PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572325}
6,5 39 tys. ocen
6,5 10 1 38705
5,4 18 krytyków
Savages: Ponad bezprawiem
powrót do forum filmu Savages: Ponad bezprawiem

Powiecie że jestem dziwna , ale historia tych ludzi została przedstawiona tak że od czułam iż moze stać się naprawdę po prostu nic wiecej nie dodam to był dobry film

ocenił(a) film na 7
auroraa

Film spoko, ale zagadką jest dla mnie dlaczego zmienili zakończenie. W książce obowiązuje ta pierwsza-pesymistyczna- wersja. Natomiast Stone stworzył niezależną alternatywną wersję. Nie wiem po co. Happy endy lepiej się sprzedają?

ocenił(a) film na 7
Miss_Joker

dokładnie też mnie to nurtuje przeciez to bardziej w stylu tej miłości , a tak to stało sie trochę pospolite

ocenił(a) film na 7
auroraa

No właśnie! Osobiście wolę smutne zakończenia, bo wtedy dłużej myślę o filmie. To wygląda tak, jakby kręcili wszystko zgodnie z książką (chociaż dali Travolcie przeżyć) i nagle się rozmyślili i dorobili drugie zakończenie o.O Osobiście nie ogarniam co chcieli tym osiągnąć... Najpierw oglądałam film, więc książka mnie ogromnie zaskoczyła.

ocenił(a) film na 7
Miss_Joker

ja nie czytałam, ale chce to zrobić ,dopiero nie dawno obejrzałam ten film i myśle ze książka musi być na prawdę dobra

ocenił(a) film na 7
auroraa

To polecam. Jak dla mnie książka lepsza. Więcej szczegółów. Ja osobiście bardzo się wciągnęłam czytając ją.