PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231549}

Simpsonowie: Wersja kinowa

The Simpsons Movie
2007
7,3 73 tys. ocen
7,3 10 1 72771
7,0 23 krytyków
Simpsonowie: Wersja kinowa
powrót do forum filmu Simpsonowie: Wersja kinowa

KIEDY DVD ??!!

ocenił(a) film na 10

czy wie ktoś kiedy będzie premiera DVD ?? byłem 2 stycznia w tesco w czechach i tam już bylo wydanie dvd za 399koron i które zawierało polskie napisy i wersję dubingowaną :( a u nas ?? KIEDY ??!! jak w marcy to jadę do naszych sąsiadów :)

ocenił(a) film na 8
vaski

No właśnie kiedy ? O to samo miałem spytać :)

użytkownik usunięty
Void

Dołączam się do pytania. Simpsonowie odwiedzili polskie kina w sierpniu, a już mamy styczeń 2008 i wydania DVD jak nie było tak nie ma. Ja najbardziej oczekuję wersji z dodatkami:)

ocenił(a) film na 8

A słuchajcie widziałem w REAL`u w Łodzi plakat duzy wywieszony nad dzialem z DvD i Cd "THE SIMPSONS WERSJA KINOWA już na DvD" jak ujazalem ten plakat odrazu zaczalem szukac tego filmu po całym dziale... szukam... i szukam... nie znalazlem pytam sie sprzedacy od tego dzialu czy jest wogole ten film i gdzie a on mi odpowiada ze jeszcze go nie ma ze dostali taki plakat i go wywiesili... To pierwsza sprawa ze troche nabluzgalem na nich ze czegos takiego sie nie ropbi a druga ze o maly wlos a bym zaczal go rzucac po tym dziale!!! JAK TAK KUR...A MOZNA ROBIC KLIJENTÓW W CHU...A!!!!!!!!!

vaski

no właśnie kiedy będzie film na DVD

Kinomaniak20

Zgodnie z informacją podaną przez polskiego dystrybutora- firmę Imperial, film ma ukazać się 12 lutego 2008. Miejmy nadzieję, że nie będą przekładać premiery i w lutym film będzie można kupić.

szewczyk1

No, miejmy nadzieje, że to DVD będzie można kupić 2 Lutego, bo czekam na nie od zaszłych wakacji XD

vaski

http://www.imperial.com.pl/products/1492-SiMPSONOWiE-Wersja-kinowa-