6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324609
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

TOTALNE DNO! jak każdy polski film przereklamowany! ;/

cyklonos

sory ale musze to napisac:
Nie nadajesz się do oceniania filmów, skoro robisz to na podstawie ich reklam, a nie samych filmów....

ocenił(a) film na 1
bighamer

Przereklamowany nie oznacza, że ktoś obejrzał jego reklamę i ocenił film tylko, że po rozgłosie i marketingu zbudowanym wokół filmu po jego obejrzeniu człowiek jest zaskoczony, że to jest tak słabe.

Sleptik87

Sam nie zrozumiałeś wypowiedzi, a mi tłumaczysz. Taką ocenę filmowi może wydać jedynie osoba która nie wie o czym pisze np. oglądała wyłącznie reklamy.

ocenił(a) film na 1
bighamer

Weź dzieciaku idź coś ze sobą zrób bo naprawdę nie wiem jak można polemizować z samym sobą. Mój komentarz odwzorowuje dokładnie to co napisałeś a co miałeś na myśli to już naprawdę mnie średnio interesuje. Pozdro narazie cześć

Sleptik87

Nie, nie jestem w twoim wieku.Nara cześć.

ocenił(a) film na 1
Sleptik87

POPIERAM CIĘ !! dokładnie tak jest!

bighamer

+1 do debilizmu..

aew4334555

na filmwebie nie wolno samemu sobie przyznawać punktów

bighamer

tylko ciebie tu brakowalo obronco szmir.
na marginesie nota powedrowala do ciebie.

aew4334555

Widzę, że wyznajesz zasadę im więcej głupot napiszesz to jest fajniej. Właściwie oceniłeś sam siebie.
Nota pozostaje tam gdzie była.

bighamer

wyznaje zasade ze gdy mam do czynienia z glupkiem ktory pisze cos takiego 'Nie nadajesz się do oceniania filmów, skoro robisz to na podstawie ich reklam, a nie samych filmów....' to wybucham smiechem
masz racje nota zostaje tam gdzie byla (zeby nie bylo nie jasnosci u ciebie)
a teraz spywaj.

aew4334555

Skoro uważasz za właściwe ocenianie filmów na podstawie ich reklam, to słusznie przyznałeś samemu sobie notę mimo, że nie jest to zgodne z tutejszym zwyczajem.

bighamer

o boshe ty durniu to ze film jest przereklamowany wcale nie oznacza ze ktos go ocenial na podstawie reklam.
a teraz wyjdz z internetu.

aew4334555

Ocenę na tak marnym poziomie może wystawić jedynie osoba, która oglądała jedynie reklamę filmu.
Biorąc pod uwagę słowa które używasz tj. "głupek" , "dureń" świadczy o tym, że prezentujes sobą tak samo marny poziom.

bighamer

wyobraz sobie ze jestem na tyle rozgarnietym i dojrzalym czlowiekiem ze nie oceniam filmow bez obejrzenia ich.
z reka na sercu dalbym 2 gwiazdki za kulesz i preis,reszta zasluguje na milczenie.
glupek,idiota,debil.osiol.matol etc to okreslenia ktore wystepuja w mowie potocznej w jezyku polskim,chyba masz wiecej niz 8 lat i znasz ta terminologie?czasami takie okreslenia pasuja idealnie do danej osoby (patrz,ty)
a teraz mowie serio,wyjdz z internetu.

aew4334555

...a ja jestem inteligentną blondynką z długimi nogami i ponętnym biustem.

WIem, że nadal będziesz poniżał własną osobę używając obraźliwych określeń w stosunku do innych forumowiczów. Wiedz, że określenia te pasują idealnie do używającego ich.

bighamer

nie klam,nie klam

dobra dobra juz nie czaruj ta paplanina,jestes matolem i nic tego nie zmieni
dziekuje dobranoc.

aew4334555

umiesz tylko obrażać innych (to jedyna twoja umiejętność) i nie masz mądrości, aby zauważyć, że piszesz o sobie.

bighamer

nie masz madrosci' lol idz juz sobie nieuku.

aew4334555

nadal obrażasz i piszesz o sobie

bighamer

pisze o tobie osle patentowany.
i nie odwracaj kota ogonem,jak chcesz bys fajny to wymysl cos sam.
a teraz skikaj.

aew4334555

... i znowu obrażasz jednocześnie pisząc o sobie

bighamer

i znowu bredzisz.

aew4334555

nie, nie robię tego co ty

bighamer

nie ma inteligentnych blondynek

ocenił(a) film na 1
bighamer

chory człowieku !! jakbym go nie oglądał to bym nie napisał noty o nim!! widać jaki Twój poziom myślenia jest, jeżeli myślałeś że oglądałem samą reklamę.... żal totalny.. Ty powinienieś grać tam zamiast tego chłopaka zamkniętego w pokoju

cyklonos

Niski poziom twojej wypowiedzi nie potwierdza tego co piszesz. Już tutaj zostało wykazane, że problem jest z tobą , a nie z filmem.

ocenił(a) film na 1
aew4334555

popieram Cię !! w końcu ktoś mnie zrozumiał!! kur**a film nagrodzony nie wiadomo jakimi badziewiami reklam wokół pełno na jego temat a w rzeczywistości taki badziew że szok.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
bighamer

Bighamer jestem fanem twoim i twojego IQ . Pozdrawiam wszystkich "Q (60-70): About 87% of those with a developmental disability will be a little slower than normal in learning new information. Mild disability may not be evident or even diagnosed until they school. Even if poor performance levels are recognized, it may take expert assessment to distinguish mild mental disability from a learning disability or behavioral problem. As they become older some can grow and be considered "slow" rather than "Retarded" based upon their progresses."

