PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9589}

Skryta namiętność

Untamed Heart
1993
7,3 3,2 tys. ocen
7,3 10 1 3236
4,7 3 krytyków
Skryta namiętność
powrót do forum filmu Skryta namiętność

Po tym filmie polubiłam Christiana Slatera, mam juz do niego sentyment i tak juz chyba pozostanie..a najbardziej cieszy mnie fakt, że jestem szczęśliwą posiadaczka kasety VHS z tym filmem i teraz moge go ogladać kiedy tylko przyjdzie mi na to ochota...

ocenił(a) film na 10
a_ja_jestem_Wiola

W ten piękny
dzień wpadłam na chwilkę,żeby dopisać się do maleńkiego grona ludzi wrażliwych, z sercem i duszą.Kocham ten film. Również jestem jego szczęśliwą posiadaczką na VHS:) Wiesz,od tego filmu zaczęłam uważniej przyglądac się Slaterowi. Sentyment zostanie ,na szczęscie nie płaczę już tak starszliwie jak na początku..i zawsze będzie mnie dziwić ,że coś tak wspaniałego jest ukryte a śmiecie (bez obrazy dla nikogo) wokół nas.....pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
a_ja_jestem_Wiola

Również jestem szczęśliwą posiadaczką kasety VHS z tym filmem (nagrany z telewizji ale grunt że jest). Stwierdzam, że Christian'a Slater'a lubiłam od czasu "Wywiadu z Wampirem", ale dzięki temu filmowi zrozumiałam, że istnieje coś takiego jak naprawdę dobry film. Wzruszyłam się i bardzo jestem z tego powodu zadowolona :,)
Pozdrawiam z łęzką w oku (na samo wspomnienie)

ocenił(a) film na 10
Mysza_2

Mogę dodać tylko jedno: aaaah... Nie, to za mało: ten film to skryta perełka! Jeden z moich ulubionych! A kasetę oczywiście tez mam... tylko szkoda, że video zepsute, bo teraz mało jest takich filmów.