PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9509}

Shrek

2001
7,8 845 tys. ocen
7,8 10 1 845243
7,7 86 krytyków
Shrek
powrót do forum filmu Shrek

tekst :D

ocenił(a) film na 10

postanowiłam dodać ty taki dialog ze Shreka :] za błędy ortograficzne czy interpunkcyjne nie odpowiadam bo ma się te dys, co nie ? ;] miłego czytania
STRAŻNIK-hej ty, ogrze !!
sHREK- taaaa
STRAŻNIK- z rozkazu Lorda FArqada mam prawo pozbawić was obu wolności i przetransportować do wydzielonej strefyy zamkniętejj...?
SHREK- o serio? ale masz jakieś wsparcie?
STRAŻKNIK- YYAAAA!!!!
SHREK- hehehe
OSIOŁ- mogę wtrącić?słuchaj to było na prawdę mocne wiesz!niesamowite!
S- ty do mnie to.... mówisz?...OO!!
O- jak najbardziej!serio stary doceniam twój gest.. wszędzie pełno straży, prawie mnie mieli a ty nagle BOM! kolesie pryskali we wszystkich kierunkach.. tak tak naprawdę mi się podobało
S- o to świetnie, serio...
O- wolność rządzi!
S- faJNIE to może idź sięnią cieszyć w gronie przyjaciół, HMM?
O-ale ja nie mam przyjaciół... a do zakmu już NA PEWNO nie wrócę !! ... ale czakaj mam bomba pomysł ! pójdę z tobą! z moim mózgiem i twoim gabarytem cała droga nasza! nikt nam nie podskoczy!
S- AAAA!!!
O- no i właśnie o to chodzi... i daruj że to mówie ale jak to nie wystarczy położysz ich samym oddechem , naprawdę stary, ainwestuj w tic-taki bo ci jedzie!!........stary Prawie mi przeżarło nos! tak jak w tedy bmmmmbl a na deser blmmmbl -telki no kamikaze boski wiatr nie ma przebacz!!
S- ale..czemu za mną leziesz!!??
O- czemu pytasz? boooo...... jestem taki sam jak palec albo coś tam! problemo wreszcie stąd, samotność ciężki loos..PRZYJACIELEM MYM BĄDŹ!
S- dość!!!przestań!!!!i ty się dziwisz że nie masz przyjaciół?!
O- tylko przyjaciela stać na takąszczerość.
S- słuchaj, skoncentruj się, przyjrzyj mi się dobrze i co widzisz?
O- eee lubisz zjeść?
S- nie że jestem ogrem!!!no wiesz "Jontek łap za widły to ogr!" nie przeszkadza ci to?
O- ani trochę
S- tak serio
O- serio, serio.
S- o
O-stary lubie cię , jak cię zwą?
S-yy Shrek
O- Shrek? ej ale wiesz z a co cię lubię ? że masz spoko podejście do życia wiesz! dokładnie tak trzymaj Shrek! lubię cię!.........uuu widziałeś tę ruderę? kto by chciał mieszkać w czymś takim !?
S- wiesz tak konkretnie , to ja.
O- oo tu jest pięknie, cudownie wręcz. ty wiesz że masz talent? taki efekt przy tak skromnym budrzecie! podoba mi się ten głaz. to naprawdę ładny głaz...... "zły ogr, wstęp wzbroniony." nie jesteś zdaje się typem hujaki co?
S- cenię sobie swoją prywatność.
O- ty wiesz zę ja też, kurczę tyle nas łączy! ale najgorzej jak ktoś się przyczepi ,dajesz mu do zrozumienia, a on nic, i nastaje taka niezręczna cisza co nie? (cisza) mogę tu zamiaszkać?
S- yyy co?!
O- mogę tu zamieszkać? proszę
S- o ależ jasne
O- serio?
S- nie
O- błagam nie chcę wracać ty nie wiesz jak to jest robić za dziwoląga! no może i wiesz.. tym bardziej powinniśmy sietrzymać razem! nie możesz mnie wyrzucić proszę proszę..
S- dobrze już dobrze! ale tylko na jedną noc..

....:::KONIEC:::....