Kto jest Fanem Spider-Man'a Niech sie Wpisuje , (zeby było duzo wpisów, zeby pokazac ze jest nas duzo Wiernych Fanów)
wiesz co temat troche bez sensu...bo wiadome jest ze wszyscy co tu wchodzą są fanami Spder-Mana.....
Boże, widzisz, a nie grzmisz.... O_O Skąd bierzecie pomysły na tak "oryginalne" i "ambitne" tematy....? :P
Prawdziwy fan nie zakłada durnych tematów, ale stara sie jakoś pożytecznie lub aktywnie udzielać sie na forum. temat rzeczywiście "ambitny" jak cholera ;P
Nikt nie wątpi że jetsem fanem spider-mana, ale nie zapisuje sie tej szopki, gościu który napisał temat nie zna się na spider-anie, osoby które się narazie wpisały też sie nieznają, wiec nie będe sobie robił z wami obciachu.
Wiecie co? Proponuje żeby prezesem tego pseudo fan klubu został User :)
Zgadazm sie z Longerem, bardzo ambitny temat.
Ja również zakocałem się w spider manie od chwili gdy ujrzałem go po raz pierwszy
Sorry Darth ale uwazanie sie za wielkiego fana bez czytania podstaw czyli komiksow to troche za malo.Sam napisales ze nie czytales, a bajki to inne historie.
dokładnie tak darth, to w końcu od komiksów sie wszystko zaczelo, ty moze i jestes fanem ale fanem filmów kinowych człowieka pająka..
racja naprawde przesadzasz troszke Darthciu:D nie badz takim samolubem.Jak wspomnialem kiedys za duzo informacji nie daje na tym forum ale napewno wiem duzo wiecej niz ty podobnie jak brodzikm(ten to juz woglole spec jest - moj idol na tym forum;)i wielu innych.ty poprostu lubisz filmy i tyle ale nie znaczy ze zaraz musisz byc madrzejszy od wszystich bo tak nie jest.
nie musisz byc wpisana dziecinko:D wystarczy ze jestes na tym forum i nie bluznisz na spidera to juz czyni Cie fanka;]i widac ze zaangazowana jestes:)
a tez sie Ciesze :D
................................................................................ ....................
Darth Venom mam do ciebie pytanie: jeżeli uważasz że my tu odstawiamy szopkę i nie chcesz brać w tym udziału, TO PO CO PISZESZ!!!......
Jeżeli uważasz że podpisywanie sie pod temat funclubu to głupota, to nie wchodź na ten temat...masz gościu problem z sobą???.....
Vemomus nikt tu nie odstawia szokpki. Poprostu temat ale user i tyle. (lol) :D:D:D
Ja tez jestem fanem spider-mana,najpierw czytalem komiksy,potem ogladalem bajke,a film widzialem niedawno
Nie czytałem komiksów to fakt, napisałem to już kiedyś, jestem kinomanem nie fanem komiksów. Moze nie czytałem komiksów ale o spider-manie wiem dużo.
Swoją drogą jako członkowie fan klubu co zamierzacie robić? Bo jakoś nie wiedze efektów działania waszego fan klubu, macie jakieś forum? :)
Zresztą po co sie pytam, dalej podtrzymuje zdanie że wasz fan klub to szopka, bo w tym fan klubie chyba nie ma żadnego fajnego urzytkownika z tego forum.
User skoro wszystko wiesz to moze powiesz czy powstanie 4 czesc Spidermana i kto bedzie jego przeciwnikiem???
User, ty wiesz wszystko? Jesteś najwiekszym kołkiem na tym forum, wszyscy sie z ciebie śmieją. Na tym forum jesteś od miesiąca a zrobiłeś
tu taki syf jak mało kto.
Myśle że przewodniczącym fan klubu powinien zostać wszystkowiedzący User.
glupi jestes takze Darth Venomi i nie wiem czy nie glupszy niz wszyscy tutaj.Przeciez kazdy od poczatku napisal ze ten temat jet do bani bo kazdy jestt tu fanem na tym forum i nie trzeba sie wpisywac niegdzie zeby w nim byc.A ty nadal sie klucisz i probujesz cos udowodnic.Nie wiesz ze tego fan klubu na serio nikt nie wzial??Kazdy napisal jakis niepowazny komentarz i z przymrozeniem oka a ty od razu "ten wasz fan klub to szpoka!!"itp itd oburzasz sie jakby ci krzywde robiono.Z kazdym twoim postem zaczynam uwazac ze ty jestes tu najmniej sympatyczna osoba i tylko madrzyc sie potrafisz.Tylko tego co ty napiszesz nie umiesz skrytykowac a reszte probujesz jechac.Jesli cos ci nie pasi to napisz ze to jest do bani i juz wystraczy a nie sie rozpisujesz i tlumaczysz wszystkim jaka to ty masz racje.Bierzesz wszystko na serio za bardzo i tym potwierdzasz ze dzieciak jestes.
