6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324609
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Ten film jest po prostu głupi. To jedno proste zdanie idealnie pasuje do "Sali Samobójców".

Chory umysłowo gimbus i do tego gej uzależnia się od internetu. Tak debilnie wykreowanej postaci nie widziałem kilka lat, a w tym momencie nie przypominam sobie żeby coś kiedykolwiek tak mnie irytowało w filmie psychologicznym.

Film jest też nudny, przewidywalny i bez przerwy jest o tym samym. Film trwa prawie 2 godziny, ale jakby go skrócili do 45 minut to nie poczulibyśmy żadnej różnicy.

Daję 2/10, a nie 1/10 ze względu na to, że na 1/10 zasługują jeszcze gorsze filmy w co trudno uwierzyć, ze mogą takie istnieć.

ocenił(a) film na 8
Xsaav

Gdzie ta ocena eksperta pionku?

ocenił(a) film na 1
Cililing

Requiem for a dream 10/10? Nie mamy o czym dyskutować.

ocenił(a) film na 8
Xsaav

Rzeczywiscie nie mamy o czym rozmawiac, przeciez oceniles Nietykalnych 10/10!
No prosze... Moglbys chociaz poudawac ze nie jestes trollem, a ten tekst zostawic na moment kiedy braknie ci argumentow w metorycznej dyskusji.

ocenił(a) film na 1
Cililing

"Nietykalni" otrzymali masę nominacji i wiele nagród w tym między innymi za najlepszy film roku, najlepszy film UE itd. Poza tym Złoty Glob, a teraz pytanie jak doceniony został "Requiem for a Dream"? Nijak, bo to film dla gimbusów. Sam się tym filmem jarałem jak miałem 12 lat, ale teraz mam 24 i po obejrzeniu go drugi raz jakoś 2 lata temu dopiero wtedy dostrzegłem, że ten film jest po prostu słaby, a wrażenie zrobił na mnie kiedyś tylko dlatego, że byłem gimbusem. Tobie też przejdzie zobaczysz.

Wracając do "Nietykalnych" to będą filmem ponad czasowym. Idealne połączenie elementów komedii z dramatem. Takich filmów nie ma wiele i nie będzie. "Nietykalni" to taka lepsza wersja ocenionego przez ciebie też na 10/10 "Zapachu Kobiety" - podkreślam, że to jeden z moich ulubionych filmów i ma u mnie chyba 8 albo 9/10.

Co do Sali Samobójców to jest to film słaby i zwyczajnie głupi. Obejrzałem w swoim życiu masę filmów co widać po moim koncie i jeśli uważam coś za słabe to tak po prostu jest i nie należy ze mną dyskutować jeśli jest się gimbusem, albo bezguściem filmowym.

ocenił(a) film na 7
Xsaav

Żałosne.
"Obejrzałem w swoim życiu masę filmów co widać po moim koncie i jeśli uważam coś za słabe to tak po prostu jest i nie należy ze mną dyskutować jeśli jest się gimbusem, albo bezguściem filmowym." Gratulacje, tą jakże prymitywną wypowiedzią udowodniłeś, iż to z Tobą nie ma sensu dyskutować na temat jakichkolwiek filmów.
Napisałabym moją opinię na temat "Sali Samobójców", aczkolwiek czymże jest zdanie zwykłej gimnazjalistki w obliczu takiego geniusza filmowego?

PS. "wrażenie zrobił na mnie kiedyś tylko dlatego, że byłem gimbusem" Określanie człowieka młodszego od siebie mianem "gimbusa" nie dowodzi dorosłości osoby, która to mówi. Wręcz przeciwnie, dowodzi tylko brak kultury co udowodniłeś nazywając Dominika z filmu chorym umysłowo gimbusem i gejem (czego nie można stwierdzić ze względu na późniejszą fascynację Sylwią). Pozdrawiam Pana eksperta.

ocenił(a) film na 1
Eloquence

Czego nie można stwierdzić? Scena jak się zjebał w gacie bodajże na treningu mówi aż za dużo o jego orientacji. Ewentualnie mógł być Bi w co jednak wątpię.

ocenił(a) film na 1
Eloquence

Czego nie można stwierdzić? Scena jak się zjebał w gacie bodajże na treningu mówi aż za dużo o jego orientacji. Ewentualnie mógł być Bi w co jednak wątpię.

ocenił(a) film na 7
Xsaav

Nadal upieram się, iż nie można stwierdzić jakiej był orientacji. Chłopak był zagubiony, dojrzewał, sam dobrze nie wiedział kim jest a więc my tym bardziej nie możemy tego wiedzieć.
Jestem pewna, iż duża liczba młodych ludzi miała taki moment w życiu, w którym podobały im się osoby tej samej płci. To się nazywa poznawanie siebie i odkrywanie swego prawdziwego ja.

