6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Kto jest Fanem Spider-Man'a Niech sie Wpisuje , (zeby było duzo wpisów, zeby pokazac ze jest nas duzo Wiernych Fanów)

ocenił(a) film na 8
brodzikm

dobra koledzy .. starczy tej wiochy :) Darth (Venom) moze mial ciezki dzien i dlatego wyskoczyl z takim tekstem

''make peace not war''

to zdanie mowi samo za siebie :D

ocenił(a) film na 10
D4veroN

ja poprostu napisalem to co uwazam ,

i juz zakonczylem utarczke slowna

z mojej strony POKOJ hehe

ocenił(a) film na 7
Black_Spiderman

No dobra chłopaki, coś wam napiszę ( ale bez urazy ok?) wszystkim wam jest potrzebny SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY, wierzcie mi piszę to z "profesjonalnego punktu widzenia", nie wytykam wam tego, bo uważam ,że gadanie na temat błędów ortograficznych to trochę nie na temat i jest to dość "chamskie", ale jak powiedziałam bez urazy:)

Nigtingale

Czy ja też go potrzebuję ^^

ocenił(a) film na 7
van_Gregorian

Tak, ale sie nie przejmuj:) mnie też się zdarza:D nawet profesorowie mają problemy np. z przecinkami, a u mnie jeden przyznał sie do dysgrafii:) beka:)

Nigtingale

Auu zmasakrowałaś mnie... a ja się tak stram ;D
Ale na poważnie to tak niestety jest z pisaniem na forach, się nie zawsze udaje zachować tą ortografię.
A Ci profesorowie to u mnie jeszcze lepsi, np. z rozwiązywanie zadań matematycznych na zajęciach z matmy... po prostu wymiatają ;D

ocenił(a) film na 4
Nigtingale

Moja droga, Ja w kwestii nauczycieli się nie wypowiadam... :) znam taką jedną ( ^^ ) .... a poza tym, mam w szkole belfra, który jest Bi-Sexulany ^^ Ciekawa gestykulacja i używany język tego człowieka sprowadza mnie do jednoznacznego wniosku : nauczyciele to świry ^^ Choć nie wszyscy... Czasem trafi się ktoś wyjątkowy - G.V. kojarzysz o czym mówię...? :)

aczkolwiek nie wiem co to ma wspólnego ze Spider-Manem 3 :P < O_O >

ocenił(a) film na 7
Nigtingale

Załozy Nowy temat "black' o wszystkim mo za gadac , najlepej gadac na tym Tamacie, Przeciez To FanClub ty sie gadac o Spider+Manie ,

ocenił(a) film na 4
diablo_8

Taaa..... ambitne jakkolwiek by nie spojrzeć ^^ po co gadać o Spdier-Manie na Forum Spider-Mana kiedy można objechać nauczycieli ...? :)

ocenił(a) film na 7
Longusiowe_Szalenstwo

no i wykładowców, :), mnie też czsem w kwestiach ortografii nie idzie:) ale mam koleżankę, która potrafi napisać słowo, gdzie zgadza się tylko pierwsza i ostatnia litera:D a my przecież jesteśmy na....

ocenił(a) film na 9
Nigtingale

ja sie przyznaje, nie chce mi sie wcisakc altu i przecinkow czsami.I bledy tez sie zdarzaja, szczegolnie literowki.

ocenił(a) film na 7
Nigtingale

znalazła sie nauczycielka zeby porawiac innych :P

ocenił(a) film na 7
diablo_8

Przecież ja nikogo nie poprawiłam:P to wy sie poprawiacie, jeden drugiego:)

diablo_8

Do "Longera":

"Moja droga [..]"

Czyli to nie do mnie ^^

"...a poza tym, mam w szkole belfra, który jest Bi-Sexulany "

A czemu z dużej ;-) to jakaś nowa odmiana ^^

"Czasem trafi się ktoś wyjątkowy - G.V. kojarzysz o czym mówię...? :)"

Oj kojarzę... też takich (chociaż nie aż tak bardzo) miałem kiedyś ;)

"aczkolwiek nie wiem co to ma wspólnego ze Spider-Manem 3 :P < O_O >"

Nic a nic XD ;) ^^

Do "Marii":

"[...] ale mam koleżankę, która potrafi napisać słowo, gdzie zgadza się tylko pierwsza i ostatnia litera [..]"

