Ten film jest po prostu głupi. To jedno proste zdanie idealnie pasuje do "Sali Samobójców".
Chory umysłowo gimbus i do tego gej uzależnia się od internetu. Tak debilnie wykreowanej postaci nie widziałem kilka lat, a w tym momencie nie przypominam sobie żeby coś kiedykolwiek tak mnie irytowało w filmie psychologicznym.
Film jest też nudny, przewidywalny i bez przerwy jest o tym samym. Film trwa prawie 2 godziny, ale jakby go skrócili do 45 minut to nie poczulibyśmy żadnej różnicy.
Daję 2/10, a nie 1/10 ze względu na to, że na 1/10 zasługują jeszcze gorsze filmy w co trudno uwierzyć, ze mogą takie istnieć.
NIE MIAŁO TO MIEJSCA, BO MIAŁEM POWYCINANĄ WERSJĘ FILMU !!!! DOTRZE TO KIEDYŚ DO TWOJEJ PUSTEJ BANI CZY NIE ??? SKOŃCZ JUŻ PISAĆ TE BZDETY I ZROZUM MATOLE, RAZ NA ZAWSZE, ŻE NIE PRZYZNAM SIĘ DO CZEGOŚ CO NIE MIAŁO MIEJSCA !!!
Powody tego, że wypowiadasz się o rzeczach o których nie masz pojęcia nie mają znaczenia.
Miało to miejsce, bo to ty sam pisałeś:
smalczyk130: film znam na pamięć, to ty sobie wymyśliłeś jakąś wyimaginowaną scene wziętą z sufitu.
smalczyk130: wmawiasz ludziom jakąś wymyśloną scenę, której w filmie nie było .
smalczyk130: wskaż zrobisz z siebie jeszcze większego idiote.
smalczyk130: Ciekaw tylko jestem jak możesz wskazać coś czego nie ma .
smalczyk130: Nie boję się narobić sobie wstydu , czymś co nie istnieje.
smalczyk130: Jeżeli podasz czas w któym padł ten wymyślony przez ciebie tekst to napiszę wielkimi literami, że jestem największym idiotą na świecie .
nemo989: Michał Milowicz tuż przed 1 godz. i 16 minutą filmu wypowiedział ten tekst
Czekam na obiecaną deklarację kim jesteś, pomimo, iż wszyscy mają od dawna tego świadomość.
A propos debila i bezmózgowca. Sam własnoręcznie napisałeś:
smalczyk130: Jeżeli podasz czas w któym padł ten wymyślony przez ciebie tekst to napiszę wielkimi literami, że jestem największym idiotą na świecie .
Ja odpowiedziałem:
nemo989: Michał Milowicz tuż przed 1 godz. i 16 minutą filmu wypowiedział ten tekst
To , że nie potrafisz zrozumieć, że powody twojej bezmyślności nie mają znaczenia i nie wpływają na oświadczenie do którego się publicznie zobowiązałeś, tylko dodatkowo potwierdza to co od dawna wszyscy mają w świadomości na twój temat.
Nie bądź taki samokrytyczny, może nie jesteś aż takim głupcem, spróbuj się zmienić, wypowiadać też się nauczysz, a na razie skończ pierwszą klasę gimbasióm.
Zrezygnuj z opinii najbardziej wulgarnego filmwebowego głupca to może ktokolwiek będzie uwzględniał to co piszesz
Przepraszam, że sugeruję, iż jesteś głupcem choć wyraźnie widać, że sam nim jestem. Przypomnę, że wulgarne obrażanie innych forumowiczów bardzo pomaga mi w moich problemach z męskością.
Rezygnuję z opinii, że jesteś filmwebowym głupcem, zawsze mam nadzieję, że kiedyś wyrośniesz na normalnego człowieka, musisz się jednak starać, bardzo, o wiele więcej niż inni.
