Uau, widzę,że niezła obsada, a wie ktoś może o czym będzie film? Widzę, że na podstawie książki,
ale może coś więcej ktoś wie? :>
'Adaptacja powieści Dona Winslowa. Opowieść o grupie przyjaciół z Laguna Beach, która dystrybuuje marihuanę. Wszystko wygląda pięknie do czasu, gdy nie spodoba się to kartelowi narkotykowemu z Meksyku.'
za http://kulturaonline.pl/20,filmow,ktore,nalezy,obejrzec,w,2012,roku,tytul,artyku l,12549.html
Boże wszędzie ten Taylor Kitsch !!
Nie wiem co sie na niego tak uparli, mnie on niczym nie zaskoczył, no i Blake Lively to już sporo obniża loty filmu, nawet genialny Bel Toro może tego nie uratować.
Nie gadaj bo Taylor bardzo dobrze sobie radzi. Z serialu na duży ekran z filmu na film coraz lepiej. A Blake urzekła mnie rolą w filmie The Town. Ja wyczekuje tego filmu jak cholera bo książka była mocno trzymająca w napięciu.
zgadzam sie;) to Blake byłam bardzo negatywnie nastawiona, a po The Town zmieniłam o niej zdanie. Nie przekonala mnie do konca jako aktorka, ale widac, ze sie rozwija - wiec czekam na wiecej;) co do Taylora to widzialam wszystkie odcinki Friday Nights Lights i od tamtej pory z przyjemnoscia ogladam go na ekranie (nie tylko dlatego, ze jestem baba, ktora lubi popatrzec na ladnych mezczyzn), głownie dlatego, ze jest naprawde niezly jako aktor;) i zawsze jego postacie mnie przekonuja;)