6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Kto jest Fanem Spider-Man'a Niech sie Wpisuje , (zeby było duzo wpisów, zeby pokazac ze jest nas duzo Wiernych Fanów)

Peterson_B

Do "Overall":

Powiedzmy, że happpy endem bo musieliście zgadać się aż na GG :]
No ale... ech szkoda gadać... chłopak jest zbyt narwany czasem. A kto miał wtedy rację to każdy będzie i tak myślał swoje i lepiej to tak pozostawić bo się znowu zaczną "złe czasy" :]

Do "Black Spider":

Czy ja lubię D.V.? Hmmm... czasem miewałem wrażenie że on mnie tak naprawdę nie lubi, bo i do mnie też miał obiekcje (pewnie ze zwykłego młodzieńczego ;] narwania), tj. że np. nie potrafię rozpoznać fejka... mimo że tylko o tym rozmawiałem, że to a to zrobiono całkiem dobrze, a to nie w danym fejku. Przez to powstało nawet "Archiwum Fake'ów" i to prawda że większość tematów jest jego na tym forum... tak chyba można powiedzieć, ale on ma na to czas, a więkzość nie. Ja na pewno nie. W jego wieku też miałem czas na wszystko... teraz jużnie mam niestety. Ale to samo życie... a on się jeszcze o tym dowie i sam kiedyś spojrzy, że nie było o co być tak narwanym (czyt. w dowolnym kontekście, tj. jak kto woli w pozytywnym, a jak ktoś woli to w negatywnym).
Dartha Venoma dopiero poznaję... ale to Longera lepiej znam... tak się złożyło. Z Longerem pogadasz na luzie, a z D.V. to nie wiem (pewnie też ale to "Overall" wie lepiej nawet ode mnie czy się da, bo to on z nim gadał na GG) bo poza forum SM3 to ja i D.V. nie rozmawialiśmy. D.V. jest w ulubionych u osób nawet dość znanych na FW (np. u Shemka), ale to każdy robi po swojemu... ja muszę kogoś więcej poznać... albo zauważyć jakie ma podejście do ludzi... więc Dartha Venoma to ja jeszcze poznaję, nawet z nim nie rozmawiając.
Bo widzicie moje podejście (można powiedzieć że to u mnie jest dziwactwo) z dodawaniem filmwebowiczów do ulubionych jest podobne do pewnej użytkowniczki tu na FW. A mianowicie do "Paulinka_69"
http://www.filmweb.pl/user/341326/Paulinka_69.html
z tym, ze ja osoby, które poznaje to jeszcze nie dodaje do ulubionych, a ona tak.

Ps. Pisząc trzeżwo myślących miałem np. Ciebie na myśli Black Spider. Reszty nie bedę wskazywał bo to nie ładnie by było z mojej strony. A to dlatego, że mógłby się ktoś urazić, że zaliczam go do osób nietrzeżwy XD ;-)

ocenił(a) film na 6
Peterson_B

Black Spider, dobra, czasem troche przesadzam, znamy sie od dawna i różnie bywało ale jest ok. więc nie bede robił awantury.

Z overallem się dogadaliśmy na gg, okazało się że to nieporozumienie a overall to spoko gościu. Z niektórymi można sie dyplomatycznie i po ludzku dogadać, ale nie z takim Black Spidermanem.

"nie przejmujcie sie D.Venomem

on zawsze taki byl ...

wiem cos o tym bo jestem na tym forum od lutego

on zawsze tylko docina
i pisze jaki on nie jest
ale tak naprawde to ,,gowno wie,,

kiedys do mnie wyskoczyl ze odpowiedzialem na pytanie forumowiczowi
zle i zrobil taka awanture jakbym nie wiem co zrobil"

To jeden z głupszych postów jakie ostatnio czytałem, "on zawsze taki był", sorry ale my się nie znamy, jesteś tu 1,5 miesiąca bo nie od lutego tylko od początku marca (ewentutalnie od końca lutego).

Jesteś tu praktycznie nowy, i nie czytałęś za dużo moich tematów ani komentarzy, teraz troche mniej pisze.

"wiem cos o tym bo jestem na tym forum od lutego " Wow, gratuluje, ja od początku maja tamtego roku, i wchodze tu codziennie (prawie :).
Wyliczyłem że na tym forum napisałem ponad 500 komentarzy, wiec praktycznie nic o mie nie wiesz, przyjmuje krytyke od Black Spider bo sie zanmy a on jest osoba inteligentną która czasem warto posłuchać, ale ciebie? Wiesz ile głupot czytałem z twojej strony. Np. czy pod koniec filmu będzie walka spider-man vs. Venom i Sandman, stwierdziłeś że nie a to wszystko przez żart prima aprilisowy. Za mało widziałeś i za mało czytałeś i za dużo głupot tu pisałeś żeby mie oceniać.

"on zawsze tylko docina
i pisze jaki on nie jest
ale tak naprawde to ,,gowno wie,, "

Może i docinam ale jak mam za co, większości osób nie docinam bo piszą normalne i inteligentne posty, a ty i wszechwiedzący User jesteście źródłem głuich i próżnych tematów.

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

no no no już 666 tematów :D Magiczna liczba ;p dołączam się do fanów

ocenił(a) film na 6
grygu

Osobiście staram się pisać dość "profesjonalnie", poważnie i iteligentnie. Wiec lubie też takie posty czytać, nie znosze głupoty i próżości prezentowanej przez wielu urzytkowników.

Na gg gadam normalnie i na luzie.

Chciałem kiedyś z tobą pisać a gg gregoria, chyba pisaliśmy o tym na twoim czy na moim blogu. No ale sie jakoś nie pozaliśmy lepiej.

Osobiście z tego całego forum najbardziej szanuje gregoriana, jest tu chyba dłużej niż ja, tylko że przez pare miesiący go nie było (wakacje/początke roku szkolego). Teraz w roku szkolym prawie nie pisze na gg, ale w wakacje pisałem z Logerem pare razy tygodniowo, i może potwierdzić że poza forum jestem normalny.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

A maje jako to ktoś powiedział wymądrzanie się jest spowdowane tym że nie lubie jak jakiś frajer który się nie zna próbuje mi udowodnić że jest najmądrzejszy a ja sie nie znam.

ocenił(a) film na 5
Stefan_Mirecki

Np kto??ostatnio to ty probujesz udowadniac.Bez brazy pisze co mysle.

Peterson_B

"Na gg gadam normalnie i na luzie."

No ja myślę... po prostu nam się nie złożyło rozmawiać i z tego brak poznania. Widzisz ja dopiero niedawno z Longerem zacząłem więcej poznawać (proszę bez prośnych myśli hehe ^^ XD) przez GG.

"[...] tylko że przez pare miesiący go nie było (wakacje/początke roku szkolego)."

No nie było mnie, sesja poprawkowa bodaj to była. Ostatnio też miałem przerwę bo mój operator netu to szalona żaba.

A poza tym to już niedługo mnie tu nie będzie... koniec umowy z operatorem od 1 maja. Na razie jej nie przedłużę, bo sesja na uczelni, praca dyplomowa i parę innych rzeczy...

ocenił(a) film na 6
Peterson_B

Np. User i Balck Spiderman.
Wiesz że do ciebie nic nie mam, w końcu mam cie w ulubionych.
Może i próbuje innym coś udowodnić, no ale czy nie mam racji że ta dwójka i inni ich pokroju robią tu syf i maja się za niewiadomo kogo.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Szkoda, ale skorzystasz z jakieś kawiarenki zeby nam przekazać swoje wrażenia?

Black Spider, sam czytałeś, User wie wszytsko (jak twierdzi) a Black Spiderman jast weteranem na tym forum (1,5 miesiąca).

Stefan_Mirecki

No mam zamiar, ale w kawiarence to licznik bije i jest lipa... więc juz długich komentów pisać nie będę. Pewnie niektórym ulży hehe ^^. A poważnie to coś tam postaram się skrobnąć... ale tak czy siak przerwę będę miał.
Mam tylko nadzieję, że będę miał dobre wrażenia bo się, nazwijmy to, martwię że tak nie będzie. Ale zobaczymy, o X-Menów się nie "martwiłem" a wyszło mało ciekawie...

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 4
Peterson_B

A ja uwielbiam grać w golfa, jeździć na wrotkach i słuchac Ireny Santor. Ponadto jestem fanem dobrej sjesty poobiadowej.

Pozdrawiam miłośników sanczkowania!

użytkownik usunięty
Peterson_B

Overall awanturnik z Ciebie:)

Nigtingale

No to macie kolejna fanke Pająka:)Choć Batman wymiata wszystkich:)

ocenił(a) film na 7
diablo_8

Ja też się wpisuje bo jestem wielkim fanem spidermana.

ocenił(a) film na 5
diablo_8

I'm in... ;]

ocenił(a) film na 6
Ade_Er

Ja miałem to samo z X-menami, a o spider-mana sie martwie, szczególie o Venoma i klimat.

Ja tam lubie twoje wielkie posty.

Stefan_Mirecki

No właśnie coś mało tego Venoma w filmie ma być... a X-Men3 właśnie dla mnie stracił klimat poprzedich części, bo przy X1 i 2 miało się wrażenie że się ogląda film jakby o prawdziwych zdarzeniach, że jest takie coś możliwe, a X3 było zbyt komiksowe. A to ta komiksowośc jak dla mnie pasuje tylko Spider-Manowi i jakby Batmanowi... jakby bo Batmany Burtona nie były do końca w stylu komiksowym, tylko miały też ten jego indywidualny styl jaki on nadaje swoim filmom. A np. Batman Begins miał właśnie w sobie coś z tego realizmu jak X-Meni i dlatego te filmy lubię.

A moich długich postów to jeszcze nie widziałeś :)
Użytkownik "komentarz" i paru innych mnie tylko prześcigają. A ja nie zawsze piszę na temat :]
Tak mam... a jak jeszcze zamotam to w ogóle, na razie jedna dziewczyna na FW powiedziała mi, że dokładnie wie o co mi chodzi ^^.
No ale na forum SM3 to jeszcze takich zakręconych postów/esejów nie pisałem... chyba ^^.

ocenił(a) film na 6
van_Gregorian

Zauażyłem że lubisz sobie filozoficznie przeanalizować temat.
Ja uwielbiam Batmana 5, ale tych burtona nie trawie.

Zauwarzyłem że nawet na forum PzK3 nie lubią Black Spidermana.

Napisze puźniej ide kosić trawke :) Urok posiadania dużej działki za miastem.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

ja tam nie wiem ale umnie juz mozna kupic bilety na Spider-man'a 3 ;p(jutro jade kupc)

ocenił(a) film na 10
Koki_1989

Darth Venom

wez chlopie zalatw sobie
slownik ortograficzny

bo , kurcze raza mnie
bledy typu ,,puzniej,, ,,urzytkownicy,,

ciekawe czy sie kapniesz gdzie jest blad <Lol>

ocenił(a) film na 7
Koki_1989

Dzisiaj sie Wybieram do kina na film Taxi 4 przy okazij sie zapytam czy mozna kupic bilet Spider-Man

Stefan_Mirecki

Czasem/często się tak filozoficznie nastroję i się rozpisuję.

A Burtonowskich Batmanow nie trawisz a to pewnie dlatego, że to nie były Twoje czasy. Ja się na tym wychowałem... lubię takie groteskowe lub dziwaczne klimaty... jak np. "Edward Nożycoreki". A z innych to np. "Labirynt Fauna" szczególnie sam faun... dawno nie miałem ciarek na plecach... ale nie ze strachu tylko z tego klimatu.

Co do "Black Spidermana", to pamiętam że póki miał poprzedni nick to chyba bylo okej... tylko nie pamiętam tego tematu, w którym się udzielił w tym konkretnym momencie. Ale pisał w nim nawet jaki miał wcześniej nick i to mi wyleciało z głowy. A powie, że jego nick był nawet chyba fajny. Nie wiem czemu tu zmienił. Ja mam swój jaki mam, tak też się złożyło. Jedynie zmienię go na ten co mam napisany na blogu, że jest mój "aka".

ocenił(a) film na 10
van_Gregorian

jak obejrzysz taxi 4
to wez napisz czy Cisse (pilkarz Marsyli)
zagral znaczaca role w tym filmie

ocenił(a) film na 7
Red_Carnage

Ok , jak Obejrze dzisiaj Przedpremirowy film taxi 4 , To Ci Powiem czy bedzie Grał Cisse

ocenił(a) film na 10
Red_Carnage

oj Darth Venom

smiac mi sie chce jak piszesz , ze ja sie mam na tym forum za niewiadomo kogo , kto jak to ale ty nie powinienes tego pisac.

A po drugie przyznaje na PzK 3 napisalem durny temat,
Ale wtedy jeszcze sie nie angazowalem na FW , wiec napisalem sobie prowokacje coz zaszalec mozna hehe

Ale wez kurna chlopcze nie pisz ze jestem wyrzutkiem na forum SM 3
bo oprocz ciebie nie mam z nikim zgrzytow wiec oszczedz sobie ok

Niewiem tak naprawde przez caly czas o co ci chodzi wzgledem do mnie ale wisi mi to ........ nie bede z tego powodu plakac to tyle

ocenił(a) film na 7
van_Gregorian

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
WIELKIE POZDRO DLA Fanów Spider-Man
....................................

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

diablo_8

"Niewiem tak naprawde przez caly czas o co ci chodzi wzgledem do mnie ale wisi mi to ....."

Ja tam nie wnikam.
Ja tylko pamiętam że jakieś poruszenie było z Twoim nickiem, dlatego o tym pisałem, że kiedyś miałeś inny.

ocenił(a) film na 8
diablo_8

''Nikt nie wątpi że jetsem fanem spider-mana, ale nie zapisuje sie tej szopki, gościu który napisał temat nie zna się na spider-anie, osoby które się narazie wpisały też sie nieznają, wiec nie będe sobie robił z wami obciachu.''

koles jak to przeczytałem to spadłem z krzesla xD nie chce sie z nikim klocic ale prawda jest taka ze powinienes zmienic nastawienie do ludzi na forum ... niestety ty tu nie rzadzisz

ocenił(a) film na 10
D4veroN

D4veroN

hehe

no masz racje
i on mowi ze to ja sie mam za niewiadomo co
napisze tak ,, HA HA HA,,

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

o kurde

myslalem ze chodzi o mnie
hehe
podobne te nicki

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

w glowie sie moze po przewracac ,, Darth spider , red spider , black spider , black spiderman , black,,

kurde te nicki takie podobne

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

ale w kazdym te zdanie

''Nikt nie wątpi że jetsem fanem spider-mana, ale nie zapisuje sie tej szopki, gościu który napisał temat nie zna się na spider-anie, osoby które się narazie wpisały też sie nieznają, wiec nie będe sobie robił z wami obciachu.''

mowi samo za siebie

ocenił(a) film na 8
Red_Spider_2

ta obciach :X

Red_Spider_2

XD ;) ^^ :-) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

beczka... dobre to było

van_Gregorian

z tymi nickami beczka

a co reszty to już się nie denerwujcie, bo podobne rzeczy były wcześniej.. bardzo podobne jeśli wiecie co mogę mieć na mysli

ocenił(a) film na 9
van_Gregorian

do Red spidera

nie bój sie pojawi sie jescze ktos kto bedzie mial koncówke ''Spider'':P

Darth_Carnage

A z takim początkiem "Red" też może się pojawić ;)

ocenił(a) film na 5
van_Gregorian

moze bedzie to red skull....:)(za krotki)

ocenił(a) film na 9
van_Gregorian

nie wykluczone:P:D...znowu bedziesz sie ze mnie śmiac gregorian??:D jesli wiesz o co chodzi:P??

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

Darth Venom

wlasnie chlopacy podali dobry przyklad kto tu sie wywyzsza

co tu duzo komentowac hehe

ocenił(a) film na 10
Black_Spiderman

teraz bede
czekal na atak ze strony D.Venoma

ciekawe co tym razem napisze ???

Darth_Carnage

Nie no skąd ^^ chociaż niewykluczone^^ ...skoro już o tym piszesz ;p ;D
A poważnie to ja Ci zawtórowałem, żeby podkreslić Twój żart ;)

van_Gregorian

To było do "Darth Spidera"

ocenił(a) film na 9
van_Gregorian

wiem przecież że żart..ale przynajmniej smiesznie było:D:):P

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

my tak gadu gadu

a zauwazyliscie ze slawny juz na tym forum ,,user,, zaginal...

ocenił(a) film na 5
Black_Spiderman

moze ufo go porwalo i juz nie wroci:):):)

Darth_Carnage

No ^^
Widać jesteś też wyluzowany gość :)

van_Gregorian

To do Darth Spidera... znowu post nie tam gdzie trzeba ^^

ocenił(a) film na 9
diablo_8

make peace not war...moze juz wystarczy.A tak na marginesie to nie chcialem tego rozpoczynac, ale sami zadecydowaliscie o tym.Teraz juz moze spokoj, odposc sobie black spiderman...czasami tak trzeba.A przy okazaji wyszlo kogo prawda w oczy kole.