Specialnie założyłem konto na filmwebie żeby napoisac moja opinie! Filme naprawde
rewelacyjny! Zawsze przed obejrzeniem filmu sugeruje sie ocena z filmweba... Savages dzis
12.10.2013 ma 6,5 czyli oczywiscie bym nie obejrzał bo ocena słaba... ale skusiła mnie moja
dziewczyna oceniajac film na super... i potwiedzam! Film jest rewelacyjny... od p
dobrze ze nie dales 10/10 i nie dopisales bez rewelacji :). fajny film. podobal mi sie
Oczywiście zgadzam się. Dla mnie na 10/10. Opinia jest podzielona z tego co widzę. Albo ludzie go oceniają bardzo wysoko albo bardzo nisko. Mnie film porwał na tyle, że widziałem go chyba ze 100 razy ;)
nie prawda. Film zdaje się być po prostu średni. Wystarczy popatrzeć na rozłożenie głosów na imdb
http://www.imdb.com/title/tt1615065/ratings?ref_=tt_ov_rt
7/10 dało prawie 30% ludzi, a razem od 6 do 8 dało 2/3 wszystkich.
A ja myślę, że to twoje całe dopatrywanie się powodów czemu ten film został tak słabo oceniany jest jak strzelanie kulą płot. Wybacz ale w filmach nie chodzi tylko o cycki (znanych aktorek), ani ludzie zazwyczaj nie zaniżają/zawyżają ocen tylko dlatego, że para gejów, albo o zgrozo trójkącik, lata po ekranie :P Powody są dużo bardziej prozaiczne: przede wszystkim słaba fabuła, taka sobie gra aktorska, no i reżyseria...mimo wszystko całościowo spodziewałem się czegoś więcej. I jeśli te elementy zawodzą, to po prostu nie da się powiedzieć o filmie że jest wyjątkowy. I jak widzisz większość ludzi odczuwa podobnie, że coś jest nie tak.
Oczywiście masz prawo powiedzieć, że to świetny film, ale powinieneś też zaakceptować, że innym się nie podobał. Osobiście w życiu bym mu nie przyznał 10, bo nijak nie umiem sobie wyobrazić, postawić tego filmu na równi z innymi arcydziełami kina.