wulgarny typowy dla amerykancow gnój ekranowy..tym co maja to sie podniecaja..zadnych wartosci poza cpunami handlarzami i obscenicznym seksem..szkoda ogladania, gdyz grozi uposledzeniem psychy. Odradzam mlodocianym. Typowo amerykanski shit
Określił bym to bardziej subtelnie, ale w sumie racja. 2 pkt za warsztat wyłącznie.
Typowo amerykanski( typowy dla amerykancow gnój ekranowy) shit
- dobre
....Po prostu walcz! 10/10 to jest dopiero amerykańskie g@wno
dalej nie trzeba nic dodawać
"....Po prostu walcz! 10/10 to jest dopiero amerykańskie g@wno dalej nie trzeba nic dodawać"-no raczej!!!
Aż dziwi mnie że ludzie którzy mają tutaj profile nie wiedzą nadal że niektóre film są po prostu dla rozrywki i tak je trzeba oceniać a nie że w brutalnym filmie doszukujesz się przesłania bo jest to naiwne tym bardziej że jest to film dla dorosłych i jak tego nie można wiedzieć.
Widzę, że konto na filmwebie masz typowo żeby zabić nudę i podogryzać ludziom, którzy chcą porozmawiać poważnie o filmach. Pare gniotów widzę ocenionych u Ciebie na 10 O.o a Savages dostaje 2? Rozumiem gusta gustami, ale ja nie wiem jak można zjechać film, który na prawdę jest dobry i z założenia ma być naszpikowany przemocą. Taka koncepcja filmu.
Jestem człowiekiem troche po 40 i jesli takie filmy maja sprawiac mi rozrywke to wspolczuje obecnej mlodziezy, ktora na takich filmach uczy sie zycia, bo przeciez do mlodych umyslow takie filmy trafiaja. Czy taki film daje jakas nauke? rozrywke? mile spedzone chwile? chyba tylko psycholom, ktorych coraz wiecej. Film oczywiscie wchodzi w glowe i trzyma w napieciu ale powoduje zle emocje a chyba nie tego oczekujemy. Za filmy ktore bawia dalem nawet 10 bo mi sie po prostu podobaly. Za przemoc w takim stylu nie ocenie filmu wysoko. Proste
wspolczuje obecnej mlodziezy, ktora na takich filmach uczy sie zycia, weź już przestań tu pisać bo pośmiewisko z siebie robisz
spadaj trollu..dziecko po 30stce co sie podnieca filmami w stulu loost hyhyhy nie rob wiochy choc tam gdzie mieszkasz to tylko tak mozna ta miescine nazwac
Kto się kur*a na filmach życia uczy?! (ja pie**ole) Sorry za wulgaryzmy ale po prostu rozwalił mnie ten wpis. Widocznie waga55 nauczył się żyć z filmów i wyrosło to co wyrosło.
Zgadzam się, ten film to kupa co udaje cukierek, a biorąc pod uwagę kto to zrobił to jest totalna kompromitacja.
Scenariusz chyba w kiblu pisany, 3 za zdjęcia tylko daję.
Sam pomysł na film scenariusz nie był zbyt błyskotliwy, ale nie był też najgorszy. Dobry reżyser (bez obrazy panie reżyserze) z innymi aktorami zrobiłby ciekawy film. Stone zbyt często miał w życiu doły twórcze, ale tym razem zasłużył na emeryturę.
Za to film " Po prostu walcz" któremu dałeś najwyższą notę można śmiało określić jako ambitne kino egzystencjalne. Ponad 40 lat a tak mało rozumu w głowie ...
Waga, jestem od Ciebie młodszy od Ponad 10 lat ale zgadzam się z Toba w stu procentach. Typowe amerykańskie szambo.
Co to ma być kur... ? Opowieśc o dwóch gamoniach, co znalezli sposob na zycie hodując maryśkę ? Ten drugi niby buddysta
dzieciom w afryce pomagał ? ale to że szkodził innnym dzieciom hodując dragi to już było OK, tak padnie zarzu że przecież trawa to nie narkotyki, ale czesto od trawy sie zaczyna ? ja pierd... co za łzawa ckliwa i gówniana historyjka, i jeszcze ta dziwka co z nimi spała razem, naprawdę dno i sto metrow mułu, nie ma w tym filmie nic pozytywnego, a rozrywka to mizerma, w sumie o czym ten film jest ? o niczym, i nic z niego nie wynika. Upadek O.Stona nastąpił jak nakręcił patryjotycznego gniota o ataku na WTC, myslałem że ten film bedzie jakims jego dobrym powrotem, ale po obejrzeniu tego gównianego filmidła powiedziałem sobie że juz sie nie zbliżam do jego filmów. MOja ocena ?? z czymstym sumieniem wystawiam 2/10 za to ze ten obraz jest jałowy, i bez kompletnie żadnego polotu.
Nie bede sie licytował na rozum z kims, kto takowego nie ma. Proponuje wyjsc z tej małej miesciny i poszukac rozumu i dopiero wtedy moze zrozumiesz, ze sie innych nie obraza jak sie nie zna. Jak widze oceny 10/10 za krwiste horrory swiadcza rzeczywiscie o pustostanie. Poki co powodzenia.
Pisałem już ci prostaku ,że nie masz czego tu szukać .A swoimi tekstami sam udowodniłeś że wiochą od ciebie wieje , więc przestań wypominać innym z jakiej miejscowości pochodzą .
Nie chciałem zabierać głosu w tej dyskusji, dopóki nie wszedłem na profil usera waga55. Sam film moim skromnym zdaniem nie zasługuje na ocenę wyższą niż 6, ot kolejne dzieło x, o którym widz zapomni po kilku godzinach. Nie rozumiem jednak narzekań jeżeli chodzi o nadmierne eksponowanie przemocy i w imię zasady "nie Twój gatunek-pomyśl nad oceną dwa razy" radzę podchodzić do dzieła Stone'a jak do przerywnika pomiędzy kolejnymi ambitniejszymi filmami. Słowo do prowodyra tego wątku, widać że na starcie stawiasz się na piedestale, a krytykę przyjmujesz jak alergik myśl o całodniowych wiosennych wypadach na łono natury. Moim zamiarem nie jest zarzucanie Ci braku smaku, ale dziwi mnie Twoja ocena "Savages", zwłaszcza że uznałeś wypociny studia Asylum pt. "Nazis at the Center of the Earth" za arcydzieło...