Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś dobry horror? Ale oprócz typowych gniotów. Byłabym wdzięczna.
Dla mnie Widmo jeden z lepszych horrorów. Z Azjatyckich ktore oglądałem dobra jest klątwa. A godne polecenia horrory to cała seria hellraisera , ekranizacje powieści Stephena Kinga np Lśnienie:)
twardzielka z ciebie ;) ale masz dobry gust. wlasciwie nic nie moge ci polecic bo z tego co widze ogladamy wlasciwie to samo:) ale jestem ciekawa co powiesz po obejzeniu HOSTELu , jeszcze co prawda nie widzialam ale juz zwiastuny daly mi po glowie oby tylko reszta filmu sie sprawdzila.
PS.podziel sie wrazeniami jak juz go obejzysz pozdrawiam narka :)
A dziękuję bardzo za komplement ;) Na pewno za niedługo obejrzę :)
Pozdrawiam :]
ROOTS! mogłabyś tak beznadziejnie odpisywać kazdemu ze obejzysz ze dziekujesz ze widzialas ze nie widziala. To jest żenujące. nie obchodzi mnie co widzialas a co nie a co zo baczysz. Jestes beznadziejna. bezobrazy ale nie moge czytac twoich komentarzy. Ide sie pociąć
hehehe nerwy podskoczyły :P
Ja bym też Ci doradził obejrzec HOSTEL ( to o czym pisała "manka" powyżej)...:]
Ten film widziałem już jakieś 2 miesiące temu w nieciekawej wersji kinowej i bez napisów ale wg. mnie było warto :D
(Tak jak ktos napisał" Momentami przebija Saw i Saw 2 ) :]
Pozdrawiam ;)
no cóż, troszkę nerwowa jestem :) A jeszcze tacy ludzie mnie wnerwiają ;)
Heh, postaram się obejrzeć, koniecznie na dużym erkanie ( w kinie) :)
pozdrawiam ;)
Witam... :P
Jak podobał Ci się film Braindead (Martwica Mózgu), to zobacz sobie film Evil Aliens (Inwazja).
Film cos tego typu co Braindead, wcholere krwawy i rzeźnisty i z dawką mega humoru... ;)
A nad jakimiś konkret-straszne horrory to muszę jeszcze poszukac :p
(Niepotrzebnie wszystko juz ogladałaś :p:p)
PS: Uważaj na House of Dead (totalna lipa)
Pozdro ;)
Oblicza śmierci-tego jeszcze niestety nie oglądałam, ale miałam przyjemność już to mieć na kompie, niestety mój brat coś zepsuł w dysku i masa dobrych, nie oglądiętych filmów poszła w niepamięć :(
Hmmm co do Braidead-świetna komedia/horror ;) Nieźle się na tym ubawiłam ;)
Evil Aliens nie widziałam :) Może warto zobaczyć? :)
Eee, gdzie tam wszystkiego nie oglądałam, na pewno nie wszystko :] A szkoda :P:)
House of Dead powiadasz straszna lipa? :) Dzięki za ostrzeżenie :)
Pozdrawiam ;)
PS: Muszę Ci się pochwalić (choć nie wiem czy jest czym:P)
Jutro będę oglądać The Cave :) Ciekawe czy mi się spodoba ;) Oby ;)
Jeszcze raz pozdrawiam ;)
nie zawracaj sobie glowy palantami ktorzy chyba z nudow pisza niewiadomo po co(dotyczy Sarin), jak nie chce im sie czytac to poco wlaza z buciorami i porzadnych ludzi obrazaja ;) pozdro4all ;)
Ooo The Fly słyszałam, ale nie oglądałam :(
