PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231549}

Simpsonowie: Wersja kinowa

The Simpsons Movie
2007
7,3 73 tys. ocen
7,3 10 1 72773
7,0 23 krytyków
Simpsonowie: Wersja kinowa
powrót do forum filmu Simpsonowie: Wersja kinowa

6/10

ocenił(a) film na 4

simpsonow lubie ale ten film dla mnie to wielka szmira

filemon16

czemu niby, rozumiem twoje zdanie itd. ale jakiś argument by się przydał :P

ocenił(a) film na 6
Smackey

Oglądałem ten film z Simpsonami mająć niewiele do czynienia. Nie żebym ich nie znał, widziałem kilka odcinków ale ich wiernym fanem nigdy nie byłem. Film uznaję za typową średniawkę, fajnie, że Simpsonowie, znani i lubiani, ale niektóre gagi w ogóle mnie nie śmieszyły. Początek był fajny, motywy ze świnką nieziemskie, ale jako całość - po prostu średni.

ocenił(a) film na 6
Arnvald

zgadzam się. oglądałam Simpsonów, gdy jeszcze byłam dzieckiem - można powiedzieć, ze z nimi dorastałam, ale gdy obejrzałam film to poczułam sie jakbym w ścianę uderzyła...niestety, twórcom filmów zabrakło pomysłów na ok. 1,5-godzinny film...szkoda. widocznie oni nadają się tylko do serialu.

ocenił(a) film na 3
filemon16

Wielka szmira i 6/10? Ładna skala.

filemon16

szmirą bym tego nie nazwał. Mogli sie bardziej postarac , bo całosc sprawia wrazenie bardziej przeciągnietego odcinka normalnej seri a nie filmu pełnometrażowego. Dla mnie ten film tez zasługuje na 6/10 ale u mnie to znaczy film dobry :) A myslałem ze to bedzie film bardzo dobry..

ocenił(a) film na 5
filemon16

Jako wielki fan serialu muszę powiedzieć że film dość słaby. Da się oglądnąć, jest parę śmiesznych momentów ale spodziewałem się czegoś więcej (szczególnie ze Mat G. pisał scenariusz). Średni film i średnia ocena 5/10.