6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324630
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

TOTALNE DNO! jak każdy polski film przereklamowany! ;/

settokaiba

dokladnie,film raczej bawi,ode mnie soczyste 1 za ta podniete wokol tego sredniego/slabego filmu

ocenił(a) film na 6
aew4334555

Każdy dostrzega elementy adekwatne do swojego poziomu...

photograph1

nawet nie chce wiedziec co ty tam dostrzegles/as..

ocenił(a) film na 6
aew4334555

Chociażby Pieczyńskiego i Kuleszę. O wspaniałej grze Gierszała, nie wspomnę... Poza tym ogólnie dobra realizacja całości.

photograph1

kulesz to najmocniejszy pkt calej tej chaly,chociaz w pewnym momencie wychodzila karykaturalnie.
gierszal to takie samo gowno jak gasiorowska,sory za to okreslenie ale takiej tragedii dawno nie widzialem,seplenienie i dykcja romki i szalncze wybryki i rzucanie sie gierszala wyszly fatalnie.
biorac pod uwage twoj powyzszy komentarz postanawiam zakonczyc ta nierowna walke.
pzdr

ocenił(a) film na 6
aew4334555

To że Ty tak twierdzisz o tym filmie, wcale nie oznacza, że on taki jest...

photograph1

niestety ale tak jest,film to moje hobby/pasja czytam na ten temat artykuly recenzje ogladam ich kilkanascie tygodniowo wiec mam jako takie pojecie,zwlaszcza w pl kinie.imo ten film to jakas pomylka,problemy sciagniete z liberalnych stanow gdzie calowanie sie z kolega na domowce jest czyms normalnym,sory ale w polce jeszcze takiej sodomy nie ma.poza tym wydumane problemy uzaleznienia od internetu w efekcie czego mamy smaobojstwo gl bohatera szkoda ze gosiorowska nie poszla w jego slady.
niby to taki odkrywczy film a tak na prawde opowiada o czym trywialnym z czym normalni ludzie sobie radza.
dla mnie perelka sa np filmy smarzowskiego czy koterskiego a takze stare rodzime produkcje z aktorami przez A.a nie jakies lansowanie sie na pseudofilozoficznych bredniach dla mas.
z czystej ciekawosci jaki film z ostatnich 20 lat ocenilbys/as na 10 poza ta szmira?

photograph1

w sumie widze ze dajesz wysokie noty nawet ciekawym prodkujca,

settokaiba

Ale on był rozpieszczony i dlatego tak krzyczał ;))

ocenił(a) film na 1
photograph1

odezwał się syn diabła i motopompy ... w dupie ci się poprzewracało od cukierków jakie od mamy dostajesz..

ocenił(a) film na 6
cyklonos

Ja przynajmniej jakieś dostaję. Tobie nigdy nikt nic nie dał i się tu teraz spuszczasz...

ocenił(a) film na 1
photograph1

spuszcza to sie na ciebie Twój pies idioto.. daruj sobie te Twoje mongolskie teorie dzieciaku

cyklonos

typowa arogancja i obrażanie innych forumowiczów charakterystyczne dla osób dających ocenę 1. Ten gość jest przykładem ich marności.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
cyklonos

Nie mam gościu twoich upodobań seksualnych. Szkoda, że nie znasz się na filmach tak jak na obrażaniu innych. Potwierdza się gościu ,że jest z tobą jakiś problem.

ocenił(a) film na 6
cyklonos

Prawda bywa bolesna - przywykniesz z czasem...

ocenił(a) film na 1
photograph1

ty równierz

ocenił(a) film na 6
cyklonos

Nie mam do czego.

ocenił(a) film na 10
cyklonos

Hm, to jedyny polski film, pod którego fragmentami na youtubie widzę bardzo częste komenty:
"I NEED LEARN POLISH!"
;)

swojek_2

nemo999/swojek_2/Damian Czakowski wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy ten kto bardziej obrazi drugiego. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawego możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego obrażanie innych forumowiczów. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.

ocenił(a) film na 10
swojek_2

Dziecino, jest to niemożliwe chociażby ze względu na moją płeć;)

ocenił(a) film na 1
WhiteDemon

To przypraw sobie wąsy i gumowego pisiora.

ocenił(a) film na 10
swojek_2

Nie wciągaj mnie w swoje fantazje;)

ocenił(a) film na 1
cyklonos

ten film to totalne gowno dla spedalonych emo i dzisiejszej tepej mlodziezy przeslanki jakie niesie ten film sa zenujace

cyklonos

Zgadzam się. Trzy razy zabierałam się do tego filmu. Zupełnie nie przypadł mi do gustu i tak jak Ty, uważam, że film jest przereklamowany.

ocenił(a) film na 8
cyklonos

Skoro takie dno, to co według Ciebie było takie beznadziejne? Co było nie tak w poszczególnych elementach składających się na całość filmu?

ocenił(a) film na 1
cyklonos

Nie masz co dyskutować z tymi koles80-nemo-bighammer-neno itp bo to jest jeden gość, dość psychopatyczna kreatura, która od 2 lat (!!!) CODZIENNIE hejtuje Kac Wawę wpisując lub podbijając tylko negatywne wpisy i klakierzy Salę Samobójców obrażając wszystkich, którym ten przereklamowany film się nie podoba. Ma jeszcze nicki greta83, nijak, swojak, skuryn, ninjatool, skarbekzgor, essox i pewnie jeszcze kilka (te konta są praktycznie identyczne, komentują w 90% tylko 2 filmy), to naprawdę ktoś z problemami psychicznymi więc można sobie z niego co najwyżej jaja robić, bo na branie na poważnie takimi szopkami nie zasłużył