Dokładnie tak :))) Powinni jeszcze nakręcić część drugą - o gimbusie, który spółkował z biseksualnym królikiem bo był zagubiony a rodzice nie mieli dla niego czasu, tyrając jak woły na jego kieszonkowe, gadżety, ubrania, żarcie i pedalskiego fryzjera.
Można było się spodziewać, że pusta i tępa gimbaza skoczy Ci do gardła za jakże trafną, treściwą i popartą dobrym gustem wypowiedź.
Co to za bzdety? ahahaha ale mi ocena. Zły bo zły, w przedszkolu nie uczyli argumentować? Jak się nie rozumie filmu to się nie wypowiada. Film całkiem na czasie i świetny, pomimo trochę przesadzonej gry aktorskiej chłopaczka.
Kur.wa ile tu jest gimbusów próbujących ze mną dyskutować. Ludzie litości. Jak ktoś kto ocenia Paranormal Activity albo Testosteron na 10/10 może w ogóle zabierać głos w na temat czy film jest dobry czy nie?
Dobra okej, ale nie uważaj siebie za nie wiadomo kogo. I idź sobie pogadaj z prawdziwymi znawcami kina, bo tutaj raczej takich nie znajdziesz. I przepraszam, że się w ogóle odezwałam, przecież nie jestem godna rozmawiać z takim mistrzem.
<wypowiedź może zawierać śladowe ilości sarkazmu>
Zgadza się nie jesteś godna, bo kobiety nie mają pojęcia o kinie. Nie wszystkie, ale większość. Tak samo jak większość nie jest w stanie pojąć fizyki kwantowej tak nie jest w stanie pojąć dobrego kina i tego złego.
Tłumaczenie google translatora:
"kobiety nie mają pojęcia o kinie"
->
"piszę bzdury, aby nikt nie miał wątpliwości jakim pajacem jestem""
"[...] większość nie jest w stanie pojąć dobrego kina i tego złego"
->
" jestem nadętym pajacem, ale brnę dalej"
Dobry tłumacz, google translator widzę więcej ogarnia od pewnych "ekspertów"....
Czyli każdy kto nie zgadza się z twoją opinią, jest od razu bezguściem filmowym? Z twojej wypowiedzi tak wynika. Każdy człowiek jest inny i każdemu podoba się co innego.
xsaav...piszesz, ze obejrzałeś wiele produkcji filmowych. A tak dokłądniej? Podaj proszę liczbę ocenionych filmów
ocenionych filmów mam 603, ale zapewne zdajesz sobie sprawę, że nie każdy obejrzany film mam oceniony na filmwebie.
Dzięki serdeczne za szczerą odpowiedź. To nie aż taka duża liczba, porównując ją np: do ilosci obejrzanych filmow u moich znajomych. Zapewne i u Twoich.
Ahahaha jeszcze szowinizm...ile masz lat? 15? Czy może 40 i kawaler? :D kobiety nie mają pojęcia o kinie? Co to za opinia? Tak jakbyś rzekł - Niemcy nie mają pojęcia o cebuli....brak słów, widzę, że nie ma co języka strzępić na takiego trolla po próżnicy.
Człowieku! Po Twoich ocenach widać, że nie masz pojęcia o kinie i kogo chcesz tu oszukać? Mnie czy siebie?
Tłumaczenie google translatora:
"nie masz pojęcia o kinie i kogo chcesz tu oszukać? "
->
"odwrócę uwagę od mojego braku pojęcia o kinie, zarzucając innym moją własną niewiedzę"
Nie wiem czy mam pojęcie czy nie ale wiem, że Ty jak narazie nie dałeś ani jednego sensownego argumentu przeciw temu filmowi.
Ja też Twoje świetne filmy widziałem ahahaha jakieś gniotki hollywoodzkie. Paranormal bardzo lubię a Testosteron mimo, że głupi to leżałem na nim ze śmiechu i dlatego 10. To jak "panie ekspercie" - jakieś argumenty czy dalej gramy na fujarce i udajemy mądrego debila? :D
Nie każdy hollywodzki film jest gniotem to raz. Jeśli uważasz któryś z moich wysoko ocenionych filmów za gniot to czekam na argumenty, bo ja ci mogę z miejsca powiedzieć czemu Paranormal Acitivity to właśnie jest typowy Hamerykański gniot dla debili.
