PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572325}
6,5 39 tys. ocen
6,5 10 1 38705
5,4 18 krytyków
Savages: Ponad bezprawiem
powrót do forum filmu Savages: Ponad bezprawiem

Benicio próbował grać, co mu napisali, Salma Hayek - bida z nędzą, młodzież - postacie
papierowe o grze nawet nie wspominam, Travolty z powodu botoksu prawie nie poznałam...
Scenariusz żenujący, denny i płaski, a jak usłyszałam na koniec, co znaczy savages, to się
popłakałam ze śmiechu. Sukcesu „Blow” nie udało się podrobić... Tragedia, szczerze odradzam,
bo film jest męczący i udaje, że jest filmem.

ocenił(a) film na 4
sahara_filmweb

masz rację, przerost formy nad treścią i słaba stara gwardia aktorów, bardzo słaba ;/

ocenił(a) film na 3
sahara_filmweb

Doskonała opinia na temat tego, no jednak "filmu". Każdy kto zamierza go zobaczyć, powinien wysnuć jeden oczywisty płynący z niej wniosek _ szkoda czasu .

ocenił(a) film na 1
gibbika

UWAGA - SPOILER
to jednak jest najmniejsze zło tego gniota; jak wiemy od filmów zaczynają się przeróżne mody, np. na ubrania, fryzury, jedzenie czy zachowania... Czekam na wysyp „zdrowych trójkącików”, no bo u nas raczej „botanicznych szklarni” nikt zakładał nie będzie...

sahara_filmweb

głodnemu chleb na myśli

ocenił(a) film na 1
Tibn

mamy zdecydowanie różne perspektywy :)

ocenił(a) film na 6
sahara_filmweb

tak ,zlepek róznych motywów, ani to film gangsterski, ani dramat czy romas, chyba tylko po to Stone to nakręcil żeby pokazać handlarzy po 2 stronach granicy i że maja oni ludzkie slabości,