Dzięki Manka ;) Na pewno skorzystam ;) O ile mi się uda :P :)
Pozdrawiam :)
Pewnikiem napiszesz że był nudny :P:P:P:P
( Ja go ogladałem z na pół otwartym okiem (lol2))
A "The Fly" film stary ale jary. Z tego co pamietam był znacznie lepszy od "The Fly 2" :]
A jak juz będziesz się zabiera za The Fly (Mucha), to niezaszkodziłoby ogladnąc sobie odrazu Insect (Owad) (lol2)
Pozdrawiam ;)
Dzięki Michael'lo za zaangarzowanie :) To miłe z Twoje strony :) Heh, oglądałam dziś The Cave... :// Pożal się Boże horrorek :// No cóż, przynajmniej się przespałam :]
PS: Czy mogłabym Cię zapytać o jedną rzecz...:) ?:)
Dzięki Michael'lo za zaangarzowanie :) To miłe z Twoje strony :) Heh, oglądałam dziś The Cave... :// Pożal się Boże horrorek :// No cóż, przynajmniej się przespałam :]
PS: Czy mogłabym Cię zapytać o jedną rzecz...:) ?:)
"Pożal się Boże horrorek" (lol2)
Wg. mnie mogli by zmieszac The Cave z The Descent, może by wyszło z tego coś lepszego :P
PS: A oczywiście że możesz pytac ! :P
Wal śmiało, nie krępuj się :P:P
Pozdro ;)
No to pytam:) Ile tak na prawdę masz lat ?:) Jeśli nie chcesz odpowiadać, to nie musisz... Nie zmuszam ;) Czekam na jakikolwiek odpis ;)
hehehehehehe
Niebęde pisał wprost :P
Tyle co film Stephen'a King'a "MAXIMUM OVERDRIVE" :D
Pozdrawiam ;)
PS:Czekam na jakąkolwiek odp. ;)
Pewnikiem napiszesz że był nudny :P:P:P:P
( Ja go ogladałem z na pół otwartym okiem (lol2))
A "The Fly" film stary ale jary. Z tego co pamietam był znacznie lepszy od "The Fly 2" :]
A jak juz będziesz się zabierac za The Fly (Mucha), to niezaszkodziłoby ogladnąc sobie odrazu Insect (Owad) (lol2)
Pozdrawiam ;)
Hmmm... ciekawie, ciekawie :) A chodzi Ci o światową premierę? Bo jeśli tak, to jesteśmy w tym samym wieku :P :))
Hehehehehehehe, ale pytania :DDD Lol2;d;d;d
heheheheehehehehehehehe no to jesteśmy w jednym, a raczej w tym samym wieku :PPP :)))
Ejj no to jest niesprawiedliwe...:((( Jesteś starszy ode mnie :PPPPPPPP Bo ja z 4 lipca :PPP :))))
no nie, słoneczko mi przygrzało :PPM :)))
Heeeee :)
OK.Z tego tego tematu zaraz będzie jakieś forum dyskusyjne{skąd jesteś, imie, ble ble ble :D )
I gdzie tu straszne filmy....(lol2)
PS: Jesli jestes zainteresowana to wpisz w wyszukiwarce GG ta oto magiczną cyfre 8671034 :D:D:D:D
pozdrawiam ;))
hehhehhehee masz racje, choć ja się wstydzę tak zagadywać, bo ja czasami nieśmiała jestem, ale tylko czasami:PP :))))
No dobrze, wracamy do filmów :]
hehehehe miło mi ;)
Jeśli masz jakiś wstręd do pająków to polecam Arachnophobia :D
Pozdrawiam ;)
No to Cieszę sie że podobała Ci sie Arachnophobia :D
Sam miałem w domu dwa ptaszniki :D:D:D
Jest jeszcze jeden taki film ale o wężach...tylko niepamiętam nazwy :/
Pozdrawiam ;)
Ok znalazłem ...
o tych wężach to było "Bezlitośni Drapieżcy"(Silent Predators).
