PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9448}
7,7 28 tys. ocen
7,7 10 1 27746
7,7 44 krytyków
Serpico
powrót do forum filmu Serpico

ale szacun dla niego...

ocenił(a) film na 9
LeoMessi86

O, widze że fan futbolu
albo tylko... messiego
Ciekawe czy zwróciłeś uwagę kto był producentem film Serpico? Dino de Laurentiis, brat Aurelio - prezydenta SSC Napoli. Zresztą Aurelio też produkuje filmy. A w SSC gra równie dobry Argentyńczyk jak Messi - Ezequiel Lavezzi, i to on w Neapolu jest uważany za kopię Maradony a nie Messi :pp
Ezequiel Lavezzi to król asyst ostatniego sezonu Serie A (niektóre źródła podają że Andrea Cossu z Cagliari). Lavezzi jest zajebisty!!

ocenił(a) film na 9
huo_sanchez

... ale dla Messiego też szac ;))

ocenił(a) film na 8
huo_sanchez

Dobry jest, a jaki jest zajebisty pokazał w meczu z Boliwią.

ocenił(a) film na 9
LeoMessi86

A to miała być ironia, bo jeśli tak, to ja się pytam co pokazali inni piłkarze Albicelestes oprócz Aguero, z Messim włącznie? Problem Messiego leży w tym że nie potrafi jak dotąd być liderem Argentyny. I tym samym powraca temat posiadania u boku takich piłkarzy jak Xavi i Iniesta. Nie da się ich porównać w kierunku który z nich jest lepszy bo pełnią inne role, ale pytanie który z nich jest najważniejszy w takim razie? Wychodzi na to że Messi nie jest ważniejszy ani od Xaviego ani od Iniesty bo sam meczów nie wygrywa.

ocenił(a) film na 8
huo_sanchez

Wina trenerów. Jak nie Maradona, to kolejny idiota. Jak można grać 3 defensywnymi pomocnikami ze słabą Boliwią i to u siebie?! Lubię Banegę, ale to mimo wszystko DM... Mascherano i Cambiasso wystarczą. Przecież to jedni z najlepszych na swojej pozycji. Przed nimi powinien grać Pastore, a nie że Messi, Tevez i reszta napastników musi się cofać na własną połowę po piłkę...

ocenił(a) film na 9
LeoMessi86

Ale zważ ze tylko Mascherano jest wybitnie destrukcyjnym graczem. Banega i Cambiasso posyłają dobre gały do przodu. Poza tym nie zebym tłumaczył gre Argentyny, ale tak jak Barca, obranego stylu gry się nie zmienia tylko dlatego że zespół gra z Boliwią czy innym Battista wychodzi z założenia że skoro ma tak dobrych atakujących to i tak jak wystawi więcej graczy destrukcyjnych to Argentyna będzie wszystkich miażdżyć. Notabene Banega nie jest jeszcze piłkarzem światowej klasy więc wg mnie gra na kredyt.

ocenił(a) film na 8
huo_sanchez

Mimo, wszystko Banega i Cambiasso przy Pastore w ofensywnie wyglądają słabo. Zobaczymy co pokażą Argentyńczycy z Kolumbią. Szkoda, że mecz tak późno, a rano praca :/.

ocenił(a) film na 8
LeoMessi86

napoli vaffanculo ;) Forza Juventus

ocenił(a) film na 9
Judzio

Szac dla Alexa Del Piero. No i poza tym że Buffon to number one wśród bramkarzy to lubie też Marchisio bo obserwuję jego karierę jeszcze jak grał w Empoli na wypożyczeniu, to takie moje odkrycie, bo uważałem go za wielki talent zanim jeszcze polskie media go odkryły ;)

ocenił(a) film na 8
LeoMessi86

Widzę że kibic Barcelony. Co sądzisz o możliwym zasileniu Barcy Fabregasem tego lata? Ja jako kibic Arsenalu jestem zły z tego powodu i uważam, że Barcelona ukazuje brak szacunku proponując za Cesca 35 mln euro, a za Neymara proponowali 45 mln, który wiadomo że jest słabszy. Jak tak bardzo chcą Fabregasa to niech dadzą te 50 mln. pozdro.

ocenił(a) film na 8
Slowianin

Barcelona nic za Neymara nie proponowała... Jak już Real czy Chelsea. Fabregasa powinni kupić, ale za 35-40mln. Dla mnie on jest tyle warty.
Neymar czy Pastore są za drodzy i to grubo... 40-50mln? Śmiechu warte...

ocenił(a) film na 9
Slowianin

A ja nie to żebym chciał komus dokuczyć ale jestem wrogiem Barcy i Realu i w ogóle dałbym im embargo na transfery. Szczególnie że Real jeszcze do niedawna dopuszczał się wręcz kradzieży piłkarzy. U Mourinho trochę się ten proceder uspokoił. Uwielbiam angielskie kluby i Celtic Glasgow ponad wszystko ever forever ManUtd.
Glory glory Man United! A Fabregas to jest sfochowany co raz bardziej gość więc powinien odejść z Arsenalu bo z niewolnika nie ma pracownika. Nikt zresztą nie powiedział że w FCB będzie świetny bo równie dobrze może skończyć jak Kaka w Realu. Tak samo w 2008 roku postąpił Ferguson z Pique, bo wiedział że koleś jest wychowankiem Barcy i go nie zatrzyma, choć niektórzy próbują wciskać kit że sir Alex nie poznał się na talencie Geralda...

ps
Za ogromny błąd FCB uważam pozbycie się Krkicia. Gość jest lepszy od Jeffrena o całą długość. Ma większy potencjał i umiejętności taktyczne oraz fantazję także od Pedro, który jest graczem jadącym na furze szczęścia i regularności, ale pewnego poziomu nigdy nie przeskoczy. Bojanowi niesprawiedliwie Josep G. nie dał wystarczająco dużo szans, a szkoda. Teraz chłopak pójdzie być może na zmarnowanie w AS Roma.

huo_sanchez

swoją drogą w iraku jest nie za dobrze a do tego dochodzi śmierć leppera nie mówiąc o przeciętnej grze naszej reprezentacji w piłce noznej

ocenił(a) film na 9
meshi

Ale o co chodzi? ;)

ocenił(a) film na 8
huo_sanchez

jak to o co? o to, że Palikot w sejmie jest :)

huo_sanchez

Dino był wujem Aurelia

ocenił(a) film na 8
LeoMessi86

Rodzina ze wsi?