Kto jest Fanem Spider-Man'a Niech sie Wpisuje , (zeby było duzo wpisów, zeby pokazac ze jest nas duzo Wiernych Fanów)
Spider-Man 3 jest na angielskich torrentach, na polskich wogóle nie mam nie szukaj bo nie znajdziesz :). POZDRO
".................................. ................. ............ ............"
Brawo, inteligentny posty, poprostu w twoim stylu. Jak nie było o czym pisać to można było sobie kropki postawić.
hehehehe , a nie mozna :D tak postawaiłem sobie nie chce bedzie, nie chciało mi sie piszac.............
hehehehe , a nie mozna :D , tak mi sie podobało :P zeby tak napisacsobie i niech tak bedzie, nie chciało mi sie piszac.............
"hehehehe , a nie mozna :D tak postawaiłem sobie nie chce bedzie, nie chciało mi sie piszac............. "
"hehehehe , a nie mozna :D , tak mi sie podobało :P zeby tak napisacsobie i niech tak bedzie, nie chciało mi sie piszac............."
Ty na serio jesteś nienormalny.
Napisałeś te kropki tylko po to żeby twój temat znów wrócił do pierwszej siódemki.
A potem piszesz dwa głupie posty.
"nie chciało mi sie piszac............."
Skoro nie chciało ci się pisać to po co te kropki?
dobra ludki dajcie spokój , ja tak dla jaj pisze i te kroki zeby cos sie dzało na forumie jak wam to przyszkadza to przepraszam ;/
Black-Spiderman - jaka Wojna zadnej wojny nie mam tylko Drath Venom Zrucił mi tylko Uwage i tyle
???
Jak to Balck Spiderma.
Nie ma wojny, tylko zwróciłem uwage.
ale i tak próżność Diablo mnie dobija, tak jak dzisiaj z tą średią ocen.
Darth Venom - cos ci nie pasi :] , napiszałem temat o Śreniej Ocenie tego filmu , nie miałem innego pomysłu cos innego napisac :P
"To po h.... piszesz co kolwiek?"
Napisałem tak z nudów zeby zacząć nowy temat hehhe, sumie co piszałem ten temat o Ocenie masz racje nie było potrzebne i Głupie
pytanie : skoro uwazasz ten film za taki beznadziejny czemu tu wchodzisz i denerwujesz ludzi takimi postami ? jestes trollem ;> ?
Ja tez jestem fanem tego filmu .ogladalem wszystkie czesci spider-man'a, teraz pójde do kina na spider-man 3 . Pozdro Dla Fanów :D
hmmm a jekiej plci jestes, bo po profilu sadze ze kobietą a po Nicku,wypowiedzi (fanem-r.meski,fanką-r.żeński) i imieniu Mirriam to troche nie pewnie.
I nie mysl ze mamy tu jakas dyskryminacje,tak dla wiedzy ogolnej sie pytam.
hehe
brodzkim dobre pytanie
bo jesli chlopakiem to troche podejrzane , jesli spojrzy sie na (jego/jej) blog :)
Po tym buziaku na końcu wynoszę, że to dziewczyna ;] i fajnie jest dostać buziaka na forum :P no chyba, że to nie dziewczyna ;| jeżeli nie, to niefajnie jest dostać buziaka na forum.
Piła City zawsze ze Spider-Man'em :D a ja jestem fanem Spidy'a od 1991 roku kiedy to TM-Semic wydał pierwsze komiksy. Yooo :D
Diablo, zamiast znów tu pisac, zagłosował byś w naszym Spider Teamie, na moim blogu.
Darth Venom - heheh was blog, dźsiaj premira film spider-man 3 debilzm ten film jak holera dózo gadania o takim gńoće
no a jak wiadomo,ale dzis nie popsujesz nam chumoru,ani ty ani inni zazdrosni fani pzk,bo dzis nasze i spidera swieto!!!!!!!!!!!
Darth Venom - bardzo Chetnie bym uwas pracował ale jako wiece kierownik napewno nie zadarmo :P
Człowieku dlaczego nie odpiszesz nic mi?? bo tak jeździsz po wszystkich a po mnie nie... coś czuje że masz brak weny twórczej co do mojej osoby matko..jeb.co;/ Człowieku jesteś ofiarą pękniętego kondoma;/ Niech ci mama to wreszcie to powie. Tylko jak uda Ci sie ją ubłagać to dożyj tej swojej CUDOWNEJ premiery Piratów i sie powieś.. Błagam Cię;/ Bo mi za skórę zachodzisz i to ostro;/ a po drugie stary.. zmień ten nick;/ Bo robisz z Polaków totalnych idiotów;/ nastyy18.. żal.pl człowieku...
Nie no sorki respekt dla ciebie udało ci sie przejść przez taki zajebiście trudny proces jakim jest proces rejestracji;/
BRAWA Dla tego ziomka!! Jest upośledzony umysłowo.. i ma downa i.. PISZE NA KLAWIATURZE!!!!
z fartem frajerze
LiRu
Ps. Respekt dla fanów Piratów z Karaibów !! Do filmu nic nie mam ale do tego ziomka owszem...
marcin na przszyszłość 'h'umor a nie 'ch'umor...ale ja wiem kazdy sie moze pomylic...jak juz mowilem bła to ludzka rzecz:D