kretyństwo... za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki
No trudno, najważniejsze, że możemy nacieszyć sie rodzinką Simpsonów na dużym ekranie :) Ja pewnie zawitam do kina z 2, 3 razy na Simpsonów. Kocham tę kreskówkę :D:D:D
Chodziło raczej o to, że treść komentarza była za krótka.
Co do arcy mądrej wypowiedzi "kretyństwo" to mam pytanie do autora. Sam to napisałeś czy ktoś Ci pomagał?? Na drugi raz to napisz trochę mniej, bo tylu argumentów naprawdę nie chce się czytać.
To podaj mi jakiś argument dla którego miałby mi się podobać ten film. Sorry ale po prostu nie podobają mi się takie bajki i tyle.
Widać, ze robisz postępy w wypowiedziach, ale z czytaniem ze zrozumieniem dalej masz braki. Ja nic nie pisałem, że film musi się Tobie podobać. Jedni wolą takie, drudzy wola inne, to zrozumiałe. Nie zrozumiałe jest natomiast jak ktoś komentuje film jednym słowem. A co do filmu to do bajek raczej się to nie zalicza. To jest "normalny" film tyle, że animowany.