Eloquence

Czyli mówisz że trzeba odkryć siebie? Bzdury. Teraz za dużo tego wychowania bez stresowego, tego niby trudnego okresu dojrzewania. Sam jestem w tym wieku i uważam ten film za maksymalnie shit pokroju 2 ostatnich części Pottera. Zagubiony nastolatek (lol?) czy to naprawdę coś istnieje? Są poj***ni ludzie mniej poje**** i ci normalni. A on nie był normalny skoro pierw podobało mu się bicie z kolegą (stanął mu?hah) no ale dobra geja mogę uszanować ale że niby interesował się jakąś debilką co chce popełnić samobójstwo (emo?czy to nie czasem młoda nazwa?). Jakby mu starzy odłączyli internet i d****i tak dla przykładu od razu by się ogarnął.

ocenił(a) film na 7
ChopperMaker

Bez wulgaryzmów się nie obejdzie? Jak widzę zdolność kulturalnego wypowiadania się zanika. Spokojnie.
Nie rozumiem Twojej logiki myślenia. Co ma odkrywanie siebie do *bezstresowego wychowania?
"Czyli mówisz że trzeba odkryć siebie?"
Człowiek, który nie zna siebie, nie wie kim jest. W okresie dojrzewania właśnie poznajemy siebie, kształtuje nam się charakter, wartości, cele. Każdemu człowiekowi, chyba, że - o zgrozo - jesteś jakimś wyjątkiem na tej planecie. W takim razie wybacz, za zniewagę.
Cóż, przed Internetem nie ma ucieczki, jednak zagłębianie się w wirtualny świat nie może być ucieczką od życia. Dominik szczerze mówiąc okazał się tchórzem, nawet nie spróbował walczyć. Był okropnie rozpuszczony, rodzice nie poświęcali mu czasu, nie interesowało ich życie dziecka...
Tematyka filmu jak na dzisiejsze czasy bardzo trafna, gorzej z całą resztą. Jedna warto wynieść coś z niego, mimo że nie jest wybitnym dziełem.
+Porównujesz "Sale Samobójców" do Harry'ego Pottera? Cóż to ma ze sobą wspólnego?

Eloquence

Poziom. Tematyka filmów podobna ale podejścia do tematu. Takie same. Nieudolne...

Eloquence

dziwko szmato

Eloquence

Pier.dolisz jak potłuczona. Jedyna męska pyta co mi się podobała to moja własna i tylko nią się bawiłem do czasu kiedy zaczęła się nią bawić jedna z moich koleżanek.

Eloquence

Przepraszam, że brzydko do Ciebie powiedziałem, ale używanie brzydkich słów bardzo pomaga mi w moich problemach z męskością

ocenił(a) film na 8
Xsaav

Dla Gimbusów?? Widzę, że jadem strzelasz do wszystkich. Nietykalni to słaby film, dawno nie byłem tak zażenowany oglądając film tak znakomintego reżysera jak w przypadku nietykalnych. Ogarnij się.

ocenił(a) film na 8
Xsaav

Jeśli ty nie doceniasz Requiem dla Snu to oznacza, że z Tobą nie ma o czym dyskutować gimbusie hahaha :D

użytkownik usunięty
Xsaav

"+ ocena eksperta" hahahahahahaha

Xsaav

hehehe "ekspert" wystawił sobie samemu ocenę w tytule tematu

bighamer

Panu pedrylowi już podziękujemy, sio !!!

bighamer

Przepraszam, że brzydko do Ciebie powiedziałem, ale obrażanie innych bardzo pomaga mi w moich problemach z męskością

ocenił(a) film na 8
NEM0_999

Głupszy jesteś niż ustawa przewiduje, ale OK nie będę dyskutował z Tobą bo widzę, że nie ma sensu.

ocenił(a) film na 6
Xsaav

pokaż papiery na tego eksperta

ocenił(a) film na 9
dlugi john

Ja również chciałabym je zobaczyć.

ocenił(a) film na 9
Xsaav

Za kogo ty się masz.? -.- Serio.. Twoja opinia jest żałosna. Moim zdaniem w tym filmie chodziło właśnie o to żeby pokazać jak my się zachowujemy, ten film miał trafić po szczególnie do nas z tego względu iż jesteśmy młodymi ludźmi.. w tych czasach liczy się internet. A to że całował się z chłopakiem to nie znaczy że "gej" -.- Po prostu chcieli pokazać co dzieje się w naszym wieku.. czyli homoseksualizm, zainteresowanie internetem czy choćby ubiorem emo, a przede wszystkim bycia. Osobiście uważam, że ten film odniósł sukces ;3 I nie obchodzi mnie jakieś zdanie nadętego pajaca który chciał zabłysnąć.! -.- tyle ci powiem.! -.-