No ale jest taka prawda, że czowiek jest w stanie ^^ przeczytać każdy wyraz jeśli nawet litery w środku sa poprzestawiane, a ostatnia i perwsza się zgadza ;)

Do "Diablo":

Maria ma rację, nie chodzi o to żeby coś wytknąć ale niektóre osoby (nie mówię że akurat tu na forum SM3) piszą tak niezrozumiale i niegramatycznie ^^ że się nie da tego zrozumieć, ani nawet przeczytać

ocenił(a) film na 9
van_Gregorian

Gregorian mieszkasz w warszawie?? jesli tak to na jakiej dzielnicy??(pytam z ciekawości)

ocenił(a) film na 7
Darth_Carnage

A tak w ogóle to skad jesteście? bo ja Trójmiasta:) wiem, wiem morze, plaża i inne pierdoły:)

ocenił(a) film na 5
van_Gregorian

ja przez ten cholerny komputer nawet w szkole mam problemu z ortografia:D wicei jak to na komputerze pisze sie bez znakow "ż.ć..."ipt idt wiadomo jakich no i zapamietuje sie niestety wszystko a puzniej sie to na papier przelewa.Wczoraj mialem prace stylstyczna z polaka i musialem co drugie slowo poprawiac:D

ocenił(a) film na 9
Peterson_B

Ja z Warszawy a dokładniej Praga Północ:):D

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

ja jestem z miasta zwanego Łomża:D nie wiem czy slyszelicie.Lubie swoje miasto;]tylko kino ma do dupy...

ocenił(a) film na 7
Peterson_B

Pewnie, że słyszałam o Łomży:)tylko nie wiem, w której części polski się znajduje:)

ocenił(a) film na 5
Peterson_B

hehe ja jestem z Leszna i tam w ogole kina nie ma:)

ocenił(a) film na 7
cinas91

świetnie napisałam polska( Polska) :) gratulacje dla Marii:) mam koleżankę z Leszna;)

ocenił(a) film na 10
Peterson_B

Darth Spider

Praga Polnoc

i zyjesz????

ocenił(a) film na 9
Red_Spider_2

Nom..a dlaczego mam nie żyć??...:P:)

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

apropo macie fajne
muzeum bylem w muzeum powstania warszawskiego

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

u was (dosyc nowoczesne)

mozee zaciekawic znudzonego

Red_Spider_2

Ano ja jestem z Trójmiasta jak Maria

ocenił(a) film na 5
van_Gregorian

Łomża znajduje sie w polnocno wschodziej czesci polski:D niedaleko bialegostoku.Kuzwa u nas zawsze najzimniej bo blisko ruskich:D:D

ocenił(a) film na 5
Peterson_B

hehe no od ruskow to zawsze pizdziawa idze:)

użytkownik usunięty
cinas91

trójmiasto, no fajnie, ale gdynia, gdańsk, sopot?? :)

ocenił(a) film na 7

ej wiecej tak koretnie ile bedzie Części tego Filmu

ocenił(a) film na 7
diablo_8

Wiecie ile bedzie Części Spider-Mana

ocenił(a) film na 7
diablo_8

Mnie się wydaje, że Spidey`a będzie 6 części, hurrrra:) jestem z Gdyni:)
a ty gregorian vangelis? co studiujesz? i gdzie?

ocenił(a) film na 7
Nigtingale

ja jestem z Lublina Reperezentuje

użytkownik usunięty
diablo_8

ja jestem z łodzi, pozdro dla lublina poniewaz macie najlepszą sekcje taekwondo w polsce :)

No 6 części to już potwierdzone z założenia :)