PepperDr

Ja też podziwiam pana panie doktorze, że nie obawiał się pan odtajnić tajemnicy lekarskiej związanej z własną rodziną.
Z drugiej strony również współczuję panu, ponieważ ma pan świadomość iż stan pana rodziny ma również związek z pana stanem umysłu.

ocenił(a) film na 1
cyklonos

Ten film to totalne dno(100 metrów mułu) i tu się zgodzę ale nie mogę się zgodzić, że każdy polski film jest słaby(przereklamowany). Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
Sleptik87

no może nie każdy polski film ale większość polskich filmów jest przereklamowana .. nie mów ,że tak nie jest... gdzie my żyjemy że tyklo filmy na temat polityki albo pseudo wielkich ludzi... kolejny nowy film http://www.filmweb.pl/film/Wa%C5%82%C4%99sa-2012-608184 WAŁĘSA. żal...

polskie kino schodzi na psy.. i to jest prawda.

zrobią w Polsce jakiś wyrafinowany film akcji? wątpliwe.
zrobią jakąś komedie która powali na kolana? wątpliwe- a może wielkie "CIACHO" ? :D ludzie........

w Polsce w każdym nowym filmie grają Ci sami aktorzy .. nie dobrze się robi już... jak nie widzisz ich w serialu to widzisz w filmie do którego zupełnie nie pasują....

u Pana Boga w ogródku - to jest polski film który chyba jest coś wart. ale nie reszta..

cyklonos

tak to jest jak się ocenia filmy na podstawie ich reklam

ocenił(a) film na 1
bighamer

ja ten film oglądałem. i żałuję. przyciągnęła człowieka reklama... ale film pozostawia wiele do życzenia. narka

cyklonos

opinia, że film jest zły bo komuś jedynie reklama filmu się spodobała jest nieco ryzykowna. Ja stawiam na to , że problem nie jest w filmie, tylko problem ma widz.

bighamer

cyklos wystawił "Lśnieniu" Stanleya Kubricka też notę równą 1. To jest jednak problem z widzem a nie z filmem.

ocenił(a) film na 1
nijak

wystawiłem lśnieniu 1?- bo chciałem jak najszybciej mieć za sobą gustomierz... wiec sobie daruj

cyklonos

przynajmniej wszyscy mają jasność,że nie umiesz oceniać

ocenił(a) film na 1
nijak

jak nie rozumiesz co tam napisałem to jesteś naprawdę jebnięty

cyklonos

no to mamy jasność jaki jesteś skoro nie rozumiesz o czym piszesz

ocenił(a) film na 1
nijak

zmień temat bo żałosny jesteś.

cyklonos

spokojnie tą uwagę możesz odnieś do siebie

ocenił(a) film na 1
nijak

a Ty ją zaakceptuj bo taka prawda.

cyklonos

co warta jest opinia żałosnej osoby

ocenił(a) film na 1
nijak

czyli ciebie.. - NIC.

cyklonos

nic nowego, to tylko kolejna Twoja bezwartościowa wypowiedź

ocenił(a) film na 1
cyklonos

Nie masz co dyskutować z tymi koles80-nemo-bighammer-neno itp bo to jest jeden gość, dość psychopatyczna kreatura, która od 2 lat (!!!) CODZIENNIE hejtuje Kac Wawę wpisując lub podbijając tylko negatywne wpisy i klakierzy Salę Samobójców obrażając wszystkich, którym ten przereklamowany film się nie podoba. Ma jeszcze nicki greta83, nijak, swojak, skuryn, ninjatool, skarbekzgor, essox i pewnie jeszcze kilka (te konta są praktycznie identyczne, komentują w 90% tylko 2 filmy), to naprawdę ktoś z problemami psychicznymi więc można sobie z niego co najwyżej jaja robić, bo na branie na poważnie takimi szopkami nie zasłużył

bighamer

Hahah, facet ty może nie jesteś w wieku dziecka, ale umysł masz siedmiolatka. Tak cię widzę człowieku po twoich durnych wypowiedziach, które świadczą że nie potrafisz zrozumieć prostego zdania.

Mavelius

Nie, nie mam twojego umysłu. Skonsultuj się następnym razem z kimś rozgarniętym, aby znowu się nie ośmieszyć.