ocenił(a) film na 1
Kallerii

Jesteś jakąś 15 letnia gimbusiarą z problemami emocjonalnymi i w ogóle śmiesz dyskutować z 24 letnim wykształconym gościem na temat filmów? Nigdy nie miałem takich problemów jak przygłup z tego filmu, ani ja, ani moi kumple z Gimbazy. Rodzeństwo też nie było jakimś chorym emo itd. Czasy się po prostu zmieniły, bo ostatnie pokolenia postkomunistyczne czyli 88 i 89 to ostatnie normalne pokolenia młodzieży w Polsce. Każde następne są coraz głupsze i chcące być bardziej amerykańscy niż sami amerykanie co jest samo w sobie żałosne.

Xsaav

Tłumaczenie google translatora:

"Jesteś jakąś 15 letnia gimbusiarą z problemami emocjonalnymi" -> "Jesteś mądrzejsza ode mnie,a ja nie mam mądrych argumentów"

" śmiesz dyskutować z 24 letnim wykształconym gościem na temat filmów." -> "śmiesz dyskutować z nadętym pajacem nie mającym pojęcia o filmach"

"Nigdy nie miałem takich problemów jak przygłup z tego filmu" - > "Mam jeszcze większe problemy niż przygłup z tego filmu"

"Każde następne są coraz głupsze" -> "Jestem w błędnym przekonaniu, że jestem ostatnim mądrym."

ocenił(a) film na 9
bighamer

Ha, ha, ha. Dobre. Zgadzam się z Tobą.

Xsaav

hej 24letni znafco aka ekspercie. a powiedz nam kochany co ty takiego studiowałeś skoro masz 24 lata i już jesteś ekspertem? call of duty? world of warcraft?

ocenił(a) film na 1
sylviaplath0

Ekonomię i nie wiem co ma na celu przytaczanie gier w które grałem podczas dyskusji o filmie. Postu wyżej o jakimś translatorze nie skomentuje, bo tylko gimbus mógł coś takiego wymyślić. Aż oczy ze zdumienia przecieram.

Xsaav

"bo tylko gimbus mógł coś takiego wymyślić" -> "zostałem ośmieszony, ale odwrócę uwagę bezsensownym przytykiem"

""Aż oczy ze zdumienia przecieram" -> "nie zrozumiałem, bo prostym bez szkoły człowiekiem jestem"

sylviaplath0

no to ekspercie, weź te swoje ekspertyzy na giełdę i tam się lansuj od gimbusów wyzywaj rostowskiego i spółkę, a tutaj prowadź dojrzalszą rozmowę, bo póki co to twoje argumenty są spod znaku "I luv gimbazę and I'm proud of it"

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
NEMO_999

Forumowicz ten wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy ten kto bardziej obrazi drugiego. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawego możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego obrażanie innych forumowiczów. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
o_m_e_n_

Lubię czasami napisać coś o sobie w niecodzienny sposób

sylviaplath0

Przepraszam, że brzydko do Ciebie powiedziałem, ale wulgarne obrażanie innych bardzo pomaga mi w moich problemach z męskością

ocenił(a) film na 9
Xsaav

24 letni eksperta..??!! pokaż na to papiery -.- i tak "śmie" dyskutować patałachu i nie gadaj bzdóu bo to że podoba mi się ten film to nie znaczy że jestem emo czy dziewczyną z problemami emocjonalnymi.! -.-

ocenił(a) film na 1
Kallerii

To, że podoba ci się ten film jak i np jakaś rodzinka.pl świadczy o tym, że jesteś bezguściem i nie masz prawa dyskutować z kimś kto przerasta cię na każdej możliwej płaszczyźnie jeśli chodzi o film.

Xsaav

"jesteś bezguściem i nie masz prawa dyskutować z kimś kto przerasta cię na każdej możliwej płaszczyźnie jeśli chodzi o film."
->
"jestem za głupi , aby zrozumieć co napisałeś, ale poprawię sobie humor napisaniem jakiejś bzdury".

ocenił(a) film na 1
bighamer

Nie mam pojęcia o co chodzi z tym translatorem, ale podejrzewam, że to jakaś nowa moda wśród gimbusów. Jakkolwiek ufanie translatorom a szczególnie temu google świadczy o braku inteligencji.

Xsaav

"Nie mam pojęcia o co chodzi z tym translatorem, ale podejrzewam, że to jakaś nowa moda wśród gimbusów"
->
"Napisałem tyle głupot, to mogę napisać kolejną"

"Jakkolwiek ufanie translatorom a szczególnie temu google świadczy o braku inteligencji."
->
"Branie na poważnie szczególnie tego co piszę świadczy o braku inteligencji"

ocenił(a) film na 8
Xsaav

To oznacza, że jesteś jeszcze gówniarzem, który nie ma szacunku do innych ludzi.

