PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572325}
6,5 39 tys. ocen
6,5 10 1 38705
5,4 18 krytyków
Savages: Ponad bezprawiem
powrót do forum filmu Savages: Ponad bezprawiem

Rozczarowanie

ocenił(a) film na 4

Film niestety mocno rozczarowuje. Wolne tempo, słabi i nijacy bohaterowie, nie wypadają przekonywająco. Szczególnie drażni bohaterka Blake Lively jak i gra aktorki. Jedynie del Toro Daje radę. Nie postarano się, aby choć trochę uatrakcyjnić znane już schematy. Film nie ma w sobie nic zaskakującego. Jak na film akcji mało akcji, jak na thriller mało dreszczyku i emocji. Także naciągana 4.

ocenił(a) film na 4
Smitters

Zgadzam się z Tobą, film się zupełnie nie udał, 3 głównych bohaterów jest nietrafiona, dialogi słabe, kilka motywów bez sensu ("podwójny" finał - po co ?), jedynie Del Toro i Travolta dają radę. Widziałem większość filmów Stone'a po kilka razy i jestem totalnie rozczarowany że zrobił tak kiepski film (do tego za długi).

ocenił(a) film na 5
Smitters

mam podobne wrazenia

ocenił(a) film na 3
leogemini

ja podobnie. Lively irytowala mnie dodatkowo tym, że siliła się na taki sexy, "tajemniczy" ton narracji..

ocenił(a) film na 5
Smitters

stone na początku był dobry ale teraz już głowa mocno przećpana i żadnego godnego obejrzenia filmu raczej nie zrobi. Jak się oglądało jego starsze filmu to aż czasmi zatykało w piersi podczas gdy bohaterowie wypowiadali kwestie trafiające w samo sedno. A teraz? Słabizna...

ocenił(a) film na 6
Smitters

Spodziewałąm się czegoś lepszego.

ocenił(a) film na 3
sabina_m

Zgadzam się z wami w zupełności