TOTALNE DNO! jak każdy polski film przereklamowany! ;/
Chociażby Pieczyńskiego i Kuleszę. O wspaniałej grze Gierszała, nie wspomnę... Poza tym ogólnie dobra realizacja całości.
kulesz to najmocniejszy pkt calej tej chaly,chociaz w pewnym momencie wychodzila karykaturalnie.
gierszal to takie samo gowno jak gasiorowska,sory za to okreslenie ale takiej tragedii dawno nie widzialem,seplenienie i dykcja romki i szalncze wybryki i rzucanie sie gierszala wyszly fatalnie.
biorac pod uwage twoj powyzszy komentarz postanawiam zakonczyc ta nierowna walke.
pzdr
niestety ale tak jest,film to moje hobby/pasja czytam na ten temat artykuly recenzje ogladam ich kilkanascie tygodniowo wiec mam jako takie pojecie,zwlaszcza w pl kinie.imo ten film to jakas pomylka,problemy sciagniete z liberalnych stanow gdzie calowanie sie z kolega na domowce jest czyms normalnym,sory ale w polce jeszcze takiej sodomy nie ma.poza tym wydumane problemy uzaleznienia od internetu w efekcie czego mamy smaobojstwo gl bohatera szkoda ze gosiorowska nie poszla w jego slady.
niby to taki odkrywczy film a tak na prawde opowiada o czym trywialnym z czym normalni ludzie sobie radza.
dla mnie perelka sa np filmy smarzowskiego czy koterskiego a takze stare rodzime produkcje z aktorami przez A.a nie jakies lansowanie sie na pseudofilozoficznych bredniach dla mas.
z czystej ciekawosci jaki film z ostatnich 20 lat ocenilbys/as na 10 poza ta szmira?
odezwał się syn diabła i motopompy ... w dupie ci się poprzewracało od cukierków jakie od mamy dostajesz..
Ja przynajmniej jakieś dostaję. Tobie nigdy nikt nic nie dał i się tu teraz spuszczasz...
spuszcza to sie na ciebie Twój pies idioto.. daruj sobie te Twoje mongolskie teorie dzieciaku
typowa arogancja i obrażanie innych forumowiczów charakterystyczne dla osób dających ocenę 1. Ten gość jest przykładem ich marności.
Nie mam gościu twoich upodobań seksualnych. Szkoda, że nie znasz się na filmach tak jak na obrażaniu innych. Potwierdza się gościu ,że jest z tobą jakiś problem.
Hm, to jedyny polski film, pod którego fragmentami na youtubie widzę bardzo częste komenty:
"I NEED LEARN POLISH!"
;)
nemo999/swojek_2/Damian Czakowski wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy ten kto bardziej obrazi drugiego. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawego możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego obrażanie innych forumowiczów. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.
ten film to totalne gowno dla spedalonych emo i dzisiejszej tepej mlodziezy przeslanki jakie niesie ten film sa zenujace
Zgadzam się. Trzy razy zabierałam się do tego filmu. Zupełnie nie przypadł mi do gustu i tak jak Ty, uważam, że film jest przereklamowany.
Skoro takie dno, to co według Ciebie było takie beznadziejne? Co było nie tak w poszczególnych elementach składających się na całość filmu?
Nie masz co dyskutować z tymi koles80-nemo-bighammer-neno itp bo to jest jeden gość, dość psychopatyczna kreatura, która od 2 lat (!!!) CODZIENNIE hejtuje Kac Wawę wpisując lub podbijając tylko negatywne wpisy i klakierzy Salę Samobójców obrażając wszystkich, którym ten przereklamowany film się nie podoba. Ma jeszcze nicki greta83, nijak, swojak, skuryn, ninjatool, skarbekzgor, essox i pewnie jeszcze kilka (te konta są praktycznie identyczne, komentują w 90% tylko 2 filmy), to naprawdę ktoś z problemami psychicznymi więc można sobie z niego co najwyżej jaja robić, bo na branie na poważnie takimi szopkami nie zasłużył