Kallerii

Bardzo Cię proszę nie pisz "nas", " w naszym", pisz może za siebie, takie coś to margines i nie przypisuj tego większości.

ocenił(a) film na 9
NEMO_999

Powiedziałam to co myślałam.! a wy już wyskakujecie z mordą.! ja uważam że mam racje, wy tak sądzić nie musicie.! -.-

Kallerii

No spoko, nic innego nie pisałem, tylko to żebyś nie generalizowała całości pod swoje doświadczenia. Nie utożsamiaj się z większością, bo to tylko Twoje zdanie.

Kallerii

A ponieważ mam zwyczaj wulgarnego obrażania innych, to muszę mieć rację.

użytkownik usunięty
Xsaav

Sama prawda. W 100 % się z tobą zgadzam. Ja daję 1/10 bo to nie jest film, tylko jakaś głupia historyjka o chorym debilu siedzącym w pokoju przez praktycznie cały film.

A propos debila. Przypominam ci, że zobowiązałeś się na forum 'Kac Waway" do napisania, że jesteś idiotą.
Przypominam wymianę zdań:
nemo989: Kultowy już tekst "Dupę mi zalało" [...]
smalczyk130: To dziwne,że nie rozumiesz głębi wyimagiwanego tekstu, który sobie w głowie stworzyłeś .
smalczyk130: film znam na pamięć, to ty sobie wymyśliłeś jakąś wyimaginowaną scene wziętą z sufitu.
smalczyk130: wmawiasz ludziom jakąś wymyśloną scenę, której w filmie nie było . Jak cię to bawi ośmieszaj się dalej, może jak jeszcze jakieś sceny wymyślisz to niedługo zlepisz z nich jakiś film . Nie chce mi się już komentować tych bzdur, które wypisujesz .
nemo989: Czy zgadzasz się na to, że po podaniu namiaru w filmie Kac Wawa na scenę z tekstem "Dupę mi zalało" złożysz publicznie oświadczenie o swojej głupocie?
smalczyk130: Cały czas czekam aż podasz czas tej wymyślonej sceny to chyba jasne jest, że zgadzam się na twoją propozycje . Myśl logicznie.
smalczyk130: wskaż zrobisz z siebie jeszcze większego idiote.
smalczyk130: Ciekaw tylko jestem jak możesz wskazać coś czego nie ma .
smalczyk130: Nie boję się narobić sobie wstydu , czymś co nie istnieje.
smalczyk130: Jeżeli podasz czas w któym padł ten wymyślony przez ciebie tekst to napiszę wielkimi literami, że jestem największym idiotą na świecie .

nemo989: Michał Milowicz tuż przed 1 godz. i 16 minutą filmu wypowiedział ten tekst

smalczyk130: Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Wywiąż się z podjętego przez siebie publicznie zobowiązania do napisania dużymi literami prawdy o samym sobie

użytkownik usunięty
nemo989

Ty jakiś niereformowalny jesteś.Nigdy się nie wywiąże z czegoś co nie miało miejsca, jeżeli do tej poiry tego nie zrozumiałeś to znaczy, że jesteś psychicznie chory, i idź się leczyć . Nigdy się nie doczekasz, czegoś co nie miało miejsca, więc nie masz co się wysilać z tymi postami. Ty w ogóle powinieneś mieć zakaz pisania czegokolwiek, bo jesteś użytkownikiem widmo, który nie pokazuje swoich głosów.

A propos psychicznie chorych. Ty napisałeś:

smalczyk130: film znam na pamięć, to ty sobie wymyśliłeś jakąś wyimaginowaną scene wziętą z sufitu.
smalczyk130: wmawiasz ludziom jakąś wymyśloną scenę, której w filmie nie było . Jak cię to bawi ośmieszaj się dalej, może jak jeszcze jakieś sceny wymyślisz to niedługo zlepisz z nich jakiś film .
smalczyk130: wskaż zrobisz z siebie jeszcze większego idiote.
smalczyk130: Ciekaw tylko jestem jak możesz wskazać coś czego nie ma .
smalczyk130: Nie boję się narobić sobie wstydu , czymś co nie istnieje.
smalczyk130: Jeżeli podasz czas w któym padł ten wymyślony przez ciebie tekst to napiszę wielkimi literami, że jestem największym idiotą na świecie .

nemo989: Michał Milowicz tuż przed 1 godz. i 16 minutą filmu wypowiedział ten tekst

Mam dla ciebie dobrą wiadomość. Jednak jak widać miało to miejsce i teraz możesz wywiązać się z publicznie danej obietnicy i napisać wielkimi literami kim jesteś.