PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572325}
6,5 39 tys. ocen
6,5 10 1 38705
5,4 18 krytyków
Savages: Ponad bezprawiem
powrót do forum filmu Savages: Ponad bezprawiem

Oliver Stone.

ocenił(a) film na 9

Oliver Stone poprostu :) mocne kino bez owijki. Fajne zwroty akcji, wciągająca fabuła. Co do Toro.... masakrycznie odegrał rolę :) wogóle starsi aktorzy pokazali klasę... tak samo Travolta czy Hayek. Gorąco polecam :)

P.S niektórzy się wypowiadają że za dużo brutalnych scen czy też po co te sceny. Oliver Stone pokazał jak jest w rzeczywistości z mafią... Leje się krew, spadają głowy.

ocenił(a) film na 8
goodside

Zgadzam się w zupełności!

ocenił(a) film na 8
goodside

Podpisuję się :) Jak dla mnie jedna z najlepszych roli w wykonaniu Toro.

goodside

co znaczy bez owijanki ? A w ogóle ...pisze się właśnie tak kolego wesoły. o po prostu nie wspomnę bo wiem ,że musisz pochodzić z jakiejś wiejskiej mafii . Z pod sklepu ? Pijecie Arizonę ?

ocenił(a) film na 9
jagode

I kto tu pochodzi z wiejskiej mafii :) nie zgadzasz się z opinią to napisz a nie obrażasz. Aż tak czujesz się zraniony że musisz się buzować? Wyluzuj :)

ocenił(a) film na 9
goodside

To co pokazal Toro to majstersztyk. Mam za soba mase filmow i dawno zaden aktor nie wzbudzal we mnie takiej mieszanki uczuc jak on w tym filmie.

ocenił(a) film na 4
goodside

o czym wy w ogóle tu piszecie.. filmy chyba tylko na polsacie oglądacie... zgodzę się, że toro był dobry, w sumie najlepsze co w tym średnim filmie można zobaczyć, ale miał nie jedną lepszą rolę w swojej karierze.