PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10052777}
4,6 14 tys. ocen
4,6 10 1 14152
4,1 18 krytyków
Spadek
powrót do forum filmu Spadek

Film ma nachalną promocję rtv agd w tym propagowanie handlu dziećmi. Jest skandaliczny i skrajnie infantylny. Można powiedzieć, że jest dla intelektualnych ameb.

ocenił(a) film na 3
Apkoni

Po tekście o propagowaniu handlu dziećmi już mam 100% pewności, że nie obejrzałeś/obejrzałaś filmu do końca.

Fafikowa

Nikt inteligentny nie przebrnie do końca.

ocenił(a) film na 3
Apkoni

Poziom filmu to jest jedno – można dyskutować i mieć swoje zdanie, też nie byłam zachwycona fabułą. Komentowanie czegoś i rzucanie bardzo poważnego oskarżenia (mam na myśli „propagowanie handlu dziećmi”) bez obejrzenia filmu do końca – uważasz, że jesteś inteligentny, więc pewnie sam wyciągniesz wniosek.

Fafikowa

Bardzo poważne jest oswajanie naszego społeczeństwa z takimi możliwości. Już kilka lat temu oglądałem w wiadomościach jak handluje się legalnie dziećmi z Holandii dla par rtv agd, wystawionymi na wystawie - jest to przerażające, ale tak jest i należy o tym głośno mówić - można bez trudu znaleźć w internecie.

ocenił(a) film na 3
Apkoni

Handel ludźmi (a więc także i dziećmi) to jest bardzo poważny i szeroko zakrojony problem, który nie ma nic wspólnego z orientacją. Gdybyś jednak chciał/chciała to brnąć, to zawsze można wskazać na to, że heteroseksualni mężczyźni porywają kobiety i potem sprzedają je do burdeli. Czy to oznacza, że wszyscy heteroseksualni mężczyźni to zwyrole i przestępcy?

Fafikowa

Nie, ale są badania, które twierdzą, że osoby rtv agd są bardziej skłonne do zachowań krzywdzących dzieci, szkoda, że tego nie wiesz.

ocenił(a) film na 3
Apkoni

Nie ma czegoś takiego jak „osoby rtv agd”, więc także nie ma takich badań.

Fafikowa

Są takie badania, można znaleźć w internecie. Najczęściej osoby "rtv agd" mają zaburzenia psychiczne, tożsamościowe lub były krzywdzone w dzieciństwie np. molestowane, stąd również mają tendencje do takich zachowań. Są to osoby chore, którym należy współczuć i pomóc, a nie utwierdzać ich w chorobie, aby krzywdzili kolejne dzieci.

ocenił(a) film na 3
Apkoni

Używasz wymyślonych przez siebie pogardliwych określeń, powołujesz się na jakieś tam badania w internecie (a tutaj wiadomo, co chcesz to znajdziesz, żeby pasowało pod dowolną tezę), wrzucasz wszystkich do jednego wora, żyjesz sobie w jakiejś swojej wersji świata i mylisz podstawowe pojęcia – marny z ciebie badacz czy jakikolwiek partner w rozmowie, naprawdę. Kontynuowanie tej rozmowy nie ma sensu, bo to strata czasu.