Skórozmienni

Skinwalker Ranch
2013
4,8 3,5 tys. ocen
4,8 10 1 3493
4,5 2 krytyków
Skórozmienni
powrót do forum filmu Skórozmienni

Jeden z lepszych "found footage" w ostatnim czasie.

MERCURYfan01

całkiem niezły ;)

ocenił(a) film na 7
MERCURYfan01

Potwierdzam, dobry na jesienny wieczór :)

MERCURYfan01

Spidigierek!
Wybacz całkiem przypadkiem Cie zdemaskowałem +.+

ocenił(a) film na 8
Font

HAHAHA, no problem!;)

MERCURYfan01

chyba jednak trochę przedobrzyli z tym wojskiem ,psami,ufo ,zdolnościami paranormalnymi mi brakowało tylko wampirów i wilkołaków;)
słabo gra aktorska dialogi wybija się tu tylko rola ojca coddy'go

oglądałem ostatnie bardziej swojski http://www.filmweb.pl/film/Z%C5%82o-2012-685362 również "found footage" nisko budżetowy bez gwiazd z pomysłem choć słabo oceniany na filmwebie w zastawieniu tych dwóch filmów według mnie dużo lepiej wypada produkcja słowacka inna rzecz ze chyba temat się powoli wyczerpuje teraz ciężko zaskoczyć widza niż to było na początku tego gatunku np.Blair witch project ale jak wiadomo są gusta i guściki

ocenił(a) film na 4
flisek1987

Tutaj się podpisuje bo dla mnie aktorzy też strasznie marni, a nie należę do takich, co jak nie widzą jakiegoś znanego nazwiska to już z góry przekreślają film. Wręcz przeciwnie, jest naprawdę wielu "no name'owych" aktorów którzy potrafią naprawdę przekonująco grać. Koniec końców jest mi w stanie ktoś powiedzieć o co w tym filmie chodziło? Co było przyczyną tych wszystkich dziwnych wydarzeń? Co to za wilk, co to za potworek który się kryje w jakiejś starożytnej jaskini. Wydaje mi się, że twórcy sami się w tym wszystkim pogubili, albo wyjaśnienie jest zbyt zawiłe dla przeciętnego zjadacza chleba. ;)

ocenił(a) film na 4
arturss1

Kurczę, czemu nie można edytować postów? Oczywiście chodziło mi o wilka który kryje się w jaskini. Zapomniałem też dodać, że dialogi wg mnie też bardzo marne.

ocenił(a) film na 7
arturss1

Twórcy w niczym się nie pogubili. Nie wzięliście pod uwagę tego, że jest to film oparty na faktach, więc tylko to zekranizowali. W realu mieszkańcy farmy, ani badający to naukowcy też do tej pory nie mają pojęcia co tam się działo.

ocenił(a) film na 7
barry5800

Ps. główna teoria wyjaśniająca wydarzenia na farmie jaką wysnuli naukowcy dotyczy tego, że w jej okolicy są ulokowane portale do alternatywnych wszechświatów, ale pozostaje to tylko teorią.

ocenił(a) film na 7
MERCURYfan01

dokładnie - ostatnio zaczynały sie robic cholernie nudne i jakies takie idiotyczne - przestałem w pewnym momencie lubic ten gatunek, a był moim ulubionym..dzieki ranczu..znowu je polubiłem :)
i za to 7/10