Film wogóle nie śmieszny ani nie ciekawy. Żałuje tych 17 zł wyrzuconych w błoto i zmarnowanego czasu. Nie podobało mi się to wogóle i ani troche.
koleś a na jakiej wersji byłeś? z dubbingiem? bo jezeli tak to gratuluje bezmyslnosci! bylem na wersji z napisami - plakalem ze smiechu. wersja z dubbingiem jest po prostu beznadziejna! daje ocene 9/10 dla wersji z napisami!
Bez przesady, nawet wersja z dubbingiem nie zasługuje na tak niską ocenę. 5/10 to minimalna ocena jaką mogę sobie wyobrazić daną Simpsonom, jeśli ktoś daje niżej to nawet nie chcę mi się tracić czasu na rozmowę z takim osobnikiem.
chyba jesteŚ posrany ? pozdro dla fana Hi-way , i nie gadajcie z tym idiotom , Simpsonowie są super śmieszni
Powiem tak wersja z Dubbingiem jest głupia aktorzy gadają jakieś głupie dialogi ! Np zamiast w scenie w której Simpson pogania batem psy dać normalne tłumaczenie ,oni wymyślili że odpoczywaj znaczy Pies zdechł !!
Nie wiedziałem że Spider pieg znaczy Spider chrum ,mogli by już tego nie tłumaczyć !!! W amerykańskiej wersji grają aktorzy którzy przez te wszystkie lata wcielali się w sympatyczną rodzinę stając się niemal nimi !
W polskiej mamy zbiorowisko serialowych partaczy !
A jak Ty byś to przetłumaczył ? Myślisz że dali "spider-chrum" albo "zdechł pies" bo nie wiedzieli co to znaczy dosłownie "spider-pig" albo "rest! rest!" ? Wyobraź sobie w takim razie że Homer śpiewa spajder-świnia albo spajder-wieprz ... albo że strzelając z bata krzyczy "odpoczywajcie ! odpoczywajcie !" w sytuacji kiedy musi to być konkretnie jednosylabowa komenda. Moim zdaniem w wielu miejscach naprawdę świetnie wybrnęli i trzeba być bezmyślnym żeby twierdzić, że lepiej jakby było "normalne tłumaczenie"
Hm... wiesz co? dziwne że film nie był śmieszny, bo cała sala ryczała ze śmiech. Za mną takia para wprost wila się ze śmiechu.
Kurcze tez mi sie nie podobał film a byłem na wersji z napisami,PS okascie troche kultury a nie wyzywajcie innych ludzi tylko dlatego ze maja własne zdanie