To już w innych tematach możemy pogadać. Ja się pytam dlaczego uważasz Salę...za słaby film?
Dlaczego? Główny aktor zagrał bardzo słabo. Film jest o uzależnieniu od internetu, o uzależnieniu, które jest pokazane w sposób skrajny i po prostu głupi. Znam osoby uzależnione od internetu i gier i sorry, ale to tak nie wygląda. Jedna z osób leczyła się w specjalnej klinice od gier online i wiem jak to wygląda.
Film jest niezmiernie głupi, bo jacy byli ci rodzicie skoro nic nie widzieli? Jak można nie zauważyć, że syn nie wychodzi z domu? Dlaczego nie odlączyli mu kabla wcześniej? No i najważniejsze to główna postać, czyli emo gimbus i do tego gej. Kto w ogóle takie coś wymyśla? Jak chcesz obejrzeć dobry film psychologiczny to nie ma lepszego od Czasu Apokalipsu. Tyle.
Xsaav napisał:
"Dlaczego nie odlączyli mu kabla wcześniej? "
hehe dla każdej trochę nie myślącej wyłącznie w prostacki sposób osoby odpowiedź jest oczywista
Xsaav napisał:
"... i do tego gej"
hehe potwierdzenie prostactwa osoby wypowiadającej się
Wiesz, homoseksualizm to choroba psychiczna i co tu więcej mogę dodać? Postać wykreowana w tym filmie jest typowym przyapdkiem, który się powinno utylizować ze społeczeństwa.
hehe film nie jest o homoseksualizmie, ale widzimy, że masz jakąś chorobę psychiczną skoro dopatrujesz się usilnie tego czego film nie dotyczy i co tu więcej mogę dodać? Nie mam pewności, czy jesteś przypadkiem, który należałoby utylizować ze społeczeństwa.
No własnie. Ten film jest o niczym. O skrajnej głupocie emo geja i jego starych. Jak ktoś jest fanboyem tego filmu to nie trafią do niego żadne argumenty.
hehe no właśnie. Nie , film nie jest o tym co tutaj prezentujesz. Jak ktoś nie jest w stanie pomyśleć i odpowiedzieć na pytanie "Dlaczego nie odlączyli mu kabla wcześniej? " to nie trafią do niego żadne argumenty.
hehe niepotrzebnie ustosunkowujesz się do oceny własnych wypowiedzi dodając "blebleble". Poza tym potwierdziłeś, że nie jesteś w stanie dać prawidłowej odpowiedzi. Tak to bywa z tymi pseudoekspertami.
Człowieku nie chce mi się tego lopatologicznie tłumaczyć. Film ten zrozumiałem w 100%, bo zrozumiał by go absolutnie każdy średnio rozgarnięty debil. Film jest słaby i głupi - te określenia idealnie pasują.
hehe Człowieku to nie chce ci się łopatologicznie tłumaczyć, a chce ci się tracić czas na udzielanie błędnych odpowiedzi? Film by zrozumiał każdy średnio rozgarnięty debil, a sam nie umiesz odpowiedzieć na proste pytanie związane z filmem. Czyżbyś był mniej rozgarnięty, niż wspomniana przez ciebie postać? Tak to bywa z tymi pseudoekspertami.
Jakbyś pokazał ten film komuś starszego pokolenia. 40-50 lat to by ci powiedzieli to co ja, ze film jest po prostu głupi. Moja ocena filmu nie powinna podlegać żadnej dyskusji, bo się w takich kwestiach nigdy nie mylę.
hehe wysłowiłeś samoocenę typową dla niedojrzałego umysłu. Tak, głupcy są przekonani do swej permanentnej nieomylności.