Maria - ja studiuję "finanse i bankowość" w Gdańsku w Wyż.Szk.Bankowej. Taki sobie kieruneczek... ostatnio dość popularny ;]
A z Gdyni to jaka miejscowość? O ile chcesz zdradzić jej nazwę ^^

ocenił(a) film na 7
diablo_8

overall

Dlaeko Mieszkasz Od Dzielnicy Bałuty??, jakos sie tak pisze

użytkownik usunięty
diablo_8

oj daleko daleko, przeciwny kierunek :) ja jestem z widzewa. Na bałutach mieszkają żydki z ŁKS-u. Gżecznie mówiąc nie lubimy sie :)

ocenił(a) film na 6

Ja też jestem z widzewa, no ale sie w wakacje wyprowadziłem i teraz mieszkam 4 km. za łodzią.

Muszę sie do szkoły zwijać ale nie myślcie że nie odpisze na tamte posty o mnie. :)

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

kurna chlopak zarzuca ze jest tu wiele ludzi nie znajac sie na SM , a sam wiele rzeczy nie wie...

http://www.filmweb.pl/topic/460809/Gwen+Stacy+to+Kobieta-kot++.html

ocenił(a) film na 10
Black_Spiderman

wiec prosze cie nie
pisz takich tekstow , bo sam sie pograzasz D.Venom

''Nikt nie wątpi że jetsem fanem spider-mana, ale nie zapisuje sie tej szopki, gościu który napisał temat nie zna się na spider-anie, osoby które się narazie wpisały też sie nieznają, wiec nie będe sobie robił z wami obciachu.''

ocenił(a) film na 7
Black_Spiderman

ej o jakiego "CHłopaka" zawsze pisz to nick zeby wadmo do kogo

ocenił(a) film na 7
diablo_8

Ciekawe Czy bedzie W POlsce PrzedPremierowy Seans Film Spider-Man 3

ocenił(a) film na 6
diablo_8

Wow.
To było rok temu !
Spytałem sie tylko, nie wmawaiłem nikomu nic, i to nie było związane z filmem tylko z komiksem.

Przez ten rok, bardzo wiele się dowiedziałem i nauczyłem. I z pewnością wiem kilka krotnie wiecej niż ty.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Ty jesteś taki głupi czy taki nudny?
Który raz to skopiowałeś?
To akurat jets prawda o tobie i o ludzach twojego pokroju, a nie mój bład czy coś innego.

Ty jesteś takim dnem społecznym tego forum, wiec sorry ale nie będe słuchał uwag takiego idioty.

Jeśli ktośma mi prawo zwracać uwage to tylko użytkownik na moim poziomie, który jest na filmwebie od dawna i jest osobą inteligentną. Dla tego przyjmuje krytyke od taki odób jak gregorian lub black Spider ale nie od ciebie.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

"ej o jakiego "CHłopaka" zawsze pisz to nick zeby wadmo do kogo"
Eee, dobra.
Te moje poprzednie posty były do Black Spidermana.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

haha idiota to jestes ty jesli juz cos !!!

a wogole skoro ja jestem , idota w twoim miemaniu

to niewiem jak nazwiesz usera albo arnolda , bo ja jakos temu forum nie szkodze

a wogole ja walcze argumentami , a ty wyzwiskami wiec niewiem kto tu jest dnem D.Venom

nara cwelu

ocenił(a) film na 7
diablo_8

Film Juz Jest W Sieci, ale nie mam na polskich serverach jeszcze ;/ i nie mam napisów polskich

ocenił(a) film na 7
diablo_8

Do ----> gregorian vangelis, Gdynia-Karwiny, a ty z Gdańska, tak? czyli dokładnie skąd?

ocenił(a) film na 5
Nigtingale

wiecie co??mysle ze to tylko kwestia czasu zamin sie pogodzicie (chodzi mi o balck spidermana i o d.venoma).Ja tez z darth venomem na poczatku sie nie trawilismi i jechalismy a puzniej kiedy zaczalem wczowac sie w forum bylo juz ok.Mysle ze z wami tez tak bedzie:D ale jak naprawde bedzie to nie wiem...to moje zdanie tylko;]