Skórozmienni

Skinwalker Ranch
2013
4,8 3,5 tys. ocen
4,8 10 1 3493
4,5 2 krytyków
Skórozmienni
powrót do forum filmu Skórozmienni

- Co to jest?
- To jest kaseta analogowa bla bla bla...

No prośba... Czy ten reżyser z ch...a spadł na marmurową posadzkę i to łbem, czy zwyczajnie ma ludzi za takich ciemniaków?

Stare mluny nie wiedzą co to kaseta video? Przedszkolaki nadal wiedzą. Do tego wygląda na VHS, które powstało w drugiej połowie lat siedemdziesiątych a najpopularniejsze było dopiero 10 lat później a tu zostają oświeceni, że to starożytny artefakt używany w latach 60-70-tych, zatem wyjaśnienia są niezbędne. Ale herbatę to chyba sobie robią? Czajnik widzieli? Takie elektryczne cudo, były też analogowe na ogień, ale to w paleolicie...

Qxaniec

hihi aleś się uniósł ;) Ja też otwarłam szeroko oczy jak to palnęli :DDD U nas nawet w 2000 roku biegało się z wypiekami na twarzy do videłoteki po nowości i starocie haha a tam że lata 60. Chyba im się pomyliło z tym - jak to się nazywa - z tymi taśmami co były taki płaskie, gdzie jedna na drugą się nawijała - to by się zgadzało ;p A tak to w sumie film ciekawy - przynajmniej dla kogoś kto nie ogląda filmów o ufo :) Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 2
klaudia0

Tzw. magnetowid szpulowy ;)
Czytam opinie na temat tego filmu i nawet nie wiem czy brać się za jego oglądanie..

ocenił(a) film na 4
Qxaniec

Też mnie to strasznie rozbawiło ;) Kaseta video potraktowana jak jakiś relikt sprzed I wojny światowej albo i lepiej. ;) Może się mylę, ale boom na tego typu kasety to lata 80/90, także w super-nowoczesnym JuEsEj.

ocenił(a) film na 5
Qxaniec

Noooo było kilka głupot ale w sumie nie było to takie złe

Qxaniec

to nie jest kaseta VHS!!

to jest stary U-matic, którego nie odtworzysz w klasycznym wideło

ocenił(a) film na 3
Qxaniec

Dodatkowo gościu nie mógł tej kasety odtworzyć, ale przegrał jej zawartość na dysk twardy. Poza tym obraz z tej kasety wyglądał, jak ze zwykłej taśmy filmowej.