Zawsze byłem zwolennikiem 3d, ale jeśli ten film wyjdzie w 3d pewnie będzie zwykłą papą w stylu resident evil (ciągła eksterminacja)
A każdy kto grał w gre wie że jej głównym atutem jest "im mniej widzisz tym bardziej się boisz"
zauważ, że teraz wszystkie filmy począwszy od harrego potera, kończąc na smerfach bodajże są w 3D. To taka nowa moda. Dostali opcję wyemitowania czegoś w 'nowej wersji', 'a to lecim', nie zważając na walory asrtystyczne czy 3D będzie pasować czy też nie. Aczkolwiek, SH w 3D może się wydawać ciekawe, zważając na te wszystkie psychodele i inne potworki w fabule. Chociaż, z tego co bywałam w kinach, filmy fabularne mają słabe to 3D. Jest sobie bohater, którego widzę bliżej i tło dalej oddalone, przez co widzę w tzw '3De' nie wiem jak będzie w tym przypadku, warto wziąć też pod uwagę to w jaki sposób w ogóle ten film będzie nakręcony. Jeśli tak jak opisałam wyżej to ja dziekujębardzozafilmw3De, wolę obejrzeć go sobie normalnie. Chyba, że zupełnie zaskoczą zdjęciami, przez co ten cały trójwymiar nada dobrego klimatu, totototo będzie ciekawe :D