Kto jest Fanem Spider-Man'a Niech sie Wpisuje , (zeby było duzo wpisów, zeby pokazac ze jest nas duzo Wiernych Fanów)
dobra koledzy .. starczy tej wiochy :) Darth (Venom) moze mial ciezki dzien i dlatego wyskoczyl z takim tekstem
''make peace not war''
to zdanie mowi samo za siebie :D
ja poprostu napisalem to co uwazam ,
i juz zakonczylem utarczke slowna
z mojej strony POKOJ hehe
No dobra chłopaki, coś wam napiszę ( ale bez urazy ok?) wszystkim wam jest potrzebny SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY, wierzcie mi piszę to z "profesjonalnego punktu widzenia", nie wytykam wam tego, bo uważam ,że gadanie na temat błędów ortograficznych to trochę nie na temat i jest to dość "chamskie", ale jak powiedziałam bez urazy:)
Tak, ale sie nie przejmuj:) mnie też się zdarza:D nawet profesorowie mają problemy np. z przecinkami, a u mnie jeden przyznał sie do dysgrafii:) beka:)
Auu zmasakrowałaś mnie... a ja się tak stram ;D
Ale na poważnie to tak niestety jest z pisaniem na forach, się nie zawsze udaje zachować tą ortografię.
A Ci profesorowie to u mnie jeszcze lepsi, np. z rozwiązywanie zadań matematycznych na zajęciach z matmy... po prostu wymiatają ;D
Moja droga, Ja w kwestii nauczycieli się nie wypowiadam... :) znam taką jedną ( ^^ ) .... a poza tym, mam w szkole belfra, który jest Bi-Sexulany ^^ Ciekawa gestykulacja i używany język tego człowieka sprowadza mnie do jednoznacznego wniosku : nauczyciele to świry ^^ Choć nie wszyscy... Czasem trafi się ktoś wyjątkowy - G.V. kojarzysz o czym mówię...? :)
aczkolwiek nie wiem co to ma wspólnego ze Spider-Manem 3 :P < O_O >
Załozy Nowy temat "black' o wszystkim mo za gadac , najlepej gadac na tym Tamacie, Przeciez To FanClub ty sie gadac o Spider+Manie ,
Taaa..... ambitne jakkolwiek by nie spojrzeć ^^ po co gadać o Spdier-Manie na Forum Spider-Mana kiedy można objechać nauczycieli ...? :)
no i wykładowców, :), mnie też czsem w kwestiach ortografii nie idzie:) ale mam koleżankę, która potrafi napisać słowo, gdzie zgadza się tylko pierwsza i ostatnia litera:D a my przecież jesteśmy na....
ja sie przyznaje, nie chce mi sie wcisakc altu i przecinkow czsami.I bledy tez sie zdarzaja, szczegolnie literowki.
Do "Longera":
"Moja droga [..]"
Czyli to nie do mnie ^^
"...a poza tym, mam w szkole belfra, który jest Bi-Sexulany "
A czemu z dużej ;-) to jakaś nowa odmiana ^^
"Czasem trafi się ktoś wyjątkowy - G.V. kojarzysz o czym mówię...? :)"
Oj kojarzę... też takich (chociaż nie aż tak bardzo) miałem kiedyś ;)
"aczkolwiek nie wiem co to ma wspólnego ze Spider-Manem 3 :P < O_O >"
Nic a nic XD ;) ^^
Do "Marii":
"[...] ale mam koleżankę, która potrafi napisać słowo, gdzie zgadza się tylko pierwsza i ostatnia litera [..]"
No ale jest taka prawda, że czowiek jest w stanie ^^ przeczytać każdy wyraz jeśli nawet litery w środku sa poprzestawiane, a ostatnia i perwsza się zgadza ;)
Do "Diablo":
Maria ma rację, nie chodzi o to żeby coś wytknąć ale niektóre osoby (nie mówię że akurat tu na forum SM3) piszą tak niezrozumiale i niegramatycznie ^^ że się nie da tego zrozumieć, ani nawet przeczytać
Gregorian mieszkasz w warszawie?? jesli tak to na jakiej dzielnicy??(pytam z ciekawości)
A tak w ogóle to skad jesteście? bo ja Trójmiasta:) wiem, wiem morze, plaża i inne pierdoły:)
ja przez ten cholerny komputer nawet w szkole mam problemu z ortografia:D wicei jak to na komputerze pisze sie bez znakow "ż.ć..."ipt idt wiadomo jakich no i zapamietuje sie niestety wszystko a puzniej sie to na papier przelewa.Wczoraj mialem prace stylstyczna z polaka i musialem co drugie slowo poprawiac:D
ja jestem z miasta zwanego Łomża:D nie wiem czy slyszelicie.Lubie swoje miasto;]tylko kino ma do dupy...
