PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572325}
6,5 39 tys. ocen
6,5 10 1 38705
5,4 18 krytyków
Savages: Ponad bezprawiem
powrót do forum filmu Savages: Ponad bezprawiem

Savages 8/10

ocenił(a) film na 8

Mile zaskoczenie bo film sam w sobie nie jest emocjonujacy ani zaskakujacy (chociaz bylo pare interesujacych motywow, zwlaszcza na koniec z wymiana) ale niech ludzie mowia co chca, zobaczylem znowu swietna gre kamery jaka zwykle byla w rekach Stone. Muzyka, kamera, nawet gra aktorska byla naprawde bardzo dobra, no i ze zwyklej historii (znamy podobne scenariusze, zwlaszcza z serialu Weeds) zrobila sie zwykla historia fajnie opowiedziana. Troche draznila mnie Salma H., kompletnie nie pasowala do roli, a przy jej roli bylo co nie miara niekonsekwencji, bo probowala byc twarda slabo to jej wychodzilo. W sumie co by nie bylo, mnie osobiscie film bardzo sie podobal i szczerze spodziewalem sie jakiejs chaly, bo widac ze jako rezyser troche przysypia i ostatni film ktory naprawde mi sie podobal to byl Aleksander.

ocenił(a) film na 9
dabram17

jak dla mnie przeswietny film. del toro przeszedl samego siebie. co prawda w koncowce (co sie koledzepodobalo) stone przekombinowal, i to mocno, co powinno zanizyc note, ale dla mnie film po prostu konczy sie tuz przed wymiana (kolega i tak wczesniej tego spojlera dal, wiec co mi tam... :)

ocenił(a) film na 8
lysysloik

oj tak, zapomnialem podkresic del Toro, byl najlepszy w calym flmie i jego gra wrecz dodawala wiele uroku temu zepsutemu charakterowi.Ostatni raz widzialem go tak dobrego w things we lost in the fire. swietnie sie nadaje na role narkomana czy bandziora.