Ja też wiedziałam, ze jeżeli jest sie stałym "klientem" forum to nie trzeba sie zapisywac, ale przynajmniej jest beka, chłopaki wyluzujcie, to tylko forum, ma być śmiesznie, a nie że jeden wrzeszczy na drugiego, bo po co?
alez mario221 nikt tu na nikogo nie wrzeszczy. Broń boże. Blacka Spider tylko sie troche wzniósł. Ten typ tak ma (lol) :D:D
nikt nie wrzeszczal dopuki darthciu sie nie dolaczyl.Jak nawrzeszczalem to tylko na niego:)wydawalo sie ze z osobami bardzo zaawansowanymi lepeij bylo by pogadac ale sie okazuej ze tlko madrzyc sie potrafia.
najbardziej teraz w porzadku osoby to brodzikm ktory mimo ze zna sie i to bardzo dobrze na spiderze nie udaje madrali tylko spokojnie dieli sie swoja wiedza,kudii i darth venom ktorzy sa tu od niedawna ale fajnie sie z nimi pisze:D zwlaszcza jak byl temam o userze a nawet kilka tematow:D no i maskotka naszego forum maria221;]
Black spider chyba ci chodziło o Darth spidera a nie Darth Venoma??? (lol) :D:D:D
Wcale az tak od niedwana nie jestem 6 miesiecy to nie tak mało chbya?poprostu mialem inny nick:P
no wlasnie sorki:D:D pomylilo mi sie!!tak darth spider to do ciebie bylo:)jestes spoko:)wiesz te wasze nazwy podobne i pomieszalo m sie;]
a no to chyba ze al eod neidawna w kazdym razie zwrociles jakos uwage.A jaki miales??bo ja od wrzesnia ubieglego roku ciagle ten sam:D
Darth Sider jaki miałes przedtem nick?????????????????/ Tak się z czystej ciekawości pytam????????????? (LOL) :D:D:D
Darth Diablo:D:p..Potem zmieniłem Na Darth Danio(mialem go moze przez 2dni) i w związku z tym ze lubie Spidermana zmienilem na Darth Spider(koncówke tylko zmienialem):D:P..i o to cala historia:D
nie przejmujcie sie D.Venomem
on zawsze taki byl ...
wiem cos o tym bo jestem na tym forum od lutego
on zawsze tylko docina
i pisze jaki on nie jest
ale tak naprawde to ,,gowno wie,,
kiedys do mnie wyskoczyl ze odpowiedzialem na pytanie forumowiczowi
zle i zrobil taka awanture jakbym nie wiem co zrobil
powiem tyle D.Venom to gosc zapatrzony sam w siebie taki
typowy narcyz ale coz...
nie mialem wczesniej innego bo od wrzesnia tu jestem i mam taki od pozatku:)
black spiderman pamietam to.Wyszlo na to tak jakby chcial zeby wszystkie pytania byly do niego skierowane.To naprawde swiadczy o jego glupocie ze sie pruje o niewiadomo co ale ja sie jakos bym nie przejal zeby do mnei sie sprul.Wiem tyle ze ja wiem wieej od niego i wystarczy:)on sobie moze sie pochwalic ile plakatow i obrazkow dodal i ile tematow.Czesto sie tym chwali nie wiem czy zauwazyliscie.Widzicie wystarczy ze jedna osoba napisze opinie o drugiej i juz nastepne sie owazaja i wychodzi kto jest tolerowany na forum a kto nie...
Black Spider
no przeciez wiadomo
najsmieszniejsze jest to ze chlopak mysli
ze on jest na tym forum lubiany itp
a prawda jest taka , ze kazdy od
jakiegos czasu zaczal go ignorowac
heh no jeśli chodzi o awantury z darth venomem to moja zaczeła sie jakos październik- listopad 2006 ;)
a tutaj link do tego tematu, oczywiscie wszystko zakonczylo sie happy endem ;)
http://www.filmweb.pl/topic/489515/Archiwum+Fake%27%C3%B3w..html?page=1
kazdy tu trzezwo mysli i stwierda fakty.Gregor moze lubi darth venoma bo na fw pewnei znaja sie od dawna podobnie jak longer.Ale ja jakos nie mam powodow.I nie bylo by przeciez obgadywania go bez tego jak on sam si ezachowuje bo naprawde trzeba zwrocic uwage na takie glupie zachowanie.JEgo zachowanie jest gorsze niz tych co glupie tematy daja tzn bardziej dziecinne.