I Jest jeszcze "Drapieżnik" (Ravenous) tylko już nie o zwierzętach :P
ale fajny :)
Pozdro ;)
Jakbym przeszkadzał to przepraszam, ale przeczytałem całe forum i chciałbym coś dodać od siebie- jest film o którym nikt nie wspomniał a mi się spodobał- zowie się on "Bezimienni" jest produkcji bodajże włoskiej i opowiada o ciekawej sekcie czciciel zła. Mi przypadł do gustu, moją dziewczyne znudził- więcej moich znajomych go nie widziało więc jeśli uda się go tobie obejrzeć to podziel się opinią na jego temat. Najlepiej na mail: garfield84@o2.pl bo fora oraz inne czaty odwiedzam sporadycznie. Pozatym świetnym filmem wg mnie jest Nieodwracalne chociaż to nie horror ale połowa kina wyszła podczas sceny gwałtu- naprawde straszna była i aż wywaliłem pełny kubeł popcornu po tym filmie bo autentycznie jeść mi się odechciało. Tak samo polecam Pasję. Nawet pomimo że jestem ateistą poraziła mnie męka odkupiciela chrześcijan. Żeby nie było że same wynalazki polecam to lubie osobiście filmy z serii Halloween, zwłaszcza pierwsza część, Omen, Egzorcysta, Obcy, Gatunek oraz wszelkie filmy z długowłosymi brunetkami wyłażącymi z rozmaitych cieków wodnych ;) zarówno amerykańskie jak i japońskie (amerykańskie bardziej chyba bo osobiście nie jestem fanatykiem kultur orientalnych i śmieszy mnie japoński język w tych filmach). Jeszcze jest kilka filmów które mnie ani ziębią ani parzą np niemiecka Anatomia, White noise (Głosy), May. Z filmów jakie lubie to Stygmaty, Fanatyk, Efekt motyla, Zgromadzenie, wiele wiele innych. Obejrzyj, oceń... Pamiętaj że świat nie kończy się na horrorach- ostatnio filmem który zrobił na mnie największe wrażenie jest Wierny ogrodnik- opieka medyczna w Afryce- straszne bo prawdziwe. Polecam dobre filmy dokumentalne- np o zwyrodniałych rodzicach katujących dzieci, o fali w wojsku rosyjskim, o nałogowych narkomanach, o zanieczyszczeniu środowiska, o faszyźmie, rasiźmie, ksenofobii... Uciekamy do wyimaginowanych światów zapominając że wokół pełno jest zła przy którym wymięka nawet zwyrodniała wyobraźnia Davida Lyncha czy Quentina Tarantino...
PS. Przypomniało mi się coś-dla wszystkich miłośników makabry- wpiszcie sobie w wyszukiwarke "gore movies". Na bank coś ciekawego znajdziecie ;) Pozdro!
a jeśli chcesz sie uśmiać, i znasz sie na filmach to koniecznie pooglądaj Dom Śmierci -cały film to jedna wielka parodia (niezamierzona przez twórców).
"Laboratorium diabła"ale OSTRZEGAM! to film dla ludzi o mocnych nerwach nie dla wszytkich niestety.Opowiada historie działalności niechlubnej japońskiej "Sekcji 731" która w czasie II wojny światowej wykazywała sie okropnym bestialstwem.Dokonywali eksperymentow głownie na ludności chińskiej testowali.Film jest czymś w rodzaju dokumentu.Rzeczywiście poziom okropieństw przedstawionych w filmie jest bardzo duży ale jest to film oparty na faktach.POLECAM!!
Tiaaaa.. Laboratorium Diabła miarzdży :D:D Rzeź jakcholera..
Jest jeszcze film Cannibal Holocaust też taki rzeźnisty :D
Hmmm wow jak tu tego duużoo :)) Dziękuję Wam wszystkim :)Do Garfielda: nie zamykam się na jeden gatunek filmowy, ale akurat tutaj pytam o horrory;)
Hmmm, próbowałam ściągnąć przez BearShar'a i przez Emula ale nawet mi tego filmu nie wyszukało :((( niestety, masz rację-ciężko go zdobyć!
eMule.....
Kolobos.DVDRiP.XVID.VO.Asia-Te am.[shareproviser.com].avi
Cannibal.Holocaust.1980.UNCUT. DVDRiP.XviD-QiX.avi
sprubuj to wrzycic pod taka nazwą, przynajmniej mi pod taką znalazł :P
hmmm dziękuję za pomoc, chętnie skorzystam jak mi dysk naprawią :P :))
A co do tegop film Twin Peaks-hmm może warto spróbować? ;)
Pozdrawiam ;)