Pewnie, że słyszałam o Łomży:)tylko nie wiem, w której części polski się znajduje:)
świetnie napisałam polska( Polska) :) gratulacje dla Marii:) mam koleżankę z Leszna;)
Łomża znajduje sie w polnocno wschodziej czesci polski:D niedaleko bialegostoku.Kuzwa u nas zawsze najzimniej bo blisko ruskich:D:D
Mnie się wydaje, że Spidey`a będzie 6 części, hurrrra:) jestem z Gdyni:)
a ty gregorian vangelis? co studiujesz? i gdzie?
ja jestem z łodzi, pozdro dla lublina poniewaz macie najlepszą sekcje taekwondo w polsce :)
No 6 części to już potwierdzone z założenia :)
Maria - ja studiuję "finanse i bankowość" w Gdańsku w Wyż.Szk.Bankowej. Taki sobie kieruneczek... ostatnio dość popularny ;]
A z Gdyni to jaka miejscowość? O ile chcesz zdradzić jej nazwę ^^
oj daleko daleko, przeciwny kierunek :) ja jestem z widzewa. Na bałutach mieszkają żydki z ŁKS-u. Gżecznie mówiąc nie lubimy sie :)
Ja też jestem z widzewa, no ale sie w wakacje wyprowadziłem i teraz mieszkam 4 km. za łodzią.
Muszę sie do szkoły zwijać ale nie myślcie że nie odpisze na tamte posty o mnie. :)
kurna chlopak zarzuca ze jest tu wiele ludzi nie znajac sie na SM , a sam wiele rzeczy nie wie...
http://www.filmweb.pl/topic/460809/Gwen+Stacy+to+Kobieta-kot++.html
wiec prosze cie nie
pisz takich tekstow , bo sam sie pograzasz D.Venom
''Nikt nie wątpi że jetsem fanem spider-mana, ale nie zapisuje sie tej szopki, gościu który napisał temat nie zna się na spider-anie, osoby które się narazie wpisały też sie nieznają, wiec nie będe sobie robił z wami obciachu.''
Wow.
To było rok temu !
Spytałem sie tylko, nie wmawaiłem nikomu nic, i to nie było związane z filmem tylko z komiksem.
Przez ten rok, bardzo wiele się dowiedziałem i nauczyłem. I z pewnością wiem kilka krotnie wiecej niż ty.
Ty jesteś taki głupi czy taki nudny?
Który raz to skopiowałeś?
To akurat jets prawda o tobie i o ludzach twojego pokroju, a nie mój bład czy coś innego.
Ty jesteś takim dnem społecznym tego forum, wiec sorry ale nie będe słuchał uwag takiego idioty.
Jeśli ktośma mi prawo zwracać uwage to tylko użytkownik na moim poziomie, który jest na filmwebie od dawna i jest osobą inteligentną. Dla tego przyjmuje krytyke od taki odób jak gregorian lub black Spider ale nie od ciebie.
"ej o jakiego "CHłopaka" zawsze pisz to nick zeby wadmo do kogo"
Eee, dobra.
Te moje poprzednie posty były do Black Spidermana.
haha idiota to jestes ty jesli juz cos !!!
a wogole skoro ja jestem , idota w twoim miemaniu
to niewiem jak nazwiesz usera albo arnolda , bo ja jakos temu forum nie szkodze
a wogole ja walcze argumentami , a ty wyzwiskami wiec niewiem kto tu jest dnem D.Venom
nara cwelu
Film Juz Jest W Sieci, ale nie mam na polskich serverach jeszcze ;/ i nie mam napisów polskich
Do ----> gregorian vangelis, Gdynia-Karwiny, a ty z Gdańska, tak? czyli dokładnie skąd?
wiecie co??mysle ze to tylko kwestia czasu zamin sie pogodzicie (chodzi mi o balck spidermana i o d.venoma).Ja tez z darth venomem na poczatku sie nie trawilismi i jechalismy a puzniej kiedy zaczalem wczowac sie w forum bylo juz ok.Mysle ze z wami tez tak bedzie:D ale jak naprawde bedzie to nie wiem...to moje zdanie tylko;]