowia powinni używać kosmetyków, które są tworzone z myślą o męskiej cerze, bo stosując te dla kobiet mogą przyśpieszyć starzenie skóry czy coś tam :PPPPP

ocenił(a) film na 2
Eleonora

No, mnie przekonałaś! Kupuję pierwszy komplet tych kosmetyków! ;p
Proszę mnie informować na bieżąco jak tam prace idą pani prezes ;)

Kabat543

Wstydzisz się, że nagrzeszyłeś jak Aleksander. Inaczej nie pisałbyś o strachu związanym z wychodzeniem z domu. To z kim się utożsamiam wiedzieć nie możesz. Czyżbyś miał zwyczaj wypowiadania się w tematach w których nie masz wiedzy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nemo999

Kolejne potwierdzenie pustki intelektualnej związanej z "forumowiczami" dającymi 1/10 temu filmowi. Oni potrafią jedynie wulgarnie obrażać.

ocenił(a) film na 1
swojak_2

Jestem wybitnie inteligentny, jednakże nie potrzeba wiele aby dostrzec, że ten "film" to gówno.

nemo999

Mylisz się, że wybitna inteligencja polega na epatowaniu chamstwem i wulgranym obrażaniu wszystkich naokoło, oraz chwaleniu się swoimi upodobaniami seksualnymi,

nemo999

Znowu mylnie przypisujesz mi swoje upodobania seksualne, które niesłusznie uważasz za normalne.

nemo999

Znów ten sam błędy pogląd , że inni są tacy jak ty.

nemo999

no to sobie odetnij i odizoluj się, an nam porządnym forumowiczom daj spokój

nemo999

Mylisz się sądząc, że mam taką samą preferencję seksualną jak ty.

nemo999

... i ponownie mylnie osądziłeś mnie przypisując mi swoje własne seksualne upodobania.

nemo999

...to skoro nie interesuję cię twoje własne upodobania, to po co o nich piszesz w każdym swoim zdaniu

nemo999

mylisz się sądząc, że twoje upodobania seksualne, które mi omyłkowo przypisałeś są naturalne i normalne

nemo999

Mylisz się sądząc, że mam taką samą preferencję seksualną jak ty.

nemo999

.. i ponownie mylnie osądziłeś mnie przypisując mi swoje własne seksualne upodobania.

nemo999

mylisz się sądząc, że mam taką preferencję seksualną jak ty

ocenił(a) film na 2
skuryn

Hohoho to mi pojechałeś xD. Skoro wybrałeś tą drogę, to proszę bardzo :).
Widzę, że nie zauważyłeś sarkazmu, który zresztą był bardzo widoczny. Jeżeli czegoś nie rozumiesz, pytaj, albo się nie produkuj, bo niepotrzebnie robisz z siebie głupka :). Co do czwartego zdania- oglądałem film i o tej wiedzy właśnie tutaj dyskutuję. Nie próbuj być za mądry, upokarzasz się. Wszystkich tych wpadek możesz sobie zaoszczędzić czytaniem ze zrozumieniem i porządnym zastanowieniem co chcesz napisać.
"To z kim się utożsamiam wiedzieć nie możesz"- no nie bądź taki xD! Napisz, wypłacz się, umiem słuchać :p

Bynajmniej nie życzę ci źle jak to można wyczytać z pouczającego i ironicznego tonu, ale każda przyczyna ma swój skutek. Przy następnej prowokacji upewnij się tylko czy to co piszesz ma sens, żeby nie wyszło tak jak do tej pory :).

Kabat543

Typowe dla pewnej grupy forumowiczów stwarzanie pozoru pisania czegoś mądrego i powoływanie się na prawdy, które prawdami nie są. Nie wystarczy napisać "ja jestem mądry", trzeby jeszcze nim być.

ocenił(a) film na 2
skuryn

Hahaha rozbrajasz mnie chłopcze każdą wypowiedzią xD. Kompletnie nic nie dotarło, do tego odwracasz kota ogonem xD. Jesteś spowolniony jakiś :p? Nie dociera do ciebie prosty przekaz, a pragnę zauważyć, że pisałem tak rozwiąźle żebyś wszystko zrozumiał. A może wreszcie zrozumiałeś i stąd teraźniejszy brak argumentu? Wstyd ci się przyznać. Brak ci honoru i ambicji do poprawy jakości treści tekstu który mordujesz
Jak ten film, jesteś tragiczny i komiczny.

Kabat543

Typowa nieudolna próba obrażania innych, kiedy nie ma się nic mądrego do napisania. Typowe dla tego typu pokroju forumowiczów.

ocenił(a) film na 2
skuryn

xD Typowy ze mnie typ hahahaha
Zastanów się co piszesz i nie ośmieszaj się już :p

Kabat543

Kolejna bezwartościowa wypowiedź i kolejna nieudolna próba urażenie kogoś.

ocenił(a) film na 2
skuryn

Bezwartościowa wypowiedź? Hipokryta :p. Poradziłem ci, żebyś się zastanowił co piszesz, bo się ośmieszasz. To dobra rada, ale jak wolisz :]. Nie wiesz co powiedzieć, mów o niczym- to twoje credo, brawo ;D. Przewiń taśmę i powtarzaj się dalej, doskonale ci to idzie xD

Kabat543

Często spotykana reakcja związana z brakiem chęci przyznania się do własnych ułomności, ale z kolei chętne obdarowywanie nimi innych.

ocenił(a) film na 2
skuryn

Teraz piszesz to co ja napisałem, tylko, że własnymi słowami xD. Ogarnij się :p to żałosne

Kabat543

Ponowna żałosna próba poprawienia sobie samemu samopoczucia poprzez urażanie innych...to żałosne

ocenił(a) film na 2
skuryn

Nie powtarzaj się i nie powtarzaj tego co ja piszę :). Nie wiem ile masz lat, ale chyba nie jesteś przedszkolakiem i nie musisz odpowiadać jak dziecko "1 -jesteś głupi! 2 -Wcale, że nie, bo ty jesteś głupi". Myślę i mam nadzieję, że stać cię na coś dojrzalszego. Przeczytaj drugą wypowiedź z moim przyznaniem się do błędu :). Jeżeli już jest ok, to potraktuj moje koleżeńskie porady poważnie :). Nie chcę cię tutaj obrazić, ale wytłumaczyć jak to wygląda z drugiej strony. Co złego to nie ja :) aa i tym razem piszę bez sarkazmu. Pozdrawiam

Kabat543

Tak przeczytałem. Okazałeś się forumowym chamem. "Forumowiczów" insynuujących takie obraźliwe rzeczy ignoruje się. Tak więc bez odbioru. Nie pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
skuryn

Obraźliwe i wstrętne rzeczy dla normalnego człowieka, robicie wy pe...znaczy gejusie.

nemo999

Kolejne potwierdzenie miernoty intelektualnej "forumowiczów" oceniających ten film na 1/10. Jedyne co potrafią to wulgarnie obrażać pozostałych.

ocenił(a) film na 1
swojak_2

A gdzie tu masz wulgarne obrażanie Panie Geju ? To Pan obraża.

nemo999

Kolejne potwierdzenie miernoty intelektualnej "forumowiczów" oceniających ten film na 1/10. Nic nie rozumieją.

ocenił(a) film na 1
swojak_2

A gdzie tu masz wulgarne obrażanie Panie Geju ? To Pan obraża.