PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572325}
6,5 39 tys. ocen
6,5 10 1 38705
5,4 18 krytyków
Savages: Ponad bezprawiem
powrót do forum filmu Savages: Ponad bezprawiem

nie wierzę, że stone to uczynił...

ocenił(a) film na 2
hlynur83

miałem to samo odczucie, zmuszałem się by obejrzeć do końca, doceniam teraz bardziej Guya Ritchie

ocenił(a) film na 2
hlynur83

SPOJLER!!

Scena w której Blondi wbija do sypialni Salmy Hayek - bezwzględnej bossówy kartelu, która ją k**** więzi - i pakuje się jej do łóżka żeby popsiapsiułkować niczym 2 nastolatki TO NAJBARDZIEJ GROTESKOWA SCENA W HISTORII KINEMATOGRAFII!!
Ten film to porażka totalna. 2/10 za zdjęcia.

Oliverze Stone, dlaaaaczeeeegoooo?!

robertn

hmm.. pomyślmy, bezwzględna bossówa kartelowa skrzywdzona przez życie nie ma absolutnie prawa być samotna, otaczana tylko przez podwładnych, i absolutnie nie ma szans, że pragnie namiastki normalnego towarzystwa?

robertn

ale cóż można oczekiwać od znawców kina których ideałem filmu jest sin city

ocenił(a) film na 2
littleblackout

Pomijając już bezsensowność tego typu argumentów rodem z przedszkola, to sam przyznam, że jest sporo filmów u mnie do których pewnie mogłeś się doczepić, bo daje bardzo subiektywne oceny... ale Sin City???!!!!! Napraaawdeeeee?!

ocenił(a) film na 2
robertn

dobra sam napisałem o wartości merytorycznej takich argumentów, ale nie mogę się powstrzymać.... 10/10 za 'Zmierzch'?????
I Ty się mnie czepiasz?? LOL

robertn

10 za zmierzch to dla łachu. tak jak mozna sie przyczepic do pojedynczych filmow ktore oceniles mozna sie przyczepic do pojedynczych scen w filmie. sam przyznam ze nie wiem dlaczego taka scena sie tam znalazła. i wedlug mnie sin city jest raczej prostym filmem ktory raczej nijak nie daa sie uznac za arcydzielo kinematografii

ocenił(a) film na 3
robertn

Jest wiele bzdur w tym filmie ale "sypialniana" jest niewątpliwie ich królową.

hlynur83

Po kwadransie wyłączyłem nie dałem rady.

ocenił(a) film na 7
hlynur83

Chyba się spodziewaliście drugich "Urodzonych morderców". Nie jest to jakiś wymiatacz, ale nie przesadzajmy, że się go oglądać nie dało. Zwykły przeciętny, dobry film.

ocenił(a) film na 3
hlynur83

bez kitu akcja w sypialni miazdy cycki, meksykanskie kartele maja ubaw po pachy hehe :)