PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395846}

Silent Hill: Apokalipsa

Silent Hill: Revelation 3D
2012
5,1 34 tys. ocen
5,1 10 1 34135
3,4 11 krytyków
Silent Hill: Apokalipsa
powrót do forum filmu Silent Hill: Apokalipsa

Shit 3D

ocenił(a) film na 4

Dlaczego wszystko musi być gniotem w zasranym 3D . Dzisiejsze kino to dno :(

jackosn5

nie gadaj bo SH2 jest super , czekam na to z utęsknieniem no ale co z tym 3D to ://

Team_Pentagram_TeZ

pewnie narobie w pampersa w kinie ^^

Team_Pentagram_TeZ

Skąd możesz wiedzieć czy SH2 jest super?

ocenił(a) film na 4
Vaes

Jeżeli chodziło mu o grę to ma racje jest zajebista ale coś czuję , że ten film będzie miał mało wspólnego z grą . Klimatu gry na pewno nie będzie miał .

jackosn5

Jeżeli chodzi o spójność z grą pod względem postaci, to właśnie część druga będzie mniej odbiegać od pierwowzoru. Po za tym, w kwestii 3D - myślę, że na film nie przeznaczono na tyle dużo kwoty, by twórcy byli w stanie przekonwertować wszystkie sceny na 3D. W takich filmach to kwestia zaledwie kilku fragmentów. Większość filmów 3D można oglądać równie dobrze bez okularów.

ocenił(a) film na 4
Dimond

Ale w tym filmie będzie nawiązanie do 3 ??

jackosn5

Tak. Fabuła ma się opierać na Silent Hill 3.

jackosn5

Dokładnie. Rzygać mi się chce już tym trzy de..... :/

jackosn5

Nie rozumiem co złego jest w 3D....

ocenił(a) film na 4
magda100

To , że twórcy nie patrzą na fabułe czy grę aktorską tylko na efekty i film finalnie jest po prostu gniotem .

jackosn5

ten film będzię napewno hitem tak jak SH 1 z 2006r.
SH 1 oglądam non stop ,] świetny film ,]

ocenił(a) film na 4
Team_Pentagram_TeZ

No tak jedynka była dobra ale co do tego to bym się zastanowił ;/

jackosn5

czyli zakładasz, ze film będzie zły tylko dlatego, ze jest w 3D?
A znasz przysłowie "nie oceniaj książki po okładce"?

magda100

właśnie ;]

ocenił(a) film na 4
Team_Pentagram_TeZ

No to się przekonamy może się mylę :)

jackosn5

ja tam nie czekam na 3D bo w kinie pewnie narobię ze strachu xdd chce tylko go obejrzeć xdd

Team_Pentagram_TeZ

Kim Ty człowieku w ogóle jesteś? Latasz po całym forum i wypisujesz jak dzieciak jakieś głupoty, że pierwszy film o Silent Hill to najlepsze co kiedykolwiek powstało. Opanuj się trochę.

ocenił(a) film na 3
Mr_Grieves

Niestety smutna prawda jest taka, że większość filmów (jeśli nie wszystkie) w 3D to fabularne gnioty a jak powszechnie wiadomo seria silent hill (przynajmniej pierwsze trzy części) słynie z wielowarstwowej fabuły. Jakiekolwiek filmy robione w trójwymiarze stawiają właśnie na efekty specjalne, aczkolwiek liczę na to, że i w tym filmie pojawi się klimat i ogólnie dobry poziom z części pierwszej, która dla mnie jako fana serii silent hill była pozycją obowiązkową i oglądając "jedynkę" nie czułem jakoby te dwie godziny były czasem straconym. Trzymam kciuki za drugą część. I precz z tą modą na głupkowate filmy 3d :D:D!

bambuspl

Zdecydowanie najlepsze co można zrobić z serią Silent Hill to ekranizacja 2 części. Prawdziwy geniusz jeśli chodzi o fabułę.

ocenił(a) film na 4
Mr_Grieves

Dokładnie :) . Część 3 to najgorsza odsłona serii jeżeli chodzi o fabułę .