Kto jest Fanem Spider-Man'a Niech sie Wpisuje , (zeby było duzo wpisów, zeby pokazac ze jest nas duzo Wiernych Fanów)
ja mam spider- man , ale i tak ide do kina , nie mam polskich napisów bede musiał sie dokładnie nauczyc Angielskiego
Do ----> Diablo, ale powiedz, że wszystko sie dobrze skończy:) Harry nie zginie i cała 3 wróci do domu! Ps. co się stało z rodzicami Parkera? podobno zginęli w jakiejś katastrofie, to prawda?
ok , jeszcze nie oglądałem tego film bede musił po patrzec urywkami to ci powiem jak to było naprawde czy harry zginął , mówie ze nie jest za dobra jakosc
ok , jeszcze nie oglądałem tego film bede musił po patrzec urywkami to ci powiem jak to było naprawde czy harry zginął , mówie ze nie jest za dobra jakosc
Czyli obraz jest dobry? tak? a nie możesz tylko przeskoczyć filmu do zakończenia? ja i tak się do kina wybieram:)
Do ---> Marii, zamieszałem jak to ja ^^ - studiuje w Gdańsku, a mieszkam niedaleko Ciebie - Dąbrowa :)
diablo a mi sie wyadej ze cos krecisz.Niby masz film ale nei ogladales.Napisz poprostu jaka jest jakosc i juz chyba odpalales film co/??a nie owijasz ciagle w bawelne.Albo biale albo czarne zdecyduj sie.
"Black-Spider" juz ci mówie Obraz jest Bardzo słaby Leko Ciemny Obraz klinet czasem rusza kamerą , tak to wsumnie jak bym miał napisz obejrzał by nawet teraz :P , dziwek jest ok
Hahaha, ale numer:) no to fajnie:) dlaczego nie moge zamieścić postu jednozdaniowego lub tylko jednego słowa? wie ktoś? pisze, ze za krótki:(
;DD ;)
Sorry, że nie odpowiadałem... net mi siadł na jakieś 30 minut chyba, a żółta lampka mi została bo używam Opery.
A tak sobie wpadłem na chwilę ^^ ...ogólnie będę się z wami żegnał... bo na weekend na uczelnię... a po weekendzie od 1 maja już mnie nie ma - koniec umowy z operatorem.
Także pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia - oby wkrótce.
http://www.filmweb.pl/forum/21017319/Spider-Man+3.html
Zobaczcie jaki buredel.
Wstyd mi normalnie za to forum, a szczególnie za Arnolda Idiote i Usera a'la Red Spider. To chamskie podzszywać sie pod kogoś innego.
User założył 5 temaów żeby 700setny był jego.
Arnold jest najgorszy, " Darth Venom
Taki Darth ze Star Wars i Venom ze Spider-Mana,ale połączenie!!! "
No jak by nie miał o czym robić tematów.
ja nie mogłem wejść na filmweb Bo za duzo ludzi weszło moze na ta stronke albo cos sie zwaliło na serverze
No bez kitu...nie wiem skąd ten Arnold sie urwał;/;/ale nie gadajmy juz o nim:D:D:P;/
my juz mam film ten na kompuuterze ,ja Ogladałem film przez 20 minut , teraz objrze ten film bo nie miał napisów wogóle nie mam polskich jeszscze to sciągałem napisy Angielskie cały film bo teraz mi sie nudzi
ja Ogladałem film przez 20 minut , nie Oglądałem do konicza jakos nie chciało mi sie wogole nie mam polskich jeszscze to sciągałem napisy Angielskie, cały film teraz obejrze bo mi sie nudzi
informuje ze mam czarną Owce Nick "Red-Spider" Włamał ktos mu sie na konot kontrluje nim, ja jeszscze poinforume Filmweb Pracowników
A ja uwielbiam grać w golfa, jeździć na wrotkach i słuchac Ireny Santor. Ponadto jestem fanem dobrej sjesty poobiadowej.
Pozdrawiam miłośników sanczkowania!
a tak na powaznie ... filmu nawet nie ma w kinach jeszcze, moze jakims cudem macie tam jakies ch*jowe wersje na swoich dyskach, mniejsza o to, tylko skoro juz je macie, to sie nie przyznawajcie do tego ze okradacie film zanim w ogole zdazyl trafić do kin.
Wiecie jak zachowują się prawdziwi fani? Idą do kina na coś co lubią. Mam nadzieje ze przynajmniej 1/3 z was "fanów" wybierze sie do kina na Spidermana ...
Ja pamiętam jak pierwszy raz obejrzałam bajkę o Spiderman'ie. Odtąd stała się to moją ulubiona bajką. Szkoda, że już nie leci:/
Z chęcią pójdę na film:)
Arnold piasał tu wcześniej, takie same głupoty.
Juz to pisałem dawno temu, wydaje mi się że to nolan z nowym kontem (znają go tylko stali bywalcy forum, w listopadzie zrobił tu taki burdel że nawet ja przestałem pisać, potem przez dwa miesiące prawie nikt się nie wpisywał, skasowali mu konto bo zmienił nick na Pikachuj).
Na szczęście skasowali wszytskie tematy Arnolda i Usera, także te założone przez nas w których ich ktytykujemu.
Black Spiderman, ty dajesz argumenty? Jaki? Że jesteś weteranem na tym forum (1,5 miesiąca)?
Czy ja na ciebie bluźnie? Tylko "idiota" ale to prwada :)
Ty akurat używasz wulgaryzmów.
mnie to az wkur*** jak user za kazdym razem "a to premiera tu a to premiera tam..."mnie to akurat gowno obchozilo gdzie jest premiera.Mnie obchodzi kiedy wreszcie puszcza spidera w polsce.I transmisje na zywo tez mnei nie interesuja a tym bardziej z netu gdzie gowno bym zobaczyl.Albo koles teraz ze idzie z dziewczyna do kina..KOgo to obchodzi??:D
Jednak sie mylilem...d.venom i black spiderman sie nie pogodza.Ta klutnia cos trwa za dlugo:D
wlasnie red spider to ty dodajesz te tematy o premierach??bo to podobne do usera ale nie wiem juz kto to.Jesli to ty to nie rob tego bo zobacz ze to nikogo nie interesuje.
User daje o tych premierach..bo gdyby to był Red Spider..to on jest na tyle inteligentny żeby napisać ze to on a nie User..tak mi sie wydaje
Wiesz Balck Spider, z nami byłą inna sytuacja.
Ty się mnie czepiałeś że opieprzam nowicjusz, w sumie miałęśracje, troche sie pokłuciliśmy, i nam przeszło.
A tamten osobnik twierdzi że jest niewiadomo kim i ze się zna choć jest "______" (wiemy o co chodz).
Myśle ze trzeba poważnie interweniować w sprawie Usera, podzszywa się pod inne osoby, robi tu syf.
Ale nie wiem czy to wystarczy żeby skasowli mu konto.
Moge pogadać z Shemkiem czy potrzeba silniejszych argumentów.
Bo może jak by mu skasowli konto to dał by sobie spokuj.
Wiem, że to tak nie na temat, ale moze mi pomorzecie? jak znaleść piosenkę jak znam tylko kilka słów? Oto one, moze coś wam przyjdzie do głowy, śpiewana przez dziewczynę, dość eterycznym głosem, refren brzmi " What if the world.... I`m walking down the hill"
Z góry dziękuję :)
trzeba bylo wejsc na strone rmffm. Oni tam wyswietlaja tutul, ktory aktualnie leci.
MOze Kate Winslet - What If.
Trzeba bylo wejsc na strone RMF FM - oni wyswietlaja tytul, ktory aktualnie graja.
Wiem, że wyświetlają, ale ten cholerny komputer za długo się ładował:( to nie jest Kate Winslet, mam tę piosenkę. A może wiecie gdzie szukać po frazach? albo może napisać do tego radia jakiegoś maila?