PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231549}

Simpsonowie: Wersja kinowa

The Simpsons Movie
2007
7,3 73 tys. ocen
7,3 10 1 72771
7,0 23 krytyków
Simpsonowie: Wersja kinowa
powrót do forum filmu Simpsonowie: Wersja kinowa

kretyństwo... za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki

adamulator_2

chodzi ci o to, że film trwa tylko 87 minut? :)

użytkownik usunięty
dadudi

No trudno, najważniejsze, że możemy nacieszyć sie rodzinką Simpsonów na dużym ekranie :) Ja pewnie zawitam do kina z 2, 3 razy na Simpsonów. Kocham tę kreskówkę :D:D:D

ocenił(a) film na 10
dadudi

Chodziło raczej o to, że treść komentarza była za krótka.
Co do arcy mądrej wypowiedzi "kretyństwo" to mam pytanie do autora. Sam to napisałeś czy ktoś Ci pomagał?? Na drugi raz to napisz trochę mniej, bo tylu argumentów naprawdę nie chce się czytać.

Mikla_the_Rapist

To podaj mi jakiś argument dla którego miałby mi się podobać ten film. Sorry ale po prostu nie podobają mi się takie bajki i tyle.

ocenił(a) film na 10
adamulator_2

Widać, ze robisz postępy w wypowiedziach, ale z czytaniem ze zrozumieniem dalej masz braki. Ja nic nie pisałem, że film musi się Tobie podobać. Jedni wolą takie, drudzy wola inne, to zrozumiałe. Nie zrozumiałe jest natomiast jak ktoś komentuje film jednym słowem. A co do filmu to do bajek raczej się to nie zalicza. To jest "normalny" film tyle, że animowany.

adamulator_2

pewnie powstana kolejne ale oby szybko bo z ta wersja dlugo wzwlekali :/