6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324540
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Powiem tak, uwielbiam ten film. On naprawdę daje ludziom do myślenia i działa na psyche. Gdy wyszłam z kina czułam się naprawdę dziwnie. Ten film jest niesamowity !!! Naprawdę nie rozumiem dlaczego on wam się nie podoba. Po za tym mówicie że lubi ten film tylko Emo. Mam wiele znajomych którzy kochają ten film a wcale nie są Emo. Wydaje mi się że nie doceniacie tego filmu. Tyle ...

ocenił(a) film na 3
skuryn

Ale on właśnie napisał, że zawyżył ocenę ze względu na to, że film jest polski :)

ocenił(a) film na 3
Vamp_97

Daje do myślenia? W którym momencie? Działa na psyche, ciekawe komu i za co, bo niczego poruszającego się tam nie dopatrzyłam. Jedynym 'plusem' jest to, że Sala Samobójców opiera się głównie na technologii komputerowej i promuje w pewnym sensie takie działania w rzeczywistym świecie. Film dobry dla 15latków, śmiech na sali, ale nie ma co się spierać, bo o gustach się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 7
nieobecna1

Dokładnie ^^ To jest twoje zdanie, spoko nie ma sprawy :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
nemo999

Dlaczego mnie obrażasz? Ty masz swoje zdanie, ja swoje. Jeżeli nie potrafisz tego zaakceptować to po cholerę wstawiasz takie bezsensowne komentarze?

użytkownik usunięty
Vamp_97

Takie posty zgłasza sie do admina a nie reaguje na nie, są niezgodne z niejednym paragrafem.

użytkownik usunięty
nemo999

Może spotkamy się gdzieś w realu? Chętnie zrobię ci z dupy jesień średniowiecza, że zacytuję klasyka wśród tłumaczy filmów fabularnych.

ocenił(a) film na 1

Tak, podaj numer przedszkola. Wezmę kredki.

ocenił(a) film na 1

Podaj adres i numer przedszkola, zjawię się, wezmę kredki woskowe.

nemo999

Forumowicz ten wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy ten kto bardziej obrazi drugiego. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawego możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego obrażanie innych forumowiczów. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.

nemo999

Typowa wypowiedż dla osoby oceniającej film na 1/10 będąca wulgarnym chamem i bezmózgowcem.

nemo999

Tak , ale my już wszyscy wiemy, że jesteś wulgarnym chamem

nemo999

tak, tak jesteś wulgarnym chamem, co jest nieprzypadkowe dla osób wystawiajacych ocenę 1/10

ocenił(a) film na 1
skuryn

No przecież ci tłumaczę, że wiem o moim tytule i przypominam jaki tobie się dostał.

nemo999

ciekawe za którym razem zrozumiesz, że tobie ten tytuł dostał się słusznie, a w moim przypadku jest fikcją.

nemo999

zgodnie z moimi przypuszczeniami wiedziałem, że będziesz miał problem ze zrozumieniem prostego zdania. Powtórzę więc:
tobie ten tytuł dostał się słusznie, a mnie przypisujesz to co znajdujesz u siebie..

nemo999

Forumowicz ten wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy ten kto bardziej obrazi drugiego. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawego możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego obrażanie innych forumowiczów. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.

nemo999

999omen nie zanudzaj nas swoją rodzinną historią

nemo999

999omen znowu zanudzasz nas swoją rodzinną historią

nemo999

999omen już wielokrotnie opisywałeś swoją rodzinną historię.
Dziękuję gościu za kolejny przykład pustki intelektualnej związanej z "forumowiczami" dającym temu filmowi 1/10.

nemo999

tylko to możesz gościu na swój temat napisać?

nemo999

nie zanudzaj nas gościu swoją rodzinną historią

nemo999

znowu wykazujesz się indolencją przypisując mi swoje własne przeżycia

nemo999

nemo999

nie każdy ma zwyczaj robienia na codzień tego co ty.

nemo999

Mylnie sądzisz, że inni robią to samo co ty na codzień.

nemo999